Ukrainan HIMARS-iskut tuhonneet tärkeitä siltoja Venäjän perääntymistä sekä huoltoa ajatellen!

Satoja venäläisiä on jäämässä mottiin siltojen räjäytyksen jälkeen? Kolmesta sillasta yksi silta Zvannoen alueella on tuhottu ja toinen silta Glushkovon alueella on vaurioitettu! Iskut on tehty HIMARS-iskuilla!

Sota on saanut uuden luonteen, Ukraina ei enää pelkästään puolusta, se pyrkii kaatamaan Putinin hallinnon. Isku siellä, isku täällä, joku hallinnosta pistää stopin vielä Putinille…🤔

Pelkästään Glushkovon alueella on ukrainalaiset piirittäneet 700 venäläistaistelijaa! Onko isommassa kuvassa tulossa tuhansien motti?

Lännessä oleva silta mitä ei ole vielä tuhottu on ukrainalaisten sotilaiden tykinkantaman päässä, sekä dronet partioi aluetta valmiina tuhoamaan sen.

Kuva

Lähde:

https://x.com/yarotrof/status/1824447266884567503

6 vastausta artikkeliin “Ukrainan HIMARS-iskut tuhonneet tärkeitä siltoja Venäjän perääntymistä sekä huoltoa ajatellen!”

  1. Ukraina on saanut uuden vaihteen päälle taistellessaan ryssää vastaan, mutta ikävä kyllä lännen apu on viivyttänyt asiaa tarpeettoman kauan.

    Toinen ikävä asia on se, että Venäjä saa ruokittua lihamyllyään rintamalla vielä todella pitkään, koska yhdenkään venäläisen sotilaan henki ei ole minkään arvoinen.

    Toisaalta jos ukrainalaiset jaksavat teurastaa rivissä juoksevia ryssiä ilman omantunnon tuskaa niin kuka tietää?

  2. Pelkkää puolustusta oli liian kauan. Vasta nyt hyökkääjä saa tuta.

  3. Tässä Ukraina hakee Venäjän maaperää josta voi neuvotella kun halutaan venäläisiä pois omalta maaperältä.

    Venäjä on kokenut kovia tappioita.

  4. Oikeastaan lopputulos määräytyy sen mukaan, että suostuuko Venäjä antamaan periksi vai turvautuuko se todella koviin toimiin ja aseisiin, eli aloittaako se suursodan?

    Pitää ymmärtää, että Venäjän johto ei ajattele länsimaalaisesti ja näin ollen mikään länsimaisen eettisen tai moraalisen ajattelun mallit eivät päde heille, ei missään määrin, eikä yhtään.

  5. Putin saattaa painostaa Lukashenkoa hyökkäämään ukrainalaisten sivustaan tai Ukrainan rajan yli. Belarusin armeija saattaisi tehdä kapinan.
    Lukashenko voitaisiin ehkä jo nyt asettaa syytteeseen valtiopetoksesta presidentinvaalin takia ja ehkä toiseksi sen takia, että hänen voidaan katsoa luopuneen perustuslakiin kirjatusta Belarusin puolueettomuudesta.

    Belarus on Euroopassa ainoa maa, minkä laissa on kuolemanrangaistus. Romaniassa sujui juoheasti diktaattori Ceauceskun teloitus. Belarusissa tuskin onnistuisi.

    Lukashenko on edellyttänyt syytesuojaa ehtona luopumiselle vallasta. Yksi vaihtoehto on, että L. pakenisi maasta. Ukrainan aiempi presidentti pakeni Moskovaan maanpetostuomiotaan. Moskova ei liene vaihtoehtona, jos pettää Putinin odotukset. Ehkäpä Kuubaan sitten?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *