Mikä Donald Trumpissa ärsyttää?

Donald Trump taitaa olla yksi vihatuimmista ihmisistä suomalaisten keskuudessa, joka on aika hassua, koska meillä tavallisilla suomalaisilla ei oikeastaan juuri ole mitään tekemistä Donald Trumpin kanssa.

Huolimatta siitä, että Suomessa asuu korkeintaan luokkaa kourallinen ihmisiä joilla on äänioikeus Yhdysvaltojen presidentinvaalissa niin suomalaisissa medioissa on ollut jopa ” vaalikoneita”, joilla voi selvittää oletko Trump vai Harris?

No mikä siinä Trumpissa ärsyttää, eli jos olet vaalikoneessa Trump niin millainen olet?

– Väärät väitteet.
– suoranaiset valheet.
– puhetyyli ja sanavalinnat?
– kanssa kilpailijan silmitön haukkuminen?
– varsin narsistiselta vaikuttava persoona?
– ?
– ?
– ?

4 vastausta artikkeliin “Mikä Donald Trumpissa ärsyttää?”

  1. Tulisikohan Suomen liittyä Yhdysvaltain osavaltioksi numero 51, silloin saisimme äänioikeuden.
    Suomihan näin katsomosta vilkuilevan silmin näyttää olevan Amerikkalaisempi kuin Amerikka itsessään., joten liittymis Galluppeja vaan väsäämään, niillähän tätä maata hallitaan.

  2. Antaa vaikutelman helppoheikistä joka ei pärjää ja kuitenkin haluaisi jakaa maita ja valtioita saadakseen itselle mainetta.

  3. Vai onko se niin, että Trumpissa ärsyttää hänen ”Amerikka ensin” politiikka?

    Suhtautuminen maahan pyrkiviin ja jo maassa laittomasti oleviin siirtolaisiin?

    Raivoisa vihamielisyys demokraattien ajamaa politiikkaa kohtaan?

  4. Jos Trump olisi perinteinen republikaani ja oikea konservatiivi niin ei ärsyttäisi paljon mikään paitsi ehkä amerikkalaisten puolesta rikkaiden suosiminen. Mutta hän ei ole mikään oikea konservatiivi vaan helppoheikki ja kauppalopo joka on onnistunut lumoamaan republikaanit. Monet varmaan myös äänestävät häntä koska inhoavat demokraattien ääriliberaaleja woke- tyyppejä. Vähän kuin jotkut äänestivät Hitleriä koska inhosivat kommunisteja. Mutta mikä Trumpissa minua ärsyttää ? Laitetaan vähän listaa:

    – eniten se demokratiaa uhkaava narsismi jonka mukaan ”vaalit on väärennetty” ellei Trump voita: se on demokratian halventamista ja voi johtaa väkivaltaan, pahimmillaan jonkinlaiseen kapinaan joka vaarantaa koko Yhdysvallat. Haluaisitko nähdä USAn suistuvan sekasortoon? Putin varmasti haluaisi. Etkö luota siihen että USAn vaalit ovat rehelliset, onko se muka jokin Venäjä 2 tai banaanivaltio? Trump antaa ymmärtää niin, hän halventaa omaa maataan

    – edelliseen liittyen se valtava narsismi: minä en voi hävitä mitään, minun yleisöni on aina suurin, jos minä olisin presidentti Venäjä ei olisi hyökännyt eikä Hamas. Kuka suomalainen kestäisi poliitikkoa jolla olisi noin mahtava omakehu? Väyrynen vähän yritti ja miten kävi? Meillä ei tykätä leuhkijoista.

    – narsismi joka menee niin pitkälle että kansalliskaartissa lusmuillut tyyppi voi haukkua sotaveteraanin siitä että tämä jäi vangiksi haavoittuneena. Trump ei aja USAn asiaa vaan omaansa. USA on hänelle toissijainen asia,tärkeintä on näyttää muille. Kerrotaan, että hän päätti ryhtyä presidenttiehdokkaaksikin siksi että presidentti Obama pilkkasi häntä ja hänen Diili-ohjelmaansa. Piti siis näyttää Obamalle että voi päästä presidentiksi. Trumpilta onkin lipsahtanut mkten hän ”voitti Obaman” vaikka he eivöt ole vaaleissa kohdanneet, Trump voitti Hillary Clintonin.

    – joissakin arvokysymyksissä Trump on lähempänä omaa linjaani kuin Harris mutta voin sietää Harrisia niissä sillä hän on yleisesti ottaen selväjärkinen aikuinen kun taas Trump on jonkinlaisen alemmuuskompleksin valtaan jäänyt keskenkasvuinen poika.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *