Jumalan puolue pulassa

Vielä hetki sitten Hizbollahia  (= ”Jumalan puolue”)pelättiin niin Israelissa kuin maailmalla. Satoja tuhansia ohjuksia suunnattuna Israeliin, vahvat Syyriassa sotakokemusta saaneet joukot, Iranin taustatuki: jos Israel joutuisi sotaan Hizbollahia vastaan se tietäisi verilöylyä. Olisi liian monta ohjusta ammuttavaksi alas samaan aikaan, siihen ei edes Israelin kehittynyt ohjuspuolustus kykenisi. Luottaen tähän Hizbollah aloittikin sodan Israelia vastaan tukeakseen Hamasia. Raketit ja ohjukset kuin myös droonit alkoivat lentää rajan yli, tuhoisin niistä tappoi pelikentällä jukon druusilapsia ( druusit ovat arabeja joilla on oma uskontonsa). Kymmenet tuhannet israelilaiset joutuivat evakkoon Libanonin rajaseudulta. Minkäs teet Israel? Älä eskaloi tai kaupunkisi tuhoutuvat ohjussateessa!

Sitten räjähtivät Hizbollahin miesten hakulaitteet ja moni heitti veivinsä tai ainakin palan siitä.  Täytyi siis kokoontua puhumaan nokatusten; puhelimiin ei uskalla koskea. Israel huomasi mehevän maalin ja iskikin ilmasta, siinä meni paljon Hizbollahin johtoa! Iskut jatkuvat yhä, ohjusten ja rakettien ampumapaikkoja on tuhottu massoittain, Hizbollahin jäljelle jäänyttä johtoa myös. Koko järjestö lienee melkoisessa sekasorrossa kun monet avainhenkilöt on eliminoitu. Yhden vähän kehittyneemmän iranilaisen ballistisen ohjuksen saivat ammuttua kohti Tel Avivia. Israelin David’s sling – ohjustentorjunta tuhosi sen. Sama järjestelmähän tulee myös Suomeen.

Taitaa olla lopun alkua Hizbollahille. Jälleen yksi sotilasmahti on osoittautunumassa myytiksi. Aivan kuin Venäjä joka joidenkin puheiden mukaan oli niin huipputehokas että Suomikin olisi vallattu parissa päivässä. Iran voi vain valitella ”kansanmurhaa” taustalla kun sen Israelin vastainen apujoukko lanataan ja viedä asian YKhon jossa Israelia vaaditaan heti lopettamaan Hizbollahin kiusaaminen, Suomi toki äänestää puolesta koska Suonen mielestä ei saa kiusata ketään.

4 vastausta artikkeliin “Jumalan puolue pulassa”

  1. Niin miksi ei voida elää rauhassa ja jokainen voisi uskoa vaikka pukin sarviin, mutta antaa myös toisen uskoa omiin sarviinsa. Rauha on tahdon asia ja toisaalta onko meitä ihmisiä liikaa eikä leipä riitä kaikille?

  2. ”Jumalan” puolue!?
    Heidän jumalallaan on ”kaikki” valta, mutta yksi puuttuu ja sen mukana kaikki! RAKKAUS!
    He ovat valmiit käyttämään omia perheitään ihmis-kilpinään ja näin saamaan koko maailman vihaamaan ja syyttämään Israelia kansanmurhasta.
    Heillä on suunnitelma jopa suuriman osan maapallosta valtaamiseen! He pyrkivät lisääntymään kaikin konstein mahdollisimman paljon ja levittäytymään kaikkialle ja sitten pääsemään kansojen joukkoon ja äänestämään itsensä päättäjien joukkoon!
    Kaikki kansat ”tarvitsevat” maahanmuuttajia!

  3. Hizbollah on suomeksi ”Jumalan puolue”. Meillä Suomessa on onneksi ollut vain ”Jumalan teatteri” jonka esitykset jäivät yhteen kertaan. Samalla linjallahan nuo ovat. Kohta loppuvat Hizbollahinkin esitykset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *