5 vastausta artikkeliin “Herkuttelin tänään Hollolan tiilijärvestä eilen pilkityllä siialla puikulaperunoiden kera”

  1. Kuulostaa raikkaalta.

    Paistaa voi monella tavalla ja pelkästään nahkapuolelta paistaminen on yhtä hyvä kuin jokin muukin tapa.

    Siika on sillä lailla helposti suomustettava, että itse laitan pannun ihan huolella kuumaksi ja öljy / voi seos pannulle ja kun ” siinä” loppuu on pannu valmis. File vajaaksi minuutiksi lihapuoli pannuun päin ja kääntö ja nahkapuoli pannulla kypsäksi.

    Näin saa paistopinnan lihaan ja rapean nahan, joka on syötävää siinä kuin lihakin.

    Paistoaika on totta kai aina kiinni fileen koosta.

  2. Mun toinen lempikala tuo siika kuha on se n ykkönen ahven on aina hyvä saalis terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *