19 vastausta artikkeliin “Uusi startti kisaan”

  1. Ei tuokaan mahdollisuus ole pois suljettu ja voi olla seuraava siirto istuvalta pressalta

    Ja silloin vara tulisi istuvaksi terv tepivaari

  2. Niilon linkki on klassista Sanomaa: etsimällä etsivät vain korkeakoulutettuja Bidenin kannattajia. Tiedän yllättävän vahvana faktana, että tässäkin Pirkanmaan maakunnassa asuu myös Trumpin kannattajia. Heitä ei haluta haastatella ettei mielikuva särkyisi.

    Tämä ei ole Trumpin puolustuspuhe. Tämä on median kritisointipuhe.

    1. Niinkuin aikaisemmin totesin, Kamala Harriksen rinnalle etsitään nyt varapresidenttiä, koska hänet nimitetään piakkoin presidentiksi Biden jättäessä eroanomuksen.
      Tuohon on sirkuspellen ja trump- vanhuksen vaikea vastata.

      1. Siinä ei nyt epädemokraattinen puolue voi estää millään Trumpin paluuta Valkoiseen taloon.
        Mustaa naista ei Amerikkalaiset tule presidentikseen valitsemaan, olipa hän kuinka ihana tai kamala hyvänsä.
        Ainoastaan sillä Kamala voi sinne nousta kuten nousi Bidenkin viime kerralla, että ääntenlaskijat laskevat Kamalat äänet kahteen kertaan.

        1. En usko että ongelma on musta nainen. Aivan ykkösongelma on maahanmuutto ja rajan vuotaminen. Asia oli Harrisin vastuulla ja se meni aika pahasti metsään.

          Sen jälkeen ongelma on ns. kulttuurisota, eli perinteiset perhearvot vs seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeudet. Toissijainen ongelma on Harrisin maine Kaliforniasta, se on kuitenkin äärimmäisen epäonnistunut osavaltio ja monet kokevat että hänellä oli osansa sen ajamisessa nykyiseen tilaan.

          Harris on toisaalta terävä nainen, viimeisen päälle skarppi ja osaava. Sopivasti hiottuna hän voi iskeä.

          Ja pakko se on sanoa: hän tarvitsee rinnalleen keski-ikäisen valkoisen miehen varapresidentiksi, vieläpä sopivasta osavaltiosta.

          1. Kyuu,- Kaikki hänen aikaisempi toimintansa kyetään muuttamaan mustasta valkoiseksi, mutta itsestä väri ei lähde harjaamallakkaan ja kun on vielä nainen, niin silloin ei kyllä ovi aukea Valkoiseen taloon, on ne ison veden takana kuitenkin vielä niin vanhoillis/uskonnollis/konservatiiveja.

            1. Tämä pätee osaan kansasta, mutta ei enemmistöön. Toki tilastot osoittavat että segregaatio on lisääntynyt viime vuosikymmeninä, 1990-luvulla oli tilanne parempi.

              En kuitenkaan koe että ihonväri on kolmen suurimman haasteen listalla. Jossain sen siellä listalla on.

          2. Rikollinen Trumppi tulee kuulemaan kunniansa pääsyyttäjä, juristi Kamala Harrikselta, että Trumpin korvat punnottavat ihan muusta syystä kuin hetki sitten.

          1. Heikiltä tuttua kommentointia, eli olen rasisti koska en ole hänen paattiaan soutamassa ja huutamassa apua.

  3. Niin media on mukana rakentamassa voittajaa, joten ne kirjoittelutkin pitäisi osata tulkita.

  4. Sen kummemmin tässä nyt perustelematta totean että jos olisin amerikkalainen niin äänestäisin Kamalan Harrisia.
    Omilla aivoillani asian ajatellen enkä niin että kun kannatan jotain puoluetta kotisuomessa niin menisin sen mukana kumpaa oma puolueeni ”virallisesti” kannattaa

    1. Matti,- Minä taas olen Trumpin miehiä, en hänen puheidensa vaan tekojensa perusteella.

      1. Niin Harrisista presidenttinähän ei ole kokemusta, mutta lähden siitä että hänen tekonsa olisivat puheiden veroisia siis ei kuten Trump jonka puheet ja teot ovat eri paria

  5. Jos minulta kysyttäisiin, niin näillä tiedoillani ehdottaomasti äänestäisin Kamalaa Harrisia. Onneksi kukaan ei kysy.

    Tässä kohtaa, kun puhuttiin Bidenin eroilmoitusta viestipalvelu X;n kommenteissa. Niin mielestä presidentti evp. Niinistö lausahti etikettivirheen, kun hän sanoi, että ”Bidenillä on joku salainen tauti.”
    Ei Niinistöltä usein ole näitä sammakoita tullut.

  6. Republikaanit/ konservatiivit sukupuolineutraaliuden asialla?

    ”Tutkimuksen mukaan on viitteitä siitä, että republikaaniäänestäjät voisivat äänestää naisehdokasta todennäköisemmin, jos tämä on ominaisuuksiltaan enemmänkin ”sukupuolineutraali”, eikä osoita perinteisesti naisiin liitettyjä ominaisuuksia, kuten ”lämminhenkisyyttä”. ”

    (https://yle.fi/a/74-20101014)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *