Hiukan vaan ihmettelen…

Kesä on vääjäämättä kulkemassa kohti syksyn syliä ja näin kun on tullut reissattua luonnossa. kalastamassa, pyöräilemässä, patikoimassa niin ihmettelen, että ovatko epäsosiaalista mediaa terrorisoivat, vihervasemmistolaiset ankeuttajat käyneet ollenkaan ulkona tai edes raottaneet luolassaan verhoja päästäkseen auringon lämpöistä energiaa sisään?

Mistä jotkut voivatkaan ammentaa rajattomasti negatiivista energiaa ja tietävätkö ankeuttajat sitä, että vitutukseen voi ihan ihan oikeasti kuolla?

5 vastausta artikkeliin “Hiukan vaan ihmettelen…”

  1. Mistä päättelit, että viher-vasemmistolaiset ?
    Epäilen päinvastoin kokkareiden tesla- volvo- sähkötuolilaiset, nuoret auton alla makaajat, bemariputkien paukuttelijat, mersupersut ja koko nuori pullamössö kännykkäkansa ja venekansa kaupungeissa, joiden veneily on kääntää paatti keväällä ja syksyllä.
    Sen sijaan me maalaismielinen kaupunkikansa tunnemme luonnon antimet.

    1. On kyllä heikossa tuo maalaismielinen kaupunkikansa, joka tuntee luonnon antimet.
      Pääosa kaupunkikansasta ei ymmärrä luonnosta mitään ja jauhaa viherhöynäyttäien satuja uskoen niihin täysin.

  2. Retkeily luonnossa tekisi hyvää mielelle ja rauhalle sekä avartaisi – niin miksi siinä ei ole onnistunut edes urheilupomot?

  3. Ne punavihreät ankeuttajat, jotka maalaavat esimerkiksi ilmastokatastrofia, ovat jo aiheuttaneet esimerkiksi syntyvyyden romahduksen Suomessa.

    Liikunta luonnossa tai edes pyöräily tekisi hyvää.

  4. Minua ei puolueellisuus ole haitannut pätkääkään. En myöskään ole pyörällä ajellut muutamaan kesään, mutta liikuntaa olen silti saanut enemmän mitä lääkäri määrää, tai sallii. Viimeiset pari päivää olen lapioinut sepeliä mönkijän rattaille, noin tuhat kiloa kuorma. Olen ajanut sitä talven varalta, niin pahan mäen alkuun johon ei millään muulla koneella pääse. Minullahan on tiettävästi aikaa, sanovat.

    Ihan hyötykäyttöön on minun aikani kulunut ja sitä kun näin maalaistalossa tuntuu riittävän, jos ei muuta, niin kiinteistöremotteja jatkuvasti.

    Pakko silti myöntää, että talvista metsäsavottaa alkaa olla ikävä ja ainakin leikatut keuhkot kaipaa sitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *