Sana Ukkolalta jälleen räväkkä kirjoitus:”Fatima Diarra, miten touhusi eroaa rasistien toiminnasta”?

🦓 Viikonloppuna Vihreiden naisten Instagram-sivuille ilmestyi räväkkä teksti:

“Miehet, lopettakaa naisten tappaminen.”

Julkaisun rinnakkaistekijöiksi oli merkitty kaksi vihreiden istuvaa kansanedustajaa: Inka Hopsu ja Fatim Diarra, jotka jakoivat onnettoman julistuksen myös omilla sivuillaan seuraajilleen.

Julistus liittyi tuoreeseen käsittämättömään veritekoon, jossa tuttu romanimies ampui romaninaista useita kertoja Tampereen keskustassa. Nainen kuoli saamiinsa vammoihin.

Vihreiden naisten julistuksen mukaan toisen hengen riistäminen on vihapyramidin huippu. Sitä edeltävät aina vihaa lietsovat sanat:

“Kun jotain ihmisryhmää epäinhimillistetään sanallisesti tarpeeksi kauan, ei toista ihmistä nähdä enää ihmisenä. Väkivallan kynnys madaltuu.”

Öö, what? Mitä tällainen puhe sitten on: “Miehet, lopettakaa naisten tappaminen.”

Puhtaasti yleistävää ja populistista retoriikkaa, jolla pyritään epäinhimillistämään yksi ryhmä tappajiksi.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e443f49d-0177-4654-b4d2-398b1912b0e2

——————————————————–
Länsifeministit länkyttävät naisvihasta ja täysin aiheesta.
Ainakin minun on vaikea käsittää miksi länsifeministit vihaavat niin katkerasti islaminuskoisia sisariaan, että heidän mielestään islaminuskoisilla naisilla on oikeus pukeutua miestensä määräämällä tavalla, oikeus joutua kunniamurhatuksi, oikeus joutua alapäästään silvotuksi, oikeus joutua pakkoavioliittoon — toteaa nimimerkki Ayaan Hirsi Alinsa lukenut.

5 vastausta artikkeliin “Sana Ukkolalta jälleen räväkkä kirjoitus:”Fatima Diarra, miten touhusi eroaa rasistien toiminnasta”?”

  1. Ukkola vihjaa ihan osuvasti että Diarran kannattaisi noudattaa omia oppejaan.

    Ihan terävä teksti sinänsä. Se myös tuo mieleen sen, että Ukkola voisi myös joskus noudattaa omia oppejaan.

  2. Ukkola saattaa öyhöttää ja kärjistää mutta on myös nasakka vastavoima ja alasampuja vuolaalle vasemmistolaiselle öyhötykselle mediassa

  3. Haluankin verrata median Mäkelälle antamaa huomiota verrokkiin. Sellaiseksi valitsin Fatim Diarran.

    Hän on nykyään Helsingin kaupungin pormestarin jälkeen toiseksi korkeimmassa kaupungin luottamus”virassa”.

    Diarra on toiminut Vihreiden johdossa ja vuosien mittaan vaikuttanut osaltaan itsensä mieheksi identifioituvien katoon puolueesta. Diarran koko miesten joukkoa koskeva täysin yltiöfeministinen panettelu vie miehiltä mielenkiinnon koko puolueeseen. Itse en edes kättelisi Diarraa hänen typerien lausuntojen vuoksi.

    Diarra on myös luokitellut maaseutumme väestön insestin harjoittajiksi. Maalta kun eivät kuulemma kuulu uhrien avunhuudot. Tällä hän korostaa itsensä ääriurbaaneja toimia. Kaupungin päättäjänä hän ajaa Hesan ankeaa slummiralentamista ikäänkuin se olisi asukkaiden halu.

    Mediamme ei tietenkään Diarraa arvostele yleensä lainkaan, vaikka aiheista ei ole pulaa. Hänen feministinen inklusiivisuutensa ja viherpunikkisuutensa toimivat suojakilpenä täysin asiattomille puheillekin, koska se vaitonaisuudesta päätellen vastaa medioiden toimituksellista linjaa Hesarista Yleen.

    Diarran kokemus on feministi- ja opiskelijajärjestöistä ja kunnallispolitiikasta. Hänen varsinainen työkokemuksensa ei häikäise (lähde Diarran netti-cv):

    ”Opettajan sijainen, Vantaa, 2012-2016

    Työskentelin 3,5 vuotta opettajan sijaisena Korsossa. Opetin erityisluokkaa omana luokkanani, sekä historiaa yläkoululussa. Kun koulun yhteydessä toiminut kirjasto päätettiin lakkauttaa tein oppiden kanssa yhdessä kirjekampanjan kirjaston säilyttämiseksi ja saimme sille jatkoa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000002593526.html

    Osallistuin myös sijaisena toimiessani aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun

    https://areena.yle.fi/audio/1-3217620

    Työt ennen 2013

    Barista useassa kahvilassa ja ravintolassa

    Sonera asiakaspalvelu

    Jyväskylän yliopiston Ylioppilaskunnan hallitus 2011

    Leiriohjaaja”

    https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/emailjuuso/jani-makela-ja-fatim-diarra-mediassamme/

  4. Historiaa? Millä kompetenssilla hän mahtoi sitä opettaa?

    Ylimielisyys ja pyrkyryys ovat ainakin huono meriitti. Ehkä hänellä nyt on kuitenkin ollut jo varaa ostaa oma sähköpyörä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *