Uusi rajalaki – Iltalehti Putinin propagandakanava

”ltalehden kolumnisti pitää vain Suomen uutta käännytyslakia vaarallisena itärajalla – Antikainen: Kenen asiaa media ajaa?

Perussuomalaisten kansanedustaja Sanna Antikainen ottaa kantaa Iltalehden kolumniin, joka julkaistiin tällä viikolla. Antikaisen mukaan Iltalehti toistelee Kremlin mantroja toimittaja Mikael Shepelenkon kautta aikana, jolloin Venäjä käy aggressiivista hyökkäyssotaa pienempää naapuriaan vastaan, uhkailee naapureitaan ja rakentaa Suomelle pahan valtion roolia propagandansa kautta.” – Suomen Uutiset 22.8. -24.

Mantra kuuluu: Suomi tarvitsee välttämättä 40 000 työperäistä maahanmuuttajaa vuosittain. Muuten meidät perii hukka.
Implisiittisesti tämä tarkoittaa: Suomi tarvitsee välttämättä kymmeniätuhansia heikosti koulutettuja islaminuskoisia maahanmuuttajia vuosittain, jotta pääsisimme piakkoin nauttimaan samanlaisesta monikulttuurisesta rikkaudesta kuin naapurimme Ruotsikin. Koska länsimaat ovat ottaneet opiksi vuoden 2015 islamistitsunamista, lännen suunta on huono suunta. Onneksi on Putin ja Venäjä, jotka mitä ilmeisimmin voivat täyttää tämän tarpeen. Jos sieltä tulee myös Venäjän kouluttamia terroristeja, sabotöörejä, kurkunleikkaaja ja pomminheittäjiä, mitä sitten. Porvari nukkuu yönsä huonosti.

12 vastausta artikkeliin “Uusi rajalaki – Iltalehti Putinin propagandakanava”

  1. Se on jännää miten toimittajille käy tietolähteiksi ihan yhtä hyvin Venäjän propagandaa levittävät kuin myös Hamasin vastaavaa levittävät.

    Kun näitä joku kritisoi on se uhka niin vapaalle medialle kuin myös demokratialle ja johtaa Putinin ja Orbanin tielle 😂😂😂

  2. Adlercreutz ja 40 000 työperäistä maahanmuuttajaa ….

    RKP:n uusi puheenjohtaja Anders Adlercreutz esittää että maahan tarvittaisiin joka vuosi 40 000 uutta, työperäistä nettomaahanmuuttajaa ( entisten lisäksi ?).
    Vuonna 2023 oli nettomaahanmuutto Tilastokeskuksen mukaan 58 000.

    Hän esittää myös että tarveharkinnasta luovuttaisiin. Tarkoittanee että mitään rajoituksia ei olisi. Ja että kun on päässyt maahan niin ”asylum” takaisi jatkuvan elatuksen.

    Maassa on 9,1 %, eli lähes puoli miljoonaa ulkomaalaista ja lisäksi ne jotka ovat saaneet kansalaisuuden.
    Työttömyys tuon 9,1 % joukossa on 16 % kun kokonaistyöttömyys on n. 8%.
    Lukumääräisesti n. 41 000 työtöntä ulkomaalaista.
    Työllisiksi lasketaan myös kaikki ne jotka työllistyvät tulkkaamalla ja neuvomalla uusia tulijoita ja. toisiaan. Myös jo kymmenenkin vuottaa maassa asuneita jotka eivät hallitse kieltä käytännössä lainkaan.

    TEM:in mukaan maassa on nyt n. 300 000 työtöntä työnhakijaa.

    Olisiko järkevintä saada ensi edes osa työttömistä palkkatyöhön?

    Mihin tarvitaan 40 000 ”työperäistä” maahantulijaa jotka tulevat maahan ilman tarveharkintaa edes? Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että kuka hyvänsä, täysin ammattitaidotonkin voi tulla maahan.

    https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jockerantanen/adlercreutz-ja-40-000-tyoperaista-maahanmuuttajaa/

    1. Itse asiassa Adlercreutz erottelu puheessaan niin, että hän mainitsi 40 000 nettomaahanmuuttajaa, työperäisestä maahanmuutosta hän puhui sitten eri lauseissa tarkoittaen sen olevan osa nettomaahanmuuttoa, mikä luonnollisesti tekee hänen puheensa entistä hullummaksi.

      Mediassa on sitten todennäköisesti tarkoituksellisesti uutisoitu RKP: n halunneen nimenomaan 40 000 työperäistä maahanmuuttajaa vuodessa. Tarkoitus lienee
      pehmentää suurelle yleisölle esitettyä hulluutta.

      No demarit ovat samaa 40 000 esittäneet, mutta nimenomaan työperäisinä maahanmuuttajia.

      Yrittäkääpä saada vasemmistolaiselta tai hurreilta vastaus mitä työperäinen maahanmuutto heille tarkoittaa ja millainen henkilö on työperäinen maahanmuuttaja, mutta älkää pidättäkö hengitystä vastausta odotellessa.

      1. Varsinaista tuöperäistä maahanmuuttoa kannattaa Suomessa tasan yksi eduskuntapuolue, PerusSuomalaiset.

  3. Kyseessä ei suinkaan ole Iltalehti, vaan punaiset toimittajat yleensä.

    Kun Venäjä epäonnistui valloittamaan koko Suomen Vapaussodassa, Talvisodassa ja Jatkosodassa, niin Venäjä otti taktiikaksi saada haltuunsa (punaisten avulla) tiedonvälityksen, koulutuksen ja oikeuslaitoksen – toki myös mahdollisimman paljon punaisia myös Puolustusvoimiin, Poliisiin, jne.

    Esimerkiksi otettakoon Tampereen Tiedotusopin laitoksen punaprofessorit ja Pirkkalan moniste.

    Niistä punaisista toimittajista, opettajista ja demlalaisista lakimiehistä kärsitään vielä hyvin pitkän aikaa.

    1. Juhani, totta puhut ja nyt on kova itku kun hallitus haluaa leikata esim. ” Rauha järjestöjen” valtiontuista, kun kyseessä todellisuudessa on Neuvosto aikoina perustetuista, vasemmistolaisista puuhakerhoista mutta kyllä niillekin tälläkin foorumilla kannattajansa on.

  4. ”Kommunismin musta kirja
    Vapaasana.net-toimitus / 22.07.2013
    Erkki Tuomioja kehui Kommunismin mustaa kirjaa tiedon käsikirjana. Hän myös totesi kommunismin terrorin olevan ”nimenomaan” Leninin eikä Stalinin aloittamaa ja arkistojen näin kumonneen myytin ”hyvästä Leninistä”. Tuomioja lisäsi, että jos natsismi ja fasismi olisivat voittaneet maailmansodan, ne olisivat todennäköisesti surmanneet yhteensä yhtä paljon kuin kommunismi, joskin myönsi, että tämä ei lievennä kommunismin rikosten kauheutta.

    Kirja onkin pitkälti vasemmistolaisten historiantutkijoiden kirjoittama kirja. Kun Neuvostoliiton arkistot avautuivat 1990-luvulla, he halusivat ehtiä ennen oikeistolaisia kollegojaan.”
    ——————————————————
    Luin hiljattain Lauri Hokkasen kirjoittaman elämäkertateoksen edesmenneestä ystävästään ”Kommunismin teloitettu unelma – Seppo Toiviaisen elämä ja tragedia”. Mietteliääksi se minut veti (olen lukenut aikaisemmin Lauri Hokkasen kirjan, karun tilityksen hänen omista kokemuksistaan taistolaisporukoissa).
    ——————————————————
    Niin, vaikka ”Kommunismin musta kirja (1997)”, murskasi myytin kiltistä Lenin-sedästä, joidenkin mielestä Lenin-setä asuu yhä Venäjällä, ja ehkäpä hän on inkarnoitunut Vladimir Putin. – –

  5. Jk. Lauri Hokkasen aikaisempi kirja ”Kenen joukoissa seisoin – taistolaiset ja valtioterrorin perintö” ilmestyi vuonna 2021.

  6. Laki on hyvä, mutta jos toinen osapuoli toimii kuten haluaa, niin pelkkä laki ei riitä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *