Paistoin siikafileet voissa keskilämmöllä nahkapuoli alaspäin ja koko paistamisen ajan lusikoin voisulaa fileiden pintaan.
Nyt voi sanoa että oli lähiruokaa.
Sopivan mansellismielinen blogialusta
Paistoin siikafileet voissa keskilämmöllä nahkapuoli alaspäin ja koko paistamisen ajan lusikoin voisulaa fileiden pintaan.
Nyt voi sanoa että oli lähiruokaa.
Oli taatusti hyvää.
Voita arkaillaan aivan turhaan.
Kuulostaa raikkaalta.
Paistaa voi monella tavalla ja pelkästään nahkapuolelta paistaminen on yhtä hyvä kuin jokin muukin tapa.
Siika on sillä lailla helposti suomustettava, että itse laitan pannun ihan huolella kuumaksi ja öljy / voi seos pannulle ja kun ” siinä” loppuu on pannu valmis. File vajaaksi minuutiksi lihapuoli pannuun päin ja kääntö ja nahkapuoli pannulla kypsäksi.
Näin saa paistopinnan lihaan ja rapean nahan, joka on syötävää siinä kuin lihakin.
Paistoaika on totta kai aina kiinni fileen koosta.
En punninnut siikaa mutta arvioisin 650-700 grammainen
Kun on itse tehnyt ruoan eteen työtä, siitä nauttii kovasti enemmän.
Oli se sitten kasvatusta tai kalastusta.
Mun toinen lempikala tuo siika kuha on se n ykkönen ahven on aina hyvä saalis terv tepivaari