Suursota kolkuttelee nyt oikeasti ovella.

Venäjä, Pohjois-Korea, Kiina ja Iran yhdistää voimansa. Ennustan että kun Ukrainan sodasta tulee kuluneeksi 3 vuotta eli 02/2025 on näillä laittaa sellaiset joukot Euroopan tantereelle että Macron paskoo allensa siinä kuin muutkin lännen ”johtajat”. Puhun nyt suuresta maasodasta jossa vaarana on että lännen löysäily kostautuu ja pahasti. Lännen johtat on pitäneet pelkkiä puheita ja ottaneet toisistaan selfieitä kahvikupposen ääressä, samaan aikaan Axis of Evil (Venäjä, Pohjois-Korea ja Iran, sekä myös Kiina takapiruna) tekevät isompia siirtoja.

Tässähän on menossa jo Venäjän operaatio jolla se tuo Pohjois-Korean sotilaita pikkuhiljaa tuhansia Venäjälle ja sieltä sotimaan ukrainalaisia vastaan. Määrät voi joukoilla nousta helposti tuhansista satoihin tuhansiin, Pohjois-Korealla on kapasiteettia siihen, siellä ei ihminen ole valtion koneistossa minkään arvoinen, vastineeksi näiden heittämisestä lihamyllyyn Ukrainaan saa diktaattori Kim teknistä osaamista ja ohjusteknologiaa Venäjältä, kaikkea mikä edistää ydinaseiden ja ballististen aseiden kehittelyä ja tuotantoa. Tämä näin lyhyesti. Mutta tämä on sitten ensimmäinen kerta kun Venäjän sodassa Ukrainaa vastaan Venäjä saa maasotaan toisen maan armeijoita taistelemaan heidän rinnallaan. Sodan luonne ei ole enää se valhe jota Putin toitottaa eli ”sotilaallinen erikoisoperaatio”, kyllä se alkaa olla maailmansota.

Kiina on takapiruna, se näyttäytyy maailmalla ”neuvottelijana” vaikka samaan aikaan se toimitttaa Venäjälle sellaisia sotilaallisia komponentteja ja tietotaitoa josta Venäjä hyötyy suunnattomasti. Kiina hyötyy nyt Venäjän tilanteesta nostaen omaa asemaansa maailmalla pyrkimys olla ehkä seuraava suurvalta…tulee osallistumaan mahdollisesti sotaan Taiwania vastaan, se on heillä jo harjoiteltu valmiiksi kuinka se toteutetaan ja siihen Kiina tarvitsee tilanteen jossa Yhdysvallat on sidottu toisille taistelukentille. Sekä Yhdysvalloilla on tällöin luultavammin vallassa Kiinan ja Venäjän sekä Pohjois-Korean kanssa loistavasti toimeentuleva presidentti eli Trump. Trump kääntää myös selkänsä Euroopalle, keskeyttää Ukrainan tukemisen, ottaa irtiottoa Natosta.

Iran on jo osapuoli sodassa ilma-aseineen ja sotakoneineen, se ei tule maajoukkoja pistämään Euroopan tantereelle, se sitoo Lähi-idän pitkäaikaseen sotatilaan, aloitti sen jo hyvissä ajoin Israelia vastaan ja tämä sitoo juuri Yhdysvaltoja, josta nyt Kiina ja Venäjä hyötyy.

Sekä se että jos kerran Trump on vallankahvassa hän voi perustella että kaikki voimavarat menee Lähi-Itään, eikä Eurooppaan ja Taiwaniin ole laittaa mitään koska hän on itse mainostanut olevansa on rauhanmies Yhdysvalloille. Eli rahaa ei kipata sotimiseen, ennemmin Trump luovuttaa globaalissa kuvassa maailmalta alueita muiden maiden (mm Kiina ja Venäjä) toimintavallan ja vaikuttamisen alle. Trumpia ei kiinnosta olla maailman poliisi, se sulkeutuu Yhdysvaltojen sisälle, ei ole maailmanluokan johtaja, ”-Truth Social” sivustollaan tulee viihtymään…

Maailma saa palonsa 2025. Tämmöinen valoisa ennustus. Iloista päivää jokaiselle säädylle!

Tässä muuten hiukan lähihistoriaa : Trump lausui näin ollessaan Valkoisessa talossa presidenttinä:

”’I need the kind of generals that Hitler had’ Trump said in a private conversation in the White House, according to two people who heard him say this. ’People who were totally loyal to him, that follow orders.’”

Lähde:

https://x.com/ProjectLincoln/status/1848899647500157112

9 vastausta artikkeliin “Suursota kolkuttelee nyt oikeasti ovella.”

  1. Eurooppa EU ja USA + muutamat maat eivät vieläkään ota tosissaan. USA vaalit ja milloin mitäkin.
    Niinistö ehdottaa EUlle tiedustelukeskusta ja ilman sitäki tiedetää sillä sateliitit kuvaavat.
    Naton toimivuus tullaan testaamaan eli katsotaan heiluttaako tahtipuikkoa Unkarin Orban vai Nato Rutte?
    Naton ja EUn sekä YKn omat säännöt eivät toimi.
    Trump jos tulee valituksi joutuu kolmen tulen väliin…

  2. Suuri maasota on tuskin se mitä nähdään pian. Likaisempi sodankäynti todennäköisempää. Sabotaasia, pieniä vihreitä miehiä, drooneja, vaalien sotkemista, yms.

    Toki jos Nato näyttää tosi laiskalta, joku baltian maa saattaa olla perinteisen sodan kohteenakin.

    Ja vastaavasti jos USA näyttää saamattomalta valloitusten äärellä, kiina lompsii Taiwaniin tuossa tuokiossa.

    1. Toivossa on hyvä elää ja uskossa hyvä kuolla!

      Ilm.9:16. Ratsujoukkojen lukumäärä oli kaksikymmentätuhatta kertaa kymmenentuhatta; minä kuulin niiden lukumäärän.

  3. Tuo mitä kirjoitin on visio siitä mitä voi olla tulossa, parempi olisi olla väärässä mutta jos käy juuri näin…

    1. Marko, ikävä kyllä esittämäsi vision toteutuminen on ihan aidosti mahdollisuuksien rajoissa.

  4. Kuustosen Mikko teki n.40v sitten tähän päivään sopivan biisin!

    1. Ellei edellinen linkki toimi, biisi löytyy youtubesta nimellä Mikko Kuustonen Maailma tää.

  5. Koko ajan tapahtuu…mm Puola nostaa puolustusmenot 4,7% / BKT:sta.
    Norja hankkii 5 uutta korvettia ja 5 uutta sukellusvenettä…

    Kaikki varustautuu, nopein selviää, katsokaa historiaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *