Tänään häpeän olla ihminen (Elokapina ja muut luontoterrostit)

🐵😀Helsingissä Eduskuntatalon julkisivun pylväitä töhrittiin punaisella värillä 18.9. aamulla. Tihutyön takana olivat Elokapina ja ruotsalainen Återställ Vätmarker.
Näiden luontoterroristien motiivina oli kuulemma se, että suomalainen valtionyhtiö Neova louhii Ruotsissa turvetta ”enemmän kuin laki sallii”.
(Maksaako Koneen säätiö avustamansa Elokapinaliikkeen töhrimisen aiheuttamat puhdistuskulut, sitä en tässä vaiheessa vielä tiedä.)

Ilmastonmuutos, siis siinä muodossa kuin sitä meille markkinoidaan, on liberaalivasemmiston kehittelemä huijaus. Siihen käytetyt rahat, tarmo ja innovaatiot ovat poissa OIKEASTA luonnon – ja ympäristönsuojelun eteen tehtävistä hommmista, joista tärkeimpiä olisi merten puhdistaminen muovisaasteesta!
Mutta kun on ruvettu nousemaan perse edellä puuhun, niin sitten on ruvettu!

Muuten pidän Elokapinaliikettä terroristijärjestönä.
Aikaisemmin sille olisi ollut sosiaalinen tilaus, nyt se on pelkkä haittajärjestö niin luonnolle kuin sen asukkaille, koko biodiversiteetille.
Tänä päivänä häpeän olla ihminen.

”Sanokaamme sana ”sivistys” hyvin hiljaa, etteivät apinat nauraisi.” – Pakinoitsija Aapeli alias Simo Puupponen.

12 vastausta artikkeliin “Tänään häpeän olla ihminen (Elokapina ja muut luontoterrostit)”

  1. Elokapina: Kyse ei ole ilmastosta vaan kapitalismista ja hallitusten kaatamisesta.

    Elokapinan (XR) perustajat vaativat kapitalismin ja demokratian kukistamista ja poliitikkojen ja yritysjohtajien ampumista. ”XR:ssä ei ole kyse ilmastosta. Ilmasto on myrkyllisen järjestelmän oire”. XR:n tviitti: XR on paras mahdollisuutemme kukistaa kapitalismi. Perustaja: ”Pakotamme hallitukset toimimaan. Jos ne eivät toimi, me kaadamme ne ja luomme tarkoitukseen sopivan demokratian ja, kyllä, jotkut voivat kuolla siinä”. Tavoitteena on demokraattisen hallituksen yläpuolella oleva ”kansalaiskokous”.

    Video ”…jotkut voivat kuolla siinä” -sitaatista (15 sekuntia). Hallam lukee sen paperista, joten sanamuoto on harkittu.

    Venäjän ja Kiinan hallituksia ei ilmeisesti tarvitse muuttaa, mutta melkein kaikissa muissa maissa XR toimii. Elokapina (XR, Extinction Rebellion) esiintyy Venäjän propagandakanava RT:llä ja on sen suosikkeja.

    XR:lle ilmastonmuutos on vain keppihevonen, veruke kapitalismin kaatamiseksi ja vallankumouksen tekemiseksi. Toisaalta mukaan on tullut paljon sinisilmäistä väkeä, joka ei tiedä tätä, ja johtajia, jotka ovat alkuperäisiä johtajia parempia salaamaan tavoitteet.

    https://vapaasana.net/2020/11/17/elokapina-kyse-ei-ole-ilmastosta-vaan-kapitalismista-ja-hallitusten-kaatamisesta/

  2. Elokapinan on organisoitu rikollisjärjestö, jonka toiminta pitäisi aivan yksiselitteisesti kieltää.

    Sen sijaan, että aamulla töhrittyään eduskuntaloa kutsutaan illalla A-Studioon, pitäisi treffit järjestää saunan taakse tai viedä ituhipit kalaan ja unohtaa ne sinne.

  3. Sehän ei varmaankaan mitään haittaa aiheuta, kun pestään suuria määriä maalia viemäreihin!?

  4. Yle vain yllyttää huligaanijärjestöjä uusiin iskuihin!

    Täytyy ihmetellä YLEn uutisointia koskien Elokapinan ja ruotsalaisen Återställ Våtmarker-järjestön tempausta, jossa vesliukoisella punavärillä sotkettiin eduskuntatalon pylväikköä kenties ikiajoiksi. Tempauksen tarkoituksena oli kiinnittää huomiota Vapon (nykyisen Neovan) turpeennostoon Ruotsissa.

    Mitä teki YLE. Klo. 18.30 valtakunnallisissa uutisissa sille ei riittänyt tempauksen uutisointi vandalismina, vaan kummankin huligaanijärjestön edustaja päästettiin seikkaperäisesti selittämään syytä tempaukseen. Se oli juuri sitä mitä järjestöt tavoittelivat tempauksellaan.

    https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/juhaniiivari/yle-vain-yllyttaa-huligaanijarjestoja-uusiin-iskuihin/

  5. Suomen suurin ”terroristijärjestö” on tämä hallitus, joka toimii niin luontoa ja ennallistamista vastaan kuin kansalaisiaan vastaan kurjistamalla koko Suomi.
    Tämä töhrintä on ikävä juttu. Olisivat vetäneet vaikka rätit pylväisiin mieluummin kuin näin. Sama huomioarvo silläkin.
    Joku vartio sinne pitää saada huolimatta siitä, että tila säilyy vapaana.

  6. Ankea aamu ollut, kova tuuli, pimeys ja vettä sataa, lehteäkin postilaatikolta (100m) hakiessani kastuin ja sitten, että tämäkin että tulinkin tänne, luin Heikin ehdotonta viisautta, maailmanlopun tunnelma.
    Mutta kun hätä oli suuri tuli helpotusta kun satuin lukemaan Jyrki Lehtolan kolumnin Iltasanomista. Miehellä on sana halussaan, antoi hienosti huutia elokapinallisille piilotellen tekstiin kuitenkin myötämieltäkin luonnonsuojelulle.
    Päiväni pelasti.

  7. Elokapinan järjestämään terroriin on suhtauduttu aivan liian lepsusti aiemmin, joka on toiminut ponnahduslautana yhä törkeimmille teoille ja niistäkin YLE palkitsee suorana studio aikana.

    Älköön kukaan yllätykö jos jonain kertana kun ituhipit taas terrorisoivat ympäristöä niin joku vaan saa tarpeekseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *