Merja Ylä-Anttilan linjauksia.

Merja Ylä-Anttila, tuo Suomen kovapalkkaisin ylioppilas vihjaa seuraavaa:

”– Esimerkiksi ensi kevään MM-hiihdot ovat sopimuskauden viimeiset ja niiden jälkeen oikeudenhaltija varmasti tarjouskilpailulla kilpailuttaa, kenelle hiihtopaketti seuraavaksi menee. Sitä ei tiedä, mihin se esimerkiksi sitten tulee asettumaan, hän sanoo.”

No eipä siinä, hiihdot näkee ilman Yleäkin, mutta pakko kyllä todeta, että hieman tulee sellainen kiukuttelevan pikkutytön kuva niin tästä kuin muistakin Ylä-Anttilan ulostuloista budjettikeskustelun kuin myös kesän aikana velloneiden ” kohujen” kohdalla.

Toimitusjohtaja Ylä-Anttila varmasti parantaa Ylen imagoa näillä ulostuloilla ja linjauksilla ”hiihto pois, arabit ja somalit sisään”!

🤣🤣🤣

Mitä seuraavista vastustat?

6 vastausta artikkeliin “Merja Ylä-Anttilan linjauksia.”

  1. Ei kai Ylä-Anttila ja Ylen pomot niin tyhmiä ole että kostaisivat tehdyt pienet nipistykset Ylen rahoitukseen koska silla epäilemättä olisi vaikutuksensa kun seuraavan kerran tarkastellaan Ylen rahoja.
    Myös Ylen rahankäyttöä kannattaisi availla sillä jos ei niin paha meteli siitäkin nousee.

    1. Matti, minulle on lähes tulkoon syöpynyt mieleeni presidentinvaalit joissa Laura Huhtasaari oli Perussuomalaisten ehdokkaana ja Merja Ylä-Anttila tuli poikkeuksellisesti tenttaamaan häntä, muita ehdokkaita tenttasivat ”normitoimittajat”.

      Se oli kuin pystyyn nostettu hylje olisi haastatellut meritaimenta yrittäen samalla peittää kateutensa niin toisen kauneudesta kuin suosiostakin.

      Seuraavana päivänä eräs psykologi totesi, että fiksumpi olisi jättänyt tekemättä.

  2. Taisipa nyt Purra myöntää että parlamentaarinen Yle rahaneuvottelu meni pieleen?

  3. Ylä- Anttila on varmaan varsin hyvä päällikkö, tuskin häntä Yle ko vin kevein perustein olisi Maikkarilta varastanut. Hän tarttuu onnesi tähän paljon haukuttuun urheilun suuriin menoihin. Ensinnäkin urheilu varmaan on suurin katsojaryhmä Suomessa, eikä muisteta, eihkä ei tiedetä miten suuren osan menoista kuitetaan ulkomaisen tekniikan kanssa tuloina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *