Hölynpölyä ja terveyttä

Mennään välillä vähän asian vierestä, tai miten senkin ottaa. Minun eilispäivä kului melkein tämän tietokoneen vieressä. Jostain lehdestä olin lukenut, että koronarokotusten ensimmäinen vaihe on aloitettu, ainakin Pirkanmaalla. Yritin siis etsiä ohjeita miten ajan varaus tapahtuu ja minne sen voi tehdä.

Kuntakohtaisesti ensin siis yritin etsiä sitä tietoa, mutta eihän siitä mitään tullut. Piti siis hakeutua hiukan leveämmälle alueelle. Vihdoin pääsin Pirkanmaan hyvinvointialueelle. Sinne on sotkettu kaikki lähalueen kunnat Noin 20 kappeletta samaan nippuun. Piti sinne sitten ilmoittautuessa, antaa ihan kaikki tiedot, ihan kaikki mitä ihmisestä voi irrota. Sähköpostipeliä pelattiin moneen kertaan, että varmasti puhutaan samoilla perustiedoilla. Sieltä sitten löytyi puhelinnumero, mutta eihän tiietenkään kukaan vastaa.

Annettu numero toimii arkena kello 8.00- jotain. Yritin soittaa, mutta eihän se numero toimiut, mutta vihdoin löysin toisen numeron johon automaatti vastasi. Sanoi, tallennamme numerosi ja soitamme takaisin, kehtasi vielä sanoa, että nopeasti.

Mutta  juuri tätä kirjoittaessa soitti ja tarjosi koronarokotusta torstai 26.09 klo 8.35  Samalla tarjosi influenssarokotusta 7.11. klo 8.15.

Voi tätä ihanuutta, ei tarvitse kuin pari kuukautta odottaa. Minä viime vuonna kerkesin tässä ajassa jo koronan saisastaa ja viettää viikon jopa sairaalassa, kun ei ollut niitä rokotteita, silloin muni THL.

Nyt munii joku muu, kun keksi tämän Pirkanmaan hyvinvointialueen. Ehtiihän tässä sairastaa monetkin taudit, jos vaan pysyy hengissä. Toista se oli ennen, kun pääsi jopa samalla viikolla, joskus jopa samana päivänä, kun aikaa tilasi.

Nyt täällä meidän terveyskeskuksesa on saatu kaikki hoitajatkin niin kiukkusiksi, että yhtään he eivät poikkea annetuista määräyksistä, vaikka se olisi kuinka joustavaa hyvänsä. Ymmärrän kyllä.

 

9 vastausta artikkeliin “Hölynpölyä ja terveyttä”

  1. Lähi apteekin farmaseutti sanoi että menee aikaa vielä aika paljon kun voidaan sanoa että rokotukset ovat sielläkin arkipäivää terv tepivaari

  2. En ole koskaan yhtään koronarokotusta ottanut, enkä myöskään normiflunsaa pahempaa sairastanut!
    Kaveri sai rokotuksesta keuhkoveriotulpan ja pahemmistakin olen kuullut, viimeksi eilen tv:sta!

    Huijarit rikastuu, kun kansat pelkäävät!

  3. Kyllä sanon että ensi eduskuntavaaleissa terveyden- ja sairaanhoito tulee olemaan iso kysymys jos näin jatketaan enkä epöile, etteikö jatkettaisi. Hoito maksaa mutta kyllä kansa on valmis maksamaan siitä. Aivan väärä säästökohde. Perussuomalaisetkin uskotteli että rahaa riittää kun säästetään maahanmuutosta mutta nyt ovat lakkauttamassa Kouvolan sairaanhoidon yöpäivystystä omalla ydinalueellaan. Ja jonoja on kaikkialla, ukrainalaisäitikin vei poikansa Ukrainaan jossa hoito järjestyi heti. Sotaa käyvässä Ukrainassa! Purra on unohtanut ettei Thatcher ollut persu!

  4. Ja Erhola haluaa vielä isompaa sotea vaikka tämä nykyinenkään ei ole hallinnassa?

  5. Erhola olisi siinä mielessä oikeassa, kun hän olisi vähentämässä näitä hyvinvointialueita. Siitähän on paljon puhuttu koko ”Sotesopan ”ajan. Siinä tietysti voitettaisiin päällekkäisyyksiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *