Trump on täysin Venäjän ja Putinin puolella, tässä todiste siitä! Kuka tätä kannattaa Suomessa…pelaa Kremlin laariin..

Trump puhuu kannattajilleen ja lausuu mm seuraavaa: ”…me voitetaan, me voitetaan, hän on jauhanut tätä jo kolme vuotta!, joka kerta kun Zelenskyi tulee Yhdysvaltoihin hän lähtee sieltä mukanaan miljardit dollarit, hän on maailman paras myyntimies,,,me (Yhdysvallat) ollaan jumissa tuossa sodassa ja kun minusta (Trump) tulee presidentti me irtaudumme tuosta heti ulos! Biden taas sanoo että emme lähde ulos tuosta sodasta ennenkuin me voitamme!!! ”

Sitten Trump alkaa kehumaan Venäjää julkisesti: ”…he löivät Hitlerin, he löivät Napoleonin, näin ne tekevät, he taistelevat sotansa,,,” suora kehu joka pelaa täysin Putinin lapaan.

Lähde:

https://x.com/RpsAgainstTrump/status/1838647080006431088

Miettikää millainen henkilö olisi tulossa valtaan…? Trump ei muuten halunnut nähdä koko Zelenskyitä hänen vieraillessaan YK:ssa, Zelenskyi tapaa kuitenkin Harrisin ja Bidenin. Trump tapasi kyllä aikaisemmin Unkarin Orbanin ja Trump myös sanoi jos hänet valitaan presidentiksi hän soittaa ensimmäisenä Putinille…

Voiko tässä kansa olla enää näkemättä kuka ajaa ja kenenkä asiaa, Trumpin pääseminen valtaan uudestaan olisi katastrofi maailmalle.

Näin asiasta uutisoitu maailmalla:

”Donald Trump lashed out at Zelensky for criticizing him and refusing to make a deal to end the conflict with Moscow, casting a shadow over the Ukrainian president’s latest push for more aid in its fight against Russia’s invasion, – Bloomberg

Trump’s comments were some of the harshest public language he’s used about the conflict and the Ukrainian leader, who had hoped to meet the former president during a visit to the US this week but made critical comments in a media interview.”

Lähde:

https://x.com/Maks_NAFO_FELLA/status/1839202816830677433

Kuva

Trumpin päivitys vapaasti suomennettuna tässä, hänen mielestään Ukrainaa ei edes enää ole:

”- Ukrainaa ei ole enää. Melkein kaikki tuhoutui. Miljoonia ja miljoonia ihmisiä kuoli .”

”- Mikä tahansa huonoin sopimus Putinin kanssa on parempi kuin ei sopimusta ollenkaan. Ukrainan olisi pitänyt sopia aikaisemmin ja luopua jostain.”

”- ”Ukraina, et koskaan pysty palauttamaan kaupunkeja sellaisiksi kuin ne olivat. Sinulla oli sivilisaatio, mutta nyt ei ole perintöä”.”

”- Rahat eivät riitä Ukrainan jälleenrakentamiseen, vaikka koko maailma kokoontuisi yhteen.”

”- Jos Harris voittaa, lisää ukrainalaisia ​​kuolee, kaupungit kaatuvat.”

Näin Trump sanoi…

Tässä lähde:

https://x.com/front_ukrainian/status/1839186343617761666

Ukraine is no more. Almost everything was destroyed. Millions and millions of people died – Trump.

▪️Any worst deal with Putin is better than no deal at all. Ukraine should have agreed earlier and given up something;
▪️”Ukraine, you will never be able to restore cities and towns to what they were. You had civilization, but now there is no heritage”;
▪️There will not be enough money to rebuild Ukraine, even if the whole world gathers together;
▪️If Harris wins, more Ukrainians will die, cities will fall.

Nämä tekstit on kuin Putinin sanomaa, jos Yhdysvalloissa halutaan autokratia ja diktatuuri, he äänestävät Trumpin ”presidentiksi”…Trump on jo todennut aiemmin jotta jos hänet valitaan ei seuraavia vaaleja tarvitse miettiä…

7 vastausta artikkeliin “Trump on täysin Venäjän ja Putinin puolella, tässä todiste siitä! Kuka tätä kannattaa Suomessa…pelaa Kremlin laariin..”

  1. Hmm…

    Suomessa on luokkaa kourallinen ihmisiä joilla on äänioikeus USA:n presidentinvaaleissa, joten kuka Suomessa kannattaa on siinä mielessä aika merkityksetöntä.

    Jos sitten taas pohditaan sitä, että Trumpin valinta olisi Putinin etu, niin voidaan sen kautta tarkastella kuka ja ketkä Suomessa tukevat Putinin etuja.

    Kaikki ne jotka vastustivat rajalakia pelasivat aivan suoraan Putinille lapaan.

    Suomalainen mediakenttä toistaa Putinin propagandaa aivan pidäkkeettä, toistamalla ihan jokaisen Kremlissä julkaistun propagandapläjäyjksen sanasta sanaan.

    Edellinen toimii muutoin Kremlin ” silmin” ihan samalla tavalla kuin Elokapinan ” silmin’ toimi eilinen kutsu A-studion.

    Demareilla ja Keskustalla on pitkät ja monisäikeiset suhteet Kremliin noin historian ja huom. myös lähistorian valossa.

    EU-parlamentissa Vasemmistomepit ovat hyvin oudossa seurassa vaikka esim.Saramo yrittää selittää mustaa valkoiseksi vai pitäisikö sanoa punaista valkoiseksi?

  2. Toisaalta on myös niin, että Kremlissä ollaan varmasti hyvin iloisia sitä, että Eurooppa katselee Yhdysvaltojen presidentinvaalien suuntaan kun Venäjä käy laitonta hyökkäys sotaa Euroopassa.

    Jos ajatellaan EU maita, niin kuinka paljon Saksan liittokansleri on Unkarin Orbania parempi, Saksalla olisi valtavasti mahdollisuuksia painostaa Putinia ihan helvetin paljon nykyistä enemmän.

    1. Eihän EU voi painostaa Putinia äärimmilleen, koska talvi on tulossa ja EU ostaa edelleenkin miljardeilla maakaasua Venäjältä.

      Eli EU rahoittaa kaksinaismoralistisesti Venäjän sotakonetta.

      1. Juha U, ihan juuri näin.

        On suorastaan naurettavaa se miten EU odottaa Yhdysvaltojen presidentinvaalista ratkaisijaa Euroopassa käynnissä olevaan sotaan.

        Britannialla oli eri asenne ennen kuin valta siellä vaihtui, mutta nyt siellä lähinnä odotetaan koska uuden pääministerin lähtölaskenta alkaa.

        Saksa on aivan kädetön vaikka onkin suurin Eurooppalainen tukija rahassa mitattuna niin on samaan aikaan suurin este tarvittavilla toimille.

  3. Muuan Suomesta lähtenyt jääkiekkoilija äänestää Trumppia ei siten ajattele kotimaataan…

  4. Ukraina kaatuu varmasti jos Kamalasta tulee presidentti. Tämä on helpoin asia ennustaa. Joko riittämättömän tuen seurauksena tai ydinsodan seurauksena.

    Amerikka lakkaa myös olemasta supervalta laittoman massamaahanmuuton seurauksena.

    1. Trumppelin tullessa valtaan Ukraina kaatuu satavarmasti alta aikayksikön, koska trumppeli ajaa vainomaa etuaan ja haluaa avata bisneksenssä ”neukkulassa” putinan suurella ja avokätisellä tuella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *