Olisiko eräillä elämässään sisältöä ilman Perussuomalaisia?

Mitä ihmiset, joille Perussuomalaisesta puolueesta, poliitikoista ja kannattajista on tullut pakkomielle, tekisivät ilman Perussuomalaisia?

Millä he täyttäisivät ne vuorokauden tunnit, jotka he nyt kuluttavat katkeruutensa keräämiseen ja vahvistamiseen?

Mikä saakaan ihmisen ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla ajattelemaan Perussuomalaisia?

Mikä saa ihmisen keksimään suoranaisia valheita, jotta olisi jotain negatiivista sanottavaa perussuomalaisista?

En minä sillä, etteikö Perussuomalaisia ja perussuomalaisten politiikkaa kannattaisi ajatella ja ottaa oppia, kun on käynyt selväksi, että ainoana puolueena Perussuomalaiset ovat olleet monessa asiassa oikeassa.

Katkeruus ei kuitenkaan kauas kanna ja usein se saa henkilön käyttäytymään tavalla, joka ei häntä mairittele.

13 vastausta artikkeliin “Olisiko eräillä elämässään sisältöä ilman Perussuomalaisia?”

  1. Minä olen Mika päätynyt ajattelemaan niin, että nämä sinun kuvailemasi henkilöt, että jos he eivät olisi netissä pahaa oloaan lääkitsemässä vihanpurkauksillaan perussuomalaisista, niin ne olisivat sitten kaduilla potkimassa mummoja ja kusemassa Mannerheimin hevospatsaan jalustaan sekä piirtelemässä vitunkuvia synagookien seiniin.

  2. Mä en ole oikeastaan millekään puolueelle äänestysuskollinen.

  3. Heideggerilaisittain: käytämme aikaa sellaisen parissa, josta välitämme. Välittäminen kun ei rajoitu vain myönteisiin tunteisiin.

    Itse ottaudun tähän forumiin itsereflektiivisenä kaikupohjana, jossa kohtaamani vastenmielisin tai ikävin käytös tuottaa pahimmillaan inhosta inspiroituvaa ajatus-virtaa josta saan luovaa siementä vaikkapa kirjoittamiseen. Yksin platonilaisittain mietiskellessä ei nouse läheskään yhtä pöyristyttävän koomisia ajatuksia kuin mitä ihmisten juttuihin spontaanisti liskon aivoin reagoidessani.
    Opin tämän jo oikeusprosessin aikana lukiessa ja vastaillessa eksäni minulle lähettämään vihapostiin, miten valtava luova potentiaali inhon tunteillani ja kunniaani loukkaavaan sekä minua mitätöivään suollantaan vastaamisessa on. Se on vapauttavaa voida itsekin käyttää sananvapautta kuten muut.

  4. Mitä tekisivät muut puolueet, jotka ovat vuosien ajan kuluttaneet valtavan määrän energiaa ja aikaa Perussuomalaisten vastustamiseen.

    SDP: n edellinen puheenjohtaja rakensi jopa kaikki aikansa vaalikampanjat Perussuomalaisten vastustamiseen ja hävisi ne kaikki.

    Keskusta puhuu enemmän Perussuomalaisista kuin keskustalaisista ihan riippumatta siitä ovatko hallituksessa vai oppositiossa.

    Mahdettiinko Vihreiden puoluekokouksessa pitää ainuttakaan puhetta ilman mainintaa perussuomalaisista?

    Li Andersson lähti Brysseliin, mutta hänen on sieltäkin käsin keksittävä valheita, jotta olisi jotain sanottavaa, arvatkaa mistä?

    No Perussuomalaisista tietenkin 😂

    1. Meidän perussuomalaisten ei kannata olla huolissamme kannatuksestamme, kun meillä on Mikan mainitsemat tahot vaalivankkureitamme vetämässä.
      Minua huvittaa, että nämä kyseiset tahot jatkavat silti vuodesta toiseen valitsemallaan tiellä ja hakkaavat päätään perussuomalaiseen mäntyyn ja mitä lujempaa hakkaavat, niin sitä enempi se sattuu.

      1. Arvi, ajoin näyttää ihan siltä, että joillekin olisi jo kaarnaa tarttunut otsan juonteisiin kun ovat päätään männyn kylkeen toistuvasti kopsautelleet.

  5. Nationalismi on hyväksi eikä se ole menossa minnekään. Konservatiivinen korjausliike etenee monen monessa maassa, Hollanti, Italia, Ranska, Itävalta – -. Internationalistit huutavat naama punaisena ”natsi, fasisti! (vaikka ovat itse pahimman luokan punafasisteja), mutta kaikki tietävät, että viimeiset natsit loppuivat 1945.
    Uusnatsit? Niitä on kourallinen eikä niillä ole poliittista voimaa.
    Jos jotakin on syytä kammota – niin punaviherfasisteja. Ehkä ja toivottavasti konservatiivinen korjausliike estää punaviherfasisteja upottamasta länttä ja päästään rakentamaan ihmisten maailmaa.😐

  6. Lasse, itse en ole niinkään minkään ”ismin” ystävä, mutta terveen kansallismielisyyden ja konservatiivisen maailman katsomuksen ystävä, ehdottomasti kyllä.

    Niin kovin monille sanat kansallismielisyys ja konservatiivisuus ovat automaattisesti käsitteitä, joita pitää vastustaa viimeiseen saakka.

    Hassua kyllä samoille ihmisille äänestäjät ovat uhka demokratialle ja demokratiassa laillisesti toimivia puolueita pitäisi lakkauttaa väärien mielipiteiden vuoksi.

    Eikös tuo kuulosta ihan fasismilta?

    1. Onpas siitä Hakkaraisesta nyt tullut tärkeä teille sen jälkeen, kun hänet potkaistiin pois perussuomalaisista.
      ( PYSYVÄSTI )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *