Venäjällä on menossa ensimmäinen sota sen rajojen sisällä sitten WWII

Ukraina yllätti venäläiset salamasodallaan!

 

Ukrainan hyökkäys Kurskin alueelle ollut tähän asti menestys!

Lähde:

https://x.com/officejjsmart/status/1821111520887205962?t=h6dkjoGo8dqEhPWnJj4ztA&s=19

”Venäjä kehottaa kansainvälistä yhteisöä ”tuomitsemaan jyrkästi Kiovan hallinnon rikolliset hyökkäykset Venäjän alueelle”, sanoi Venäjän ulkoministeriön lehdistösihteeri Zakharova.”

Lähde:
https://x.com/nexta_tv/status/1821186291624546779

7 vastausta artikkeliin “Venäjällä on menossa ensimmäinen sota sen rajojen sisällä sitten WWII”

  1. Nyt ukrainalaiset tulee vetäytymään tämän väkivaltaisen tiedustelun jälkeen jossa tuhottiin mm kaksi venäläisten taisteluhelikopteria ja muutama panssarivaunu sekä kuljetushelikopteri ja muuta materiaalia.

  2. Kyllä tämä nyt pitää äkkiä tuomita.
    Eihän ukrainaa ryöstävät sotarosvot muuten saa nauttia saaliistaan rauhassa.

    1. ”Venäjä kehottaa kansainvälistä yhteisöä ”tuomitsemaan jyrkästi Kiovan hallinnon rikolliset hyökkäykset Venäjän alueelle”, sanoi Venäjän ulkoministeriön lehdistösihteeri Zakharova.”

      Lähde:
      https://x.com/nexta_tv/status/1821186291624546779

      Eikös ole jo lähinnä naurettavaa…itse ovat hyökänneet kohta 3 vuotta Ukrainaan ja nyt kun tulee vastaisku alkaa itku.

  3. On sanottu, että yhteisistä sopimuksista (ja yhteisestä jaetusta historiasta) irtaantuminen olisi tällainen nykypäivän ilmiö, jossa yksittäiset valtiot ryhtyvät toteuttamaan nk. ”dominointi-oikeutta” ja oman etunsa ajamista muiden yli.

    Esimerkkeinä on mainittu Trumpin irtaantuminen Pariisin ilmastosopimuksesta sekä hänen vastuuton ja muista piittaamaton ”Make America great again”-kampanja, jossa oma ylivertainen elämäntapa sekä amerikkalaisen unelman ”jakamattomuus” on jotakin, mistä ei muiden kanssa neuvotella, vaikka ajat ja olosuhteet muuttuisivat.

    Varmaan venäjänkin hyökkäyssota ilmentää samantyyppisen ”dominointi-oikeuden” sekä yhteisistä kansainvälisistä sopimuksista ja säännöistä irtaantumisen ilmiötä, joka ilmasto-arvoja konkreettisemmin ja väkivaltaisemmin jyrää, rikkoo sekä tuhoaa muiden elintilaa, eikä piittaa kuin oman elämäntapansa ja oman propagandansa ylivertaisuudesta.

    Tällaisen ”oikeutetun” dominoinnin varjopuolena rikotaan niin kutsuttu yhteinen maailmanjärjestys ja syntyy konflikteja sekä pelko kolmannesta maailmansodasta.
    Toivon, että Eurooppa pysyisi vakaana.

  4. Ukraina ei olekaan vetänyt joukkojaan alueelta pois vaan hyökkäys jatkuu, menee mielenkiintoiseksi…

    ”-operaation tavoite Kurskin alueelle on hieman epäselvä, mutta toisin kuin aikaisemmissa pienissä rajat ylittävissä operaatioissa, tämä tehdään kokeneiden suurempien yksiköiden toimesta. Voiko se kestää? On selvää, että Putin on raivoissaan.”

    Lähde: Carl Bildt:

    https://x.com/carlbildt/status/1821469459900416372

  5. Lehmänkettingillä seinään kiinni tuo itselleen ja ympäristölle vaarallinen yksilö !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *