”How Donald Trump alias Krasnov Became a KGB Asset and Is Now Advancing Russia’s Interests as U.S. President”
Kuva ja lähde: https://x.com/YourAnonTV/status/1893405538064437628
”Ivana Trumpin oli siteet kommunistiseen tiedustelupalveluun eli yhteys KGB kanssa.. Samaan aikaan Ivana Trumpilla oli yhteyksiä myös Tšekkoslovakian tiedustelupalveluun (StB), joka teki tiivistä yhteistyötä KGB:n kanssa. Hänen kerrotaan kuuluneen Yhdysvaltain eliittipiireihin juuri Trumpin kautta ja välittneen tietoja takaisin kotimaahansa. Mikä oli Trumpin ”Krasnov” rooli?
Tuossa 80-luvun lopulta materiaalia siitä:
”Pian paluunsa jälkeen Trump käytti lähes 100 000 dollaria kokosivuisiin sanomalehtimainoksiin, jotka kritisoivat Yhdysvaltain ulkopolitiikkaa ja vaativat Yhdysvaltoja lopettamaan liittolaistensa puolustamisen – juuri sitä, mitä Neuvostoliitto halusi kuulla.” Samoin nyt Putin ajaa agendaansa ja Trump toimii kuten Putin sanoo, mielenkiintoista…
Lähde: https://x.com/YourAnonTV/status/1893406409225560156
Ja tällä hetkellä Putin vaatii että Nato siirtää joukkojaan pois itä-Euroopasta, mm Baltian alueelta ja samaan aikaan Trump on vähentämässä Yhdysvaltojen määrärahoja oman maan armeijalle samalla kun Kiina ja Venäjä lisää budjettejaan omille.
Samalla Trump ja Putin on ryöstämässä ja kiristämässä Ukrainaa, EU ja koko Eurooppa on pois keskuteluista joissa nämä roistot jakaa Ukrainan kuin aikoinaan Hitler ja Stalin jakoi Puolan.
Toveri ”Krasnov” toimii käskystä! Tulette huomaamaan sen!
Suomen Kuvalehden juttu Trumpin koukuttamisesta:
”Moskovan toveri… Donald Trump on aina halunnut rakentaa nimeään kantavan pilvenpiirtäjän Punaisen torin kylkeen. Sen varjolla Venäjä on houkutellut häntä moneen muuhunkin.
https://suomenkuvalehti.fi/paajutut/kehuja-ja-kiusallisia-salaisuuksia-nain-venaja-voiteli-trumpin/
”Hardingin ja Ungerin mielestä Venäjän ja Trumpin yhteydenpito ulottuu hyvin kauas Neuvostoliiton aikoihin asti.
Trumpin uskotaan päätyneen KGB:n luupin alle vuonna 1977, jolloin hän meni naimisiin tšekkiläissyntyisen Ivana Zelnickován kanssa. Tšekkoslovakian tiedustelupalvelu StB alkoi ylläpitää kansiota Trumpista. Se toimitti tiedot myös KGB:lle, jonka alainen käytännössä oli.
Mitään nerokasta suunnitelmaa, joka tunnisti Trumpin tulevaksi presidentiksi 40 vuotta sitten ei kuitenkaan ollut, Unger ja Harding korostavat kirjoissaan. Hän oli aluksi vain yksi sadoista mahdollisista kohteista.
Venäläisten tiedustelupalvelujen toimintatapana on vaalia vuosikausia tietolähteitä, joista saattaa joskus olla hyötyä. Juuri näin kävi Trumpin kohdalla.
Juri Shvets oli aikanaan Putinin kurssitoveri KGB:n ulkomaantiedusteluakatemiassa. Hän palveli Neuvostoliiton Washingtonin-suurlähetystössä KGB-majurina esiintyen uutistoimisto Tassin kirjeenvaihtajana 1980-luvulla, jolloin KGB kiinnostui Trumpista. Hän on Ungerin kirjan tietojen päälähde.
Trumpin persoonallisuuden analysointi ei Shvetsin mielestä ollut mutkikasta: KGB arvioi hänet sekä älyllisesti että psykologisesti erittäin haavoittuvaiseksi ja alttiiksi imartelulle.
”Hänen keskeisin luonteenpiirteensä oli heikot älynlahjat yhdistettynä valtavaan turhamaisuuteen. Yhdistelmä teki hänestä ammattivärvääjän unelman”, Shvets totesi.
Trump avasi vuonna 1980 ensimmäisen merkittävän omistuksensa, Grand Hyatt -hotellin kotikaupungissaan New Yorkissa.
Hän hankki sen satoihin huoneisiin televisiot Neuvostoliitosta 1970-luvulla muuttaneen Semjon Kislinin pienestä Joy-Lud- elektroniikkaliikkeestä. Sitä käyttivät pääasiassa KGB, Neuvostoliiton diplomaatit ja Yhdysvalloissa vierailevat neuvostoviranomaiset ja -poliitikot.
Miksi ihmeessä Trump valitsi juuri tällaisen liikkeen? Unger kysyy.
Oli syy mikä tahansa, KGB kiinnostui nyt ensi kertaa tosissaan Trumpista.
Trump oli toistaiseksi vain melko varakas liikemies New Yorkissa ja itärannikolla. Mutta ehkäpä hänestä tulisi jotain enemmän. Hänet päätettiin kutsua Moskovaan.
Donald ja Ivana Trump vierailivat Leningradissa 1987. Isäntänä toimi Inturist.
Kirjassaan The Art of the Deal Trump kertoo oman versionsa, miten hänen ”mieleensä juolahti matkustaa Neuvostoliittoon.”
Neuvostoliiton Yhdysvaltain-suurlähettiläs Juri Dubinin istui syksyllä 1986 ”sattumalta” Trumpin vieressä kosmetiikkaguru Estée Lauderin pojan kutsulounaalla New Yorkissa. Pian jo keskusteltiinkin, että hänpä voisi rakentaa Moskovaan luksushotellin Punaista toria vastapäätä yhteistyössä neuvostohallinnon kanssa, Trump kuvailee.
Donald ja Ivana Trump saapuivat Moskovaan heinäkuussa 1987. Heidät majoitettiin mairittelevasti hotelli Nationalin Lenin-sviittiin, jossa Lenin ja tämän vaimo Nadezda Krupskaja asuivat lokakuussa 1917.
Trumpeja kestittiin ja kuljetettiin ympäri Moskovaa sekä Leningradia. Isäntänä oli Neuvostoliiton valtion matkailujärjestö Inturist, joka maksoi myös kaikki kulut. Se oli yleensä aina selvä merkki siitä, että matkan takana oli KGB, Shvets toteaa. KGB valvoi hotellia, Leninin sviittiä salakuunneltiin.
Trumpille esiteltiin puolen tusinaa mahdollista rakentamispaikkaa lähellä Punaista toria. Hänelle kerrottiin, että neuvostojohto oli vaikuttunut hänestä ja uskoi, että hänen pitäisi astua politiikkaan koska hän oli henkilö, joka saattoi muuttaa maailmaa.
Shvets luonnehti Ungerille ja The Guardianille matkaa tyypilliseksi KGB:n imarteluoperaatioksi:
”He syöttivät hänelle juuri sellaisia muruja, joiden arvelivat tehoavan, ja kuulostelivat reaktioita. Ja se toimi. Se oli erittäin onnistunut operaatio KGB:lta.”
Pian palattuaan Yhdysvaltoihin Trump julkaisi 100 000 dollaria maksaneet koko sivun ilmoitukset The New York Timesissa, The Washington Postissa ja The Boston Globessa. Niissä hän hyökkäsi presidentti Ronald Reaganin kylmän sodan ulkopolitiikkaa vastaan ja arvosteli rajusti Yhdysvaltain toimia Natossa.
Hän alkoi myös selvittää mahdollisuuksiaan nousta republikaanien presidenttiehdokkaaksi, piti kampanjatilaisuuden New Hampshiressa ja tarjoutui Reaganin seuraajaksi pyrkivän George H. W. Bushin varapresidentiksi.
KGB:n vastavakoilukeskuksen päämajaan Moskovaan palannut Shvets muistaa, että siellä riemuittiin onnistuneesta operaatiosta.
Moskovan Trump Towerista muodostui Trumpille pakkomielle. Venäläiset pitivät haavetta yllä.” (SK)
Kieltämättä ei savua ilman tulta. Amerikan mahdin alasajo saattaa kiinnostaa monia vanhoja amerikkalaisia – mutta ongelma on että se meinaa dollarin alasajoa, ja se meinaa heidän talouden alasajoa.