Säädettävä tyyny – hyvä keksintö ja hyvä ostos

Vuosia sitten huomasin Lidlin tyynymainoksen ja kävin ostamassa tyynyn, jonka ”korkeutta” voi säätää mieleisekseen. Muuten tavallisen kokoinen 50 x 60 cm. Tyynyn päässä on vetoketju, jotta täytteen määrää saa käyttäjä itse säätää. Ostin silloin kaksi tyynyä ja otin toisesta täytettä käytössä olevaan, jotta sain paksumman ja ”kovemman” tyynyn.

Olen ollut siihen tyytyväinen ja pessytkin välillä pesukoneessa – puhdistui, mutta ei huonontunut.

Niinpä seurasin Lidlin mainoksia, että kun tulee uudelleen sellainen tarjolle, niin ostan taas kaksi tyynyä.

Viime viikolla tuli ”lottovoitto” – vastaavia tyynyjä oli taas tarjolla – joten kävin ostamassa taas kaksi tyynyä. Tyynyn valmistaja oli nyt eri ja tyynyssä eroja entiseen nähden. Nyt on kaksi pussia sisäkkäin – molemmissa vetoketju. Tärkeintä on kuitenkin se täytteen määrän säätö mieleiseksi.

Nukuin ensin koeunet lisäämättä täytettä ja viime yöksi sitten tein taas sellaisen paksumman ja kovemman. Viime yö oli ensimmänen sillä säädetyllä tyynyllä ja tyyny oli hyvä. On tietysti hyvä kotimainen tyynyliina vielä sen Lidlin tyynyn päällä.

Lidlin tyyny on Livarno Polygiene. Suosittelen lämpimästi. Lidlillä vaan on tapana, että tuotetta ei ole jatkuvasti tarjolla, vaan harvakseltaan ”erikoistarjouksessa”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *