6 vastausta artikkeliin “Hanke 2025, 922 sivua”

  1. Trump luettelee jo joukon kavereikseen nimittämiä pelimiehiä maailmalla.

  2. Paras syy olla äänestämättä demokraatteja on, että ei jouduta kolmanteen maailmansotaan. Tärkeää on myös padota Meksikon raja, jolle demokraatit eivät aio tehdä mitään. Suomessakin tuli jo rajalaki voimaan, koska on tärkeää valvoa kuka tulee maahan.

    1. trumppelin valinnassa se kolmas maailmansota tulee, kun putina ja kiinalaiset huomaavat voivansa sotia lännen tulematta tosiasiassa vastavoimaksi.
      Putinan sakki ei lopeta Ukrainaan ja kiinalaiset hyökkäävät Taiwaniin pelkäämättä jenkkejä ja muuta länsimaailmaa.

  3. Nous hauki puuhun laulamaan.
    Niin väkevän se virren veti,
    ett’ vaikenivat linnut heti.

    Albert Piken (hauen) sanotaan eräässä kirjeessään kertoneen ennustuksen kolmesta maailmansodasta. Kirje on hävinnyt sitä säilyttäneestä museosta.

    Ennustuksen mukaan kolmas maailmansota alkaisi Israelin ja muslimien välisistä ristiriidoista.

    Me emme tiedä, mistä mitkin ennustukset ovat peräisin.

    Emme tiedä, mistä muuan Karstulan Kemppainen sai kesken kuntakokouksen käskyn ennustaa 1960 -luvulla, että demaripuolueesta valitaan presidentiksi Tarja Halo ja että Esko kulkee Ahon laitaa.

    Voidaan olettaa, että ennustus oli tehty hämäräksi siksi, ettei se vaikuttaisi siihen, mitä tulisi tapahtumaan, vaan että ennustus osoittaisi, että on olemassa taho, joka kenties kykenisi liikkumaan ajassa ja kykenisi siksi näkemään tulevat tapahtumat.
    —–
    Emme tiedä, onko Piken esiin tuoman ennustuksen tarkoituksena manipuloida tulevien tapahtumien kehitystä ennustuksen suuntaan, taikka mahdollisesti harhauttaa ihmisiä odotuksisssaan.
    ——-
    Sata vuotta sitten Portugalin Fatimassa (luult. Muhammedin vaimon mukaan nimetty paikka) ilmestyi kolmelle lapselle hahmo, joka ilmeisesti varoitti tulevasta toisesta maailmansodasta.
    Kehoitti siunaamaan Venäjää, jotta tämä valtio ei koituisi turmioksi. Paavi muistaakseni siunauksen suorittikin joskus 1960-luvulla.

    Fatiman ennustuksen välittänyt lapsi eli vanhaksi katolisen kirkon nunnana.

    Viimeisen Fatimassa saadun ennustuksen tiedot ovat yleisöltä salatut. Kun niitä on pyydetty julkisuuteen, niin Vatikaani on vastannut siihen tapaan, että odotettavissa olisi odotettavissa ikään kuin vedenpaisumuksen tapaista. (Sellaisen voisi vaikka jokin suuren metoriitin törmäys saattaisi aiheuttaa.)
    ——–
    Raamatun Danielin kirjassa kerrotaan ihmisen muotoisesta patsaasta, jonka suuri kivi (meteoriitti?) kaataa maahan.
    Hän näkee, Ken elää.

    https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tatu-tyni/albert-pike-ennusti-kolme-maailmansotaa/

  4. Satotoiveet ovat toistaiseksi hyvät, vaikka Venäjän viljamaiden kerrotaan kärsineen.

    Suomessa saataneen siis runsas sato. Uhkana sadon korjuulle liika märkyys ja raekuurot 30 vuotta sitten tuli Kuhmalahdella niin paljon rakeita elokuussa kolme vuosikymmentä sitten, että puista riipiytyivät lehdet. Saunomisen lomassa velimies kävi kellimässä rakeissa, kun lunta ei sattunut satamaan.

    Nyt on metsissä runsaasti meheviä mustikoita ja kanttarellejakin löytyy, vaikka ehkä ei viime vuoden malliin. Kohta löytyy puolukoita, lakkaa tullee tavallista paremmin ja varmaan karpaloakin.

    Ovatkohan marjayrittäjät masentuneet, kun eivät saa ukrainalaisia marjojen keruuseen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *