20 vastausta artikkeliin “Vapauspuolue”

  1. Onko Suomessa äärioikeistolaista puoluetta, ei ole tullut tutustuttua puoluerekisterin pienpuolueisiin?

    Ääni kynnyksen ylittävää tuskin ainakaan löytyy.

  2. Konservatiivinen korjausliike hakee rajoja: Angela Merkel ei tiennyt mitä teki, kun hän sanoi vuonna 2015 ”Tulkoon holtiton maahanmuutto!” , – ja katso! se tuli!
    Mitä tulee ”ääri” liitteeseen, kaikki, jotka ovat Maosta oikealla, ovat äärioikeistolaisia/laitaoikeistolaisia. Sic!

  3. Menettääkö EU sisäistä kannatusta/yhtenäisyyttä?
    Muutos on vakava paikka EUlle ja Ukrainalle?
    Meneekö äärioikeisto karhun syliin?

  4. Enpä tiedä onko EU nyt vaarassa joutua Putinin syliin pelkästään Itävallan vaalien takia. Tuskin.

    Miksi nyt näin kävisi, kun ei sitäkään kukaan ole vaaraksi nähnyt että Vasemmistoliiton mepit kuuluvat EU:ssa ryhmään, jossa on avoimesti Putinin myötäilijöitä.

    Eli ovatko suomalaiset vasemmisto mepit myös äärioikeistoa?

      1. Persut voi katsoa peiliinsä ja yhdennäköisyyttään Vapaus- puolueen, Afd:n,
        le Pennin, Mellonin, Orbanin kanssa ja pahimmillaan Trumpin höyrypäisyyteen.

        1. ”Persut voi katsoa peiliinsä ja yhdennäköisyyttään Vapaus- puolueen, Afd:n,
          le Pennin, Mellonin, Orbanin kanssa ja pahimmillaan Trumpin höyrypäisyyteen.”

          Hyvä esimerkki taas kerran kun joku puhuu asioista joista ei otsikoita enempää tiedä.

          Peiliin katsomista kuitenkin suosittelen välttämään, sillä se voi olla jopa kohtalokasta ja mitä tulee Trumppiin niin kovasti samankaltaista höyrypäisyyttä vaikuttaa olevan myös kansalaisfoorumeilla, jopa ihan identtistä.

  5. Huomiota kiinnitti suomalaisten valtamedioiden tapa kirjoittaa vaaleista: “Venäjä-mielinen Vapauspuolue on voittamassa Itävallan vaalit” ja “Venäjä-mielinen laitaoikeistopuolue voittamassa vaalit”.

    Isot mediat pyrkivät antamaan kuvaa, että Itävallan vaaleissa keskeisessä roolissa oli Venäjä ja vaalit näin ollen voitti ikään kuin venäismielinen joukko.

    Ei tarvitse ottaa kuin lyhyt katsaus itävaltalaisiin medioihin, niin huomaa, että Venäjästä ja Ukrainasta siellä ei puhuta ollenkaan vaalien yhteydessä. Vaalien keskeinen teema on ollut maahanmuutto.

    Kun kaikki muut puolueet ovat sitä mieltä, että Itävallan vähäinen lapsisyntyvyys aiheuttaa lähivuosina katastrofin, jonka seurauksena työmarkkinat ajautuvat kaaokseen, talous romahtaa ja eläkejärjestelmä haihtuu taivaan tuuliin, niin Vapauspuolue on jyrkästi sitä mieltä, että mitään katastrofia ei tapahdu. Tai katastrofi tapahtuu, jos Itävalta alkaa ottamaan vastaan laivalasteittain islamilaisista kehitysmaista tulevia tulijoita.

    Itävalta ei poikkea juuri mitenkään läntisen Euroopan poliittisesta “nykyajasta”, jossa useimmat puolueet pyrkivät tekemään kehitysmaamaahanmuutosta taikasanan, joka ratkaisee talousongelmat ja vaimojen mielipuolisuudet. Tätä maahanmuuttoa on sitten vastustamassa vähän maasta riippuen yksi kaksi puoluetta ja isot mediat pyrkivät leimaamaan tällaiset maahanmuuttoa vastustavat puolueet “laitaoikeistoksi” ja “venäjämieliseksi”.

    https://pt-media.org/2024/09/29/itavallassa-oikeisto-voitti-vaalit-valtamedia-pahoitti-mielen/
    👍👍

  6. Kaikkia äärioikeistoja ml. persut yhdistää yhteiskuntien saaminen toisiaan vastaan, epäjärjestykseen, eripuran lietsominen populisimin halpamakkaran keinoin ja vallan diktatuuri.

    1. Sitä epäjärjestyksen ja eripuran lietsomisen mallia hoitaa tällä palstalla erityisesti eräs hk.

  7. Tämä äärioikeisto asia on siitä tylsää että liki kaikilla tuntuu olevan viisaus, varma ja lukittu vastaus siihen mikä sitä on. Ei synny keskustelua, pelkkää syytelyä ja nimittelyä, toinen toisensa päälle puhumista.
    Taidan olla sikäli outo lintu että minulla ei ole selkeää kuvaa siitä onko esimerkiksi Itävallan vaaleissa pärjännyt puolue tai ikiomat persumme äärioikeistolaisia puolueita tai tarkemmin ottaen ovatko kaikki ihmiset jotka näitä äänestävät äärioikeistolaisia, edes persu kansanedustajistamme en tiedä että ovatko tässä asiassa yhdestä puusta veistettyjä.
    Niin tai näin mutta kaikki puoluepolitikointi johon aidosti voi liittää etuliitteen ääri on pahasta.

    1. Olet oikeasassa. Kepulaisissakin riittää kaikkia, äärijuntteja ja rehupuntteja siltarumpuineen kuin Orpokin turuntauteinineen.
      Persuuksia taas yhdistää kaikki olla vastaan kaikkea ja kaikkia paitsi itseään.
      Taas äärivasemmalla on vielä niitä NL-faneneja sirppivasaroineen.
      Vihreyskin on muuttunut
      nännin puristelijoksi ja mutaatioverkostoksi luonnonon kustannuksella.
      Keskitien kulkijat löytyvät kokkareiden, kepukaisten ja demareiden puolivälistä sekä vasureiden oikealta sivistysreunasta.

      1. Et kai vaan itseäsi sekoita keskitien kulkijoihin, menee nimittäin siinä tapauksessa ihan huolella huumorin puolelle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *