PerusSuomalainen puolue – ainoa työperäistä maahanmuuttoa kannattava eduskuntapuolue.

Kaikki muut puolueet eivät ainoastaan halua lisätä, vaan esittävät työikäisen maahanmuuton valtavan kasvattamisen olevan ainoa ratkaisu kaikkiin Suomen ongelmiin.

Huomatkaa työikäisten, ei suinkaan työperäisten maahanmuuttajien määrän valtava lisääminen, demarit esitti 40 000 henkilöä vuodessa ja jokainen voi sitten mielessäni pohtia, että näinkö kyse on työperäisestä maahanmuutosta.

Tietenkin pitää ensin määritellä mitä tarkoittaa työperäinen maahanmuutto ja millainen henkilö on työperäinen maahanmuuttaja?

Kysymys on vaikea, jopa mahdoton vihervasemmiston vastattavaksi, uskokaa pois olen yrittänyt.

Lukekaa itse ajatuksella mistä puolueet tai vaikka EK puhuu kun kyse on työperäisestä maahanmuutosta ja työperäisistä maahanmuuttajista, sana työ on yllättävän usein loppujen lopuksi pienessä sivuosassa.

Kuvion takana on ajatus siitä, että työikäisen väestön lisääntyessä, työn määrä automaattisesti kasvaa ja osaltaan se on kyllä kiistaton fakta, mutta missä, mihin ja minkälaisen työn määrä automaattisesti kasvaa?

Yksityisen vientiteollisuuden?

Tai no hitto, haalitaan Suomeen 1 000 000 työtöntä 18-65 vuotiasta vuohipaimenta laajennettuine perheineen niin BKT suorastaan räjähtää kasvuun, mutta millä hinnalla?

9 vastausta artikkeliin “PerusSuomalainen puolue – ainoa työperäistä maahanmuuttoa kannattava eduskuntapuolue.”

  1. Eiköhän tuo liene niin, että valtaosa puolueista ja eri työnantajajärjestöistä, kuin myös esim. SAK, kannattavat lähtökohtaisesti rajoittamatonta maahanmuuttoa.

    Esim. EK lähtee siitä, että aktiivisella maahanmuuttopolitiikalla lisäämme myös työperäistä maahanmuuttoa.

    Ajatuksena lienee se kullanhuuhdonnasta tuttu periaate, että huuhtomalla paljon pelkkää hiekkaa osuu kohdalle joskus myös kultahippu. Näinhän kullanhuuhdonnassa kyllä tapahtuu, mutta jäljelle jää huomattavasti hippuja suurempi määrä pelkkää tarpeetonta hiekka ja soraa, josta aiheutuu vain haittoja ja kustannuksia.

    Jos EK haluaisi todella edistää työperäistä maahanmuuttoa eli työtä tekemään tulevien maahanmuuttoa, sen luulisi pyrkivän vaikuttamaan lähinnä siihen, että työperäisten oleskelulupien saamista helpotettaisiin ja nopeutettaisiin. Prosessi kulkisi jotenkin niin, että ensin on varma työpaikka ja sen jälkeen nopea oleskelulupapäätös työpaikan perusteella.

    Puolueista vihervasemmistolaiset puolueet puhuvat kyllä suulla suuremmalla työperäisestä maahanmuutosta ja sen edistämisestä, mutta ajavat kuitenkin maahanmuuton yleistä lisäämistä. Humanitaarinen maahanmuutto on vihervasemmistolaisten lempilapsi ja kuten tiedetään se ei kyllä ole mikään huippuosaajien maahantulokanava.

    Kepu haluaa maahanmuuttajia töihin pelloillensa ja asukkaiksi kannatusalueidensa maaseutukyliin. Ensimmäinen on kyllä jo nyt mahdollista esim. kausityöntekijöiden muodossa ja toinen tavoite ei taasen tule pitkällä aikavälillä toteutumaan, koska maahanmuuttajat valuvat aika pian Suomeen asettumisensa jälkeen kaupunkikeskuksiin.

    Kokoomus taas on tässä kysymyksessä EK:n asialla ja haluaa lisää työvoimareserviä, joka sitten kilpailee työn hinnalla keskenänsä työpaikoista.

    RKP on aivan oma lukunsa, jonka kannattajien toimet tomaattiviljelmineen ei kyllä päivänvaloa aina kestä.

    Kuten Mika avauksensa lopussa toteaa, maahanmuutollakin voidaan saada BKT kyllä nousuun, mutta Suomen talouden kantokykyä se ei kyllä paranna. Jos yhtä ja samaa satasta kierrätetään maamme rajojen sisällä ilman että uutta rahaa tulee rajojemme ulkopuolelta talouteemme, niin ei meidän taloutemme kyllä kasva kestävällä tavalla.

  2. Riikka Purran hyvin osuvasti:

    Ei saa puhua totta”

    – Silmäillessä otsikoita tulee tunne, että Suomi, suomalaiset ja suomalainen yhteiskunta eivät ole eräille mitään ilman maahanmuuttoa ja ulkomaalaisia. Pakko saada sinne tänne, joka puolelle, lisää lisää lisää, aina vaan lisää, ei saa rajoittaa, ei saa kritisoida. Ei saa puhua totta, Purra kirjoittaa.

    – Jotenkin voisi tuon heikon itsetunnon maassa ymmärtää, mikäli tulijoiden virta koostuisi ylivertaisista huippuosaajista. Mutta kun ei edes koostu.”

    https://www.suomenuutiset.fi/valtamedia-hehkuttaa-maahanmuuttoa-johon-valtiovarainministeri-purra-jotenkin-voisi-tuon-heikon-itsetunnon-maassa-ymmartaa-mikali-tulijoiden-virta-koostuisi-ylivertaisista-huippuosaajista/

  3. Petteri Orpo.

    ”Orpo muistuttaa, että hallituksen tavoitteena on, että erityisasiantuntija saa luvan viikossa, ja muun työperusteisen oleskeluluvan 30 päivässä. Orpo mainitsee, että tämän vuoden toukokuussa työntekijän oleskelulupa käsiteltiin keskimäärin 27 vuorokaudessa, kun vuotta aikaisemmin käsittelyaika oli jopa 80 vuorokautta.
    – On kohtuullinen vaatimus, että Suomeen työn perässä muuttava pystyy elättämään itsensä ja perheensä. Jos oleskelee maassa työperäisellä oleskeluluvalla, täytyy oleskeluluvalle olla myös peruste – työsuhde, Orpo sanoo.

    Hän puolustaa hallituksen arvosteltua uudistusta.

    ”Niin sanottu 3 tai 6 kuukauden sääntö uudelleen työllistymiselle on käytössä myös muissa Pohjoismaissa ja EU-maissa. Näissä maissa se ei ole ollut työperäisen maahanmuuton hidaste”, Orpo sanoo.”

    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f881bfce-ddcf-41c7-b6e2-ae722acf9ea2

  4. Joo, ei ole vasemmistolla järki tallella.

    Mitähän mahtavat nykyisestä vasemmistomenosta tuumia tuonpuoleisessa majailevat Oskari Tokoi, K-A Fagerholm ja Rafael Paasio, jotka toimivat aikoinaan eduskunnan puhemiehinä ja pääministereinä elämänkoulupohjalta?
    Pitäisikö laittaa meedio asialle mielipidettä kyselemään?

    Arvi voisi lähteä työministeriksi elämänkoulupohjalta ja minua kiehtoisi salkuttoman ministerin hommelit. Kyllä rupeisi tapahtumaan.

  5. Vihervasuriston kälätys ja kapinameininki herättävät epäluuloja tänne tulemista pohtivissa. Saattavat saada käsityksen, että täällä hilluvat puolijauhoiset, itselleen ja ympäristölleen vaaralliset tyypit, häkkilintu Anjem Choudarin fanittajat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *