Kiintiö homot, neekerit,vegaanit,läskit jne.jne.

Vihervasemmiston mielestä Ylestä leikkaaminen on = Putinin ja Orbanin tie, eikä ihme kun YLE on vihervasemmistolaisen propagandan kaikkien olohuoneisiin, keittiöihin ja kammareihin TV: n tai radion kautta tunkeutuva manipulointikanava.

Itse asiassa Ylestä leikkaaminen voisi olla väylä pois Putinin ja Orbanin tieltä takaisin puolueettomaan tiedonvälitykseen ja uutisointiin.

”Jos Feministinen taskudramaturgi saisi päättää, seuraava Bond olisi sukupuoleton aseksuaali, joka istuu toimistossa ja analysoi hegemonisia valtarakenteita martini-lasin sijaan. Tai jotain.

Feministinen taskudramaturgi on alun perin Yle Draaman käyttöön tilattu työkalu, jonka tarkoitus on kehittää tulevaisuuden elokuva-, TV- ja radiotuotantoja tiedostavammiksi ja tasa-arvoisemmiksi.”

”Ja vielä kummallisempaa seuraa.

Elokuva-alallakin näyttelijänä työskennellyt nimimerkki Mummi-Setä nosti tällä viikolla hätkähdyttävällä Youtube-videollaan esille WIFT Finlandin (Women in Film & Television) rakentaman uuden tasa-arvotyökalun, jota Suomen elokuvasäätiö on rahoittanut 70 000 eurolla. Työkalun kehityksessä ovat olleet mukana myös Yle sekä opetus- ja kulttuuriministeriö.

Tasa-arvotyökalu on käytännössä järkyttävä lista kysymyksiä, joiden avulla pyritään ohjaamaan elokuvia ja tv-sarjoja haluttuun suuntaan.

Tuotantoja ohjataan listaamaan esimerkiksi pääroolien sukupuoli, etninen tausta, seksuaalinen suuntautuminen, vammat – ja perustelut esimerkiksi sille, miksi pääroolissa on mies tai nainen.”

Että sellasta…😂
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bbcd5829-236a-43c6-ac27-e5a0263d7ea3

14 vastausta artikkeliin “Kiintiö homot, neekerit,vegaanit,läskit jne.jne.”

  1. ”Yle Draaman elokuvatiimin vetäjä ja kotimaisen draaman tilaaja hehkutti työkalua “ihan mahtavaksi”:”

    ” – Mehän ollaan oltu mukana kehittämässä tätä. Me joudumme kehittämään tätä yhä edelleen, koska me tarvitsemme sellaisen, jota voi käyttää kaikissa tuotannoissa. Mehän haluamme tämän kaikkiin tuotantoihin käyttöön, Yle Draaman edustaja totesi.”

  2. Onko Yle ottanut tehtäväkseen muokata meistä parempia ihmisiä, luoda kuvaa ihanneyhteiskunnasta, siis niin kuin Ylen päättäjät sen näkevät. Kunnianhimoisia päämääriä, on niin paljon kovakalloisia meissä jotka uskomme omaan käsitykseemme miten on maailman meno.

    1. Matti, vaikuttaa aivan siltä kuin Ylessä puhaltaisi raikas valistamisen henki, aivan kuin entisissä itäblokin maissa ” oikein ajattelun aikakautena” .

  3. Yle edustaa kulttuurimarxilaista perheyhteisön hajottamista ja ihmisen moraalista turmelemista pahimmillaan tai parhaimmillaan (riippuu näkökulmasta).

    Ukkolalta jälleen puhutteleva kolumni!

    1. Suomen merkittävän yksittäinen sananvapauden rajoittamista edistävä toimija on verovaroin pyörivä Yleisradio.

  4. Repolaisradio!
    Itseään saa pöljä kansa syyttää, kun on ollut päättäjänsä valitsemassa.

  5. Minä olen sitä mieltä että kaikista Heikin mainitsemista ryhmistä löytyy fiksuja, keskinkertaisia (näitä eniten) ja tolloja

  6. Ihmisen ihonväri, kotimaa, sukupuoli tai seksuaalisuus ei tee hänestä hyvää tai pahaa, ainoastaan ihmisen.

    Kiintiöt ja propaganda sen sijaan voivat tehdä heistä jotain muuta.

    1. Kun oikein kovasti mennään ideologia edellä niin se tahtoo kyllä kääntyä itseään vastaan.

      Ihan rehellisyyden nimissä minun silmiini valtaosa vihervasemmistolaisten ajamista tasa-arvo, vähemmistö, sukupuolettomuus turvallinen tila jne.jne. näyttävät aivan seinähulluilta, enkä ihmettele, että moni vanhempi vasemmistolainen rautakoura ei kyllä tunnista näitä omikseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *