Tv-kanavat ei kun vähenevät

About viikko sitten meiltä katosi SUB-Kanava sekä Ava-Kanava. syytä en tiedä. Näin on kuulemma käynyt täällä päin muillekin.
Nou hätä, meillä näkyy vielä viisi kanavaa tv1, tv2, tv3, Tv4 sekä Teema. Ehkä ruudusta löytyisi näiden lisäksi joku riikinruotsalainen tv-kanava, kun viitsisi pistää havun päälle.
Niin, ja onhan Yle-areena! Jos rahatilanne paranee, laitan semmoisen television ja tarvittavat vempaimet, että näen Yle-Areenan olohuoneen sohvalla löhöten, ettei tarvitse kävellä kamariin, missä meillä on lankatietokone. Tiedä vaikka hankkisin lautasantenninkin!
(Meillä on omakotitalo, sisäantenni, sijainti Kittilän läntisin kylä, Ruotsin rajalle about 40 km.)

3 vastausta artikkeliin “Tv-kanavat ei kun vähenevät”

  1. Ei mulla muuten täällä Lahessa, mutta TLC: tä en ole enää löytänyt kun tykkäsin katsoa sieltä lääketieteellisiä ohjelmia

  2. ”Sub ja Ava kanavat hävisi?

    Anonyymi-ap
    2024-10-02 18:53:44

    Kanavaviritykset tehty ja antenni tarkistettu. Televisiossa on hd-valmius. Subia ja Avaa ei enää löydy. Niitä ilmaiskanavia ei muutenkaan näy täällä (Koillis-Pohjanmaa) yhtä paljon kuin muualla Suomessa niin nuokin sitten piti poistaa?? Miksi niitä valtakunnallisia kanavia ei näytetä kaikkialla tasapuolisesti, kaikille?” – Suomi24.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *