Olipa hyvä loppu ottelu

Mikä parasta peli pelattiin loppuun ns peliajalla ei tarvittu jatko eriä eikä rankkari kisaa

Espanja vei pelin ja mestaruuden reilussa pelissä onnea Espanjalle siitä on pitkä aika kun olette juhlineet euroopan mestaruutta

Tai eihän siitä nyt ole oikeasti kun muutama tunti seommoro tepivaari  kirjoitti Teuvo Mast

6 vastausta artikkeliin “Olipa hyvä loppu ottelu”

  1. Ei tullut ainuttakaan ottelua seurattua.
    Sitten kun muuttavat sääntöjä niin, että paitsiosääntö poistetaan, niin se toisi peliin eläväisyyttä, joka saattaisi minutkin saada töllön ääreen.
    ( Sama koskee jääkiekkoa )

  2. En juuri katso jalkapalloa koska siinä osapuilleen tasavahvojen joukkueiden pelatessa lopputulos on pitkälle tuurin peliä. En myöskään lottoa. Katsojat janoavat maaleja mutta säännöillä on rakennettu tilanne että ne ovat tosi harvinaisia, laittaisin esimerkiksi isommat maalit tai pari ukkoa pienemmät joukkueet.

    Jalkapallossa en pidä siitä että että siinä liikkuvat älyttömän suuret rahat, niin tähtien palkkiot kuin UEFA joka suuresta rahasta muun kähminnän muassa antaa kisat Qatarille kun uskoisi järjestön jo muutenkin kieriskelevän rahassa.
    Jalkapallo on joukkuepeli mutta niin katsojat kuin kommentaattorit kiinnittävät paljolti katseensa muutamiin tähtiin joiden loiston kuitenkin vain joukkuepelaajat tekevät mahdolliseksi.

  3. No sitä paitsiota tuskinpa tullaan poistamaan siinä ei olisi minkään asteen järkeä
    Mutta mestaruus Espanjaan on hyvä asia terv tepivaari

  4. Katsoin vain tämän loppuottelun. Oli hyvä peli, nähtiin hienoja maakeja ja ratkesi reilusti pelaamalla eikä mihinkään kyseenalaiseen tuomioon. Lopussa Englannilla oli hyvä mahdollisuus nousta vielä tasoihin, mutta maalivahti ja pelaaja puskemalla torjuivat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *