6 vastausta artikkeliin “Alafuzoff”

  1. Jos joku tietämätön ei tiedä, niin Yleä on kutsuttu yleisesti Reporadioksi punaisuutensa vuoksi. Venäjämielinen ja länsivastainen. Vieläkään siitä ei ole päästy kokonaan eroon.

  2. Martti J. Kari ei tosiaan kovin mairittelevaa lausuntoa Alafuzoffista antanut. Venäjämielinen, joka kiisti Venäjän joukkojen läsnäolon Ukrainassa kun Kari oli ne itse käynyt toteamassa ja vastusti uutta tiedustelulainsäädäntöä.

    1. Niin, Halonen ylensi Alafuzoffin kenraalikuntaan ja nimitti sen Suomen Puolustusvoimien Pääesikunnan Tiedusteluosaston päälliköksi – henkilöksi, jonka tehtävänä on varoittaa Puolustusvoimien johtoa ja poliittista johtoa hyvissä ajoin Venäjän aikomuksesta hyökätä Suomen kimppuun.

      Onneksi se painajainen on nyt historiaa.

  3. Venäjämielisiä on ollut ja on edelleen. Enemmänkin on kysymys siitä miten tulla toimeen naapurin kanssa ja sitä tässä nyt testaillaan jahka lumet sulaa. Sitten aikanaan tulevaisuudessa voidaan vertailla?

  4. Georgian sodan alkuaikoina esitin, että Suomesta lähetetään Georgiaan asintuntevia upseereita selvittämään tilannetta – mutta samalla varoitin lähettämästä venäjämielisiä, kuten nimeltä mainittuna Alafuzoff ja Visuri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *