Häkkänen on oikeassa, Venäjä nostaa panoksia. Koko ”Pahan-akseli” otetaan käyttöön sodassa Eurooppaa vastaan.

Täällä suhmuroidaan nikotiinitupakoiden ja kipuillaan soten kanssa, todellisuus on paljon pahemmin pielessä isossa kuvassa. Muistakaa olla kunnossa vuonna 2025…

Näin STT:

”Puolustusministeri Antti Häkkänen (kok.): Venäjä varustautuu liittolaistensa kanssa merkittävään voimankäyttöön. Nato-maiden nykytavoite puolustusmenoille ei tule riittämään.”

Lähde:
https://x.com/STTuutiset/status/1847264637244330048

15 vastausta artikkeliin “Häkkänen on oikeassa, Venäjä nostaa panoksia. Koko ”Pahan-akseli” otetaan käyttöön sodassa Eurooppaa vastaan.”

  1. Eikä se ole venäjä enää.

    Tällä viikolla yksin:
    – Pohjois-korea lähettänyt 12 000 sotilasta venäjän armeijaan
    – Kiina alkanut valmistamaan aseita venäjän armeijalle (tai ainakin kärähti nyt kunnolla)

  2. Niin ikävää kuin se onkin, Häkkänen taitaa olla enemmän oikeassa kuin väärässä ja todennäköisyys suuremmallekin räiskeelle on vain kasvanut viime kuukaudet.

    Ei tarvita enää paljon siihen, että hipat ovat käynnissä.

  3. Pahalta näyttää ja Trump lähellä voittoa?
    EUn yhtenäisyyspykälä Unkari?
    Suomen olis aika itse varustautua vielä tehokkaammin.
    – Seura no 42 sivu 44-47 Mitä kuuluu, Unkari! Tutkija Katalin Miklössy. Tuntee Unkarin lähihistorian ja varoittaa eurooppaa sekä Suomea äärioikeistosta joka on saamassa valtaa ja ollaan siirtymässä Unkarin tielle se on vaaraksi jo nyt Ukrainalle.
    Sotaväsymys auttaa äärioikeistoa.

  4. Tilanne on lännen vallassa olijoille vaikea, pelätäkö enemmän rahan menoa Ukrainan tukemiseen kuin siihen että jos Venäjä voittaa, että mitä siitä seuraa.
    Leikkaukset hyvinvointiin kirvelevät, vaalihuoneissa niitä muistellaan.

    1. Matti, pahoin pelkään, että Euroopan vallassa olijat ja varsinkin Saksa on valmis todellisuudessa uhraamaan Ukrainan taloudellisista syistä, huolimatta siitä, että rahallisesti mitattuna Saksa on ollut Ukrainan suurin tukija EU maista.

  5. Venäjän drone hyökkäykset saattavat jopa vahingossa synnyttää tilanteen, jossa Nato-maan on pakko puuttua asiaan.

    Romaniassa juuri hiljan hävittäjät nousivat ilmaan tästä syystä ja onhan jonkin ohjuksen rääppeet tainneet päätyä jo väärälle puolelle linjaa.

  6. Aikanaan Hitler lähti euroopan valloitukseen ja nyt samaan lähtenyt varoittaa natseista?

  7. Minä olen jo pitkään miettinyt, että onko mitään järkeä meidän rahdata rahaa ja muuta omaisuutta suurten maiden tappeluihin keskenään. En tiedä, enkä voi edes muistaa, miten paljon me sainmme aikanaan apua sodassa Neuvostoliittoa vastaan. Me olemme ”lilliputtivaltio” sitä ja montaa muuta sotivaa valtiota vastaan. Meillä on itsellämme suuri hätä tällä hetkellä, mutta kukaan ei kuitenkaan uhkaa meidän henkeämme, siinä on se suuri ero.

    Meillä on ihmisyys mielessä ja hyväntekeväisyys, ihan toisella tavalla, kun nyt tappajavaltiolla Venäjä. Minun mielestäni muutama vuosi sitten saattoi luulla, että Venäjästä tulee ihan eri yhteiskuntaluokkiin sopiva valtio, toisin kävi.

      1. Kalle varmasti tietää hyvinkin tarkasti Suomen saaman avun sotien aikaan ja osaisi siihen vastata hyvinkin tarkasti.

        Yksi fakta taitaa kuitenkin olla se, että ilman noin 200 000 saksalaista sotilasta lopputulos olisi Suomen kannalta ollut paljon huonompi kuin sitten lopuksi oli.

    1. Kyuu, hyvin kiteytetty vaikka näyttää kyllä siltä, että maksamme sekä nyt, että myöhemmin, mutta ei kyllä ole mitään vaihtoehtoja tarjolla.

  8. Kun käyttää hieman aikaa eri maiden medioiden tutkimiseen niin kyllä ihan vääjäämättä syntyy mielikuva siitä, että on turha pohtia jos suurempi tivoli käynnistyy, sillä oikeampi on pohtia, kun suurempi tivoli käynnistyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *