Nyt olisi mahdollista muuttaa Venäjälle, onko menijöitä kuten 30-luvulla, silloin epäisänmaallisista päästiin näppärästi eroon!

Siitä lyhyesti:

”Kommentti: Putin tarjoaa nyt ”turva­paikkaa” suomalaisille eikä edes venäjää tarvitse osata ”

”Kremlin propagandamediassa on jo jonkin aikaa levitetty väitettä, jonka mukaan Suomesta olisi alkamassa 1930-luvun tyylinen joukkopako Venäjälle. Venäläisille kerrotaan kauhutarinoita talousahdingosta, kaikkialle tunkevasta homorappio­ideologiasta sekä sotakiihkoisesta fasismista, jotka väitetysti leviävät Suomessa.”

Lähde:

Kommentti: Putin tarjoaa nyt ”turvapaikkaa” suomalaisille eikä edes venäjää tarvitse osata – Kremlin media löysi jo kaksi Suomesta paennutta
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010648618.html

 

Nyt vanikkaa reppuun ja kohti autokratista diktatuuria punalippu kädessä, Viron kautta sinne pääsee näppärästi. Entisen asunnon voitte lahjoittaa vaikka ukrainalaisille pakolaisille. Venäjä odottaa teitä jo, Putin antaa teille leipää!

11 vastausta artikkeliin “Nyt olisi mahdollista muuttaa Venäjälle, onko menijöitä kuten 30-luvulla, silloin epäisänmaallisista päästiin näppärästi eroon!”

  1. Tuossa vielä tämä ilouutinen:

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010648618.html

    ”Vladimir Putin houkuttelee nyt länsimaalaisia turvapaikanhakijoiksi perinteisten arvojen valtakuntaansa. Mahdollisten muuttajien kannattaisi kuitenkin muistaa, kuinka kävi 1930-luvun suomalaisille Josif Stalinin kynsissä, Arja Paananen kirjoittaa.”

  2. Kyllähän meillä eduskunnassakin vihervasemistossa oli sitä henkeä, että itärajan rajaliikenteestä Suomeen pitäisi määräysvallan olla Putinilla, Suomen viranomaisten sijaan.

    Ja nythän EU parlamentin Putin ryhmä saa samaisia henkilöitä jäsenikseen ja jos meille käy tuuri niin tarttuisivat Putinin tarjoukseen😂

    1. Näppärästi Viron kautta pääsee ”Onnelaan” sotarikollisen hallitsemaan Venäjään, sinne vaan, kyllä sinne mahtuu, Siperia on vielä lähes tyhjä asuttaa…

  3. Jenkeistähän on lähtenyt monia venäjälle ”turvaan” koska siellä on niin ”hyvät arvot”.

    Sitten kun on tutkittu näitä henkilöitä jotka julkisuuskuvaa pitävät, tuppaavat olemaan etsittyjä seksuaalirikollisia.

  4. Tunnustan, en tunne vahvoja kansallismielisiä tunteita tai sentimentiaa juuri mitään kohtaan. Masentunut ei juuri innostu mistään, edes suomilipusta tai suklaan syömisestä eikä edes seksistä.

    Venäjä ja sen historia ole kiinnostanut myöskään koskaan, en ole käynyt itärajan tuolla puolen eikä vanhusten taistolaistraumat tai muu äärioikeistolainen painostus jaksa napata vaan vedän ilopillerin naamaan ja masturboin mieluummin.

    Euroopasta pidän, muualla en haluaisi asua.

    1. En ole asiantuntija, mutta voi olla, että surun kokeminen saattaa auttaa masennuksessa.
      On hyvä kokea, että on ollut jotain suremisen arvoista, jos ei muuta, niin edes unelmat.

      Musiikkiesityksen alussa on hieno soolo.

      1. On totta että tunteiden tunteminen on hyväksi.

        Myös myönteisten tunteiden, kuten kiitollisuuden tunteen löytäminen voi tarjota hedelmällistä itsereflektion tilaa.

      2. Tarjoaako kansallismieisyys tai joukkohysteria hedelmällistä itsereflektion tilaa, vai toimivatko tällaiset joukkokiihotetut tunteet enemmän kuten silikonipohjainen liukuvoide (Swiss Navy) itsereflektiosta pakenemiselle?

      3. Mitä jos minä kohdatessani verkossa joukkokiihotettua rasismia, näen sieluni silmissä valkoisten miesten toisistaan joukkokiihottuneet villin-alkukantaiset orgiat?

      4. Jonkinlaisen länsimaisten kehittyneiden yhteiskuntien sisäisen marxismin ja liberaalin mädännyksen tuottaman heimorenessanssin, joka assosioituu mielessäni myös erääseen nuoruudessani kohtaamani lapsiaikuisen veikkosen pöhnäiseen tokaisuun siitä, kuinka hänelle ”festaripillu” alkukantaisine aistielämyksineen oli kaikista ihaninta mitä hän kuvitella saattoi ja ainoa syy mennä musiikkifestivaaleille.

  5. Eikös ne halukkaat ajettu Neuvostoliittoon jo ajat sitten ja loputkin halukkaat suomalaiset valkoiset tappoivat täällä ihan itse.
    Impivaarasta piikkilankojen takaa olisi hyviä ehdokkaita. Vai saatko edes proopuskaa rajan ylitykseen kun
    täällä Suomessa on rajavalvontalaki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *