Taiteilijat palauttavat Helsingin raikkaalle 1930 luvulle.

”Joukko taiteilijoita vaatii Helsingin kaupunkia Israel-boikottiin”

Ja Hamas kiittää, mutta meillähän näitä Hamasin salarakkaita riittää.

”Joukko taiteilijoita vaatii Helsinkiä boikotoimaan kaikkea kulttuurista yhteistyötä Israelin valtion rahoittamien taiteilijoiden kanssa.

Vetoomus lähetettiin Helsingin kaupunginvaltuustolle maanantaina. Sen ovat allekirjoittaneet muun muassa näyttelijä Oona Airola, Paleface-artistina tunnettu Karri Miettinen sekä kirjailija Koko Hubara. Mukana vetoomuksessa ovat myös Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali sekä Kom-teatteri.

Vaatimuksen taustalla on Helsingin kaupunginteatteria ylläpitävän Helsingin teatterisäätiön hallituksen puheenjohtaja, kirjailija Mike Pohjola.”

Antisemitismi nousee kuin 1930 luvulla, kiitos sosialistien.

6 vastausta artikkeliin “Taiteilijat palauttavat Helsingin raikkaalle 1930 luvulle.”

  1. Ihan yllättäen tämä punasakki ei vahingossakaan tuomitse hamasin murhatöitä.

    1. Juhani, olet oikeassa, Hitler oli sosialisti ja on myös merkille pantavaa paljonko entisiä natseja löytyi erilaisista sosialistista puolueista eri maissa ja mantereilla, kaikista tuskin saamme koskaan tietää.

      Ja kirsikkana kakun päällä on Vihreä liike 🤣

  2. Tämä on sitä samaa porukkaa joka aikoinaan vaati ”rauhanmarsseilla” NATOn ohjuksia pois Euroopasta mutta ei puhunut sanaakaan siitä että ne olivat vastatoimi Neuvostoliiton ohjuksille. Arabidiktaattoreiden ja terroristien tukeminen on samaa perua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *