Suomi voi panna lapun luukulle, jos emme saa maahanmuuttoa lisää ja kotoutettua tekijöiden perheitä

Suomessa olevien työllisten ja irtisanottujen maahanmuuton persut haluavat kiristää ja todettu epäonnistuneeksi. He lähtevät Suomesta, koska 3 kk:n pakkotyöllistyminen ei ole heidän vikansa, vaan Suomen ja yritysten. Kansalaisuuden saaminen on pitkä kuin Kiinan muuri.

Suomikuva on sisältä ja ulkoa rapistunut persujen kielteisen ja agitoman ulkomaalaisvastaisuuden vuoksi – tänne osaavien tie on tukossa ja lähtijöiden ovet sepposen selällään.

Osaajat tuovat mukanaan perheitä, vaimoja niin Kiinasta, Intiasta kuin USA:stakin. Heidän työllistymisensä  on pommi tässä persupolitiikassa.

Luultiin, että tätä maata johtaa kokoomuslainen pääministeri !? No, pääministeriys onkin  ainoa, mikä on tärkeintä kokoomukselle ja Orpolle ja sen vain takaa hänelle persut. Muussa tapauksessa hallitus hajoa tai uhkaa hajota. Sitä riskiä onneton Orpo  ja kokoomus eivät uskalla ottaa.

Suomen alasajo on näistä syistä käynnissä.

—-

Koko Suomen tulevaisuus on Vartiaisesta Helsingin kasvussa ja maahanmuuttajissa. Helsinki on kaupunki, joka Vartiaisen mukaan kykenee rakentamaan tarvittavat päiväkodit ja ”infran”.

”Vain kaupungeissa työllisyys kasvaa ja maahanmuuton ongelmat ratkaistaan, meidän päiväkodeissa on kymmeniä äidinkieliä, ja siellä niitä kaupunkilaisia tehdään.”

Siksi ”pitää löytää kansallinen kompromissi” maahanmuuton vastustajien ja maahanmuutolla esimerkiksi työvoimapulaa ratkovien välillä.

Muuten ”koko kansakunta voi panna lapun luukulle”.

 

55 vastausta artikkeliin “Suomi voi panna lapun luukulle, jos emme saa maahanmuuttoa lisää ja kotoutettua tekijöiden perheitä”

  1. Heikki,- Jos sallit niin uteliaisuuttani kysäisen, että eikö ottanut kieleen kipeetä, kun niin valehtelit.

      1. Eikö Heikki ollenkaan sinussa herätyskellot kilkata, kun haittamaahanmuuton karsein esimerkki löytyy länsinaapuristamme, jossa laillisuudesta huolehtiminen on annettu rinnakkaisyhteiskunnan huolehdittavaksi ja johon edellinen vasemmistohallituksemme oli hameet korvissa Suome ajamassa.

          1. Onhan se nyt selvää, että sellainen maahanmuutto joka on negatiivista maallemme, niin miksi sitä pitää vain lisätä.

            1. Kuka tänne rosvoja haluaa, niitä on Impivaarassa jo ihan omasta takaa.
              Oletko muuten koskaan jutellut mamun kanssa ?
              Minä juttelen ja /tai tapaan päivittäin.

              1. Heikki

                Voi vittu, kun olet järkiheitto mies.
                Tänne ei kannata ottaa ainoatakaan lisätäksemne niiden määrää, joiden arvot ovat ristiriidassa lakiemme kanssa.

  2. Tilastotiedon mukaan Suomessa on 220 000 työtöntä.
    Minkä alan osaajista meillä on pula? Ei kai koneinsinööreistä?

    1. Missä ovat työpaikat
      potkituille teollisuus ym. saneeratuille ? Jaottele ne toimialoittain.
      Toinen juttu on, että töitä on monella alalla, mutta ei hakijoita eikä tekijöitä.
      Onko Vartiainen väärässä?

  3. Heikki

    Kansa on ottanut lainoja ja rillutellut rahansa. Pääministeri Marinkin osti huikean kalliin asunnon, jonka velkojen maksaminen olisi saattanut olla vaikeata ilman saamaansa huoppupalkattua tointansa. Marin pakeni luottamustoimestaan, mihin kansa oli hänet valinnut.
    Verohelpotusta nauttivia kalliita sähköautoja ruvettiin alhaisten korkojen aikoina ostelemaan. Lukaaleja rakennettiin innosta puhisten. Nyt ei remonttienkaan tekeminen kannata, kun direktiivi saattaa panna remontit uusiksi.

    Eli kyseessä on rahvaan vastareaktio törsäysvaiheen jälkeen. Näin me älyä omaavat olemme kysynnän alenemista tulkitsemassa.

    Vihreistöllä ja Elokapinalla on nyt erityisesti juhlan aihetta, kun kulutus on vähentynyt.
    Heikin pitäisi mieltään virkistämiseksi juhlia vihreitten porukoissa. Me palstalaiset emme juhlintaasi kadehtisi, en minä ainakaan.

    1. Jos EK ja ammattiliitot pitävät 3 kuukauden työllistymisvelvoitetta liian lyhyenä, niin yleishyödyllisimä verovaoautta nauttivina yhteisönä voisivat perustaa säätiön työttömyyskorvausten maksamiseen muukalaisille.
      Valtiion kontolle jäisi edelleen terveydenhoito ja muut nannat, mistä muukalaiset muutenkin nauttivat.

      Minusta olisi pitänyt tehdä Suomen Salomo aikoinaan. Nyt saattaa vauhti olla jo hiipumaan päin.

    1. RKP on jättänyt itsestään vittumaisen kuvan rotufreudentalismin harjoittajan.

      Älyä omaava fenno ei halua Suomen kamaralle yhtä ainoatakaan ylimielistä tyyppiä.

      Pököpäät eivät osaa edes lukea tai eivät ymmärrä lukemaansa.

      Imaamit opettavat, että kristityt ja juutalaiset ovat alempia olentoja ja että ateistit pitää tappaa.

      Jos musliminainen menee avioon alemman olennon eli kristityn kanssa tulee hänen sukunsa pelastaa suvun ja islamin kunnia murhaamalla tämä nainen.

      Itse olen ollut kunniamurhan tapahtumapaikalla.

      Jos Karjalainen haluaisi esiintyä älyä omaavana, niin ei paljoa lainailisi asioita ymmärtämättömien tekstejä.

        1. Typeryksien on aina vaikea ymmärtää älyä omaavien juttuja.

  4. Tuossa naapuritalon likka kulki vielä viime kesänä minihameessa, mutta nyt kulkee hellepäivätkin kaiken peittävässä burkhassa kun alkoi seurustelemaan muslimimiehen kanssa. No, mikäs minä siihen kun on aikuinen ja tuntuu olevan onnellinen nykyisessä osassaan. Kyllähän minullekin ””fatima”” kelpaisi mutta taitaa nuo muslimit olla tarkkoja omista naisistaan.

    1. Timo

      Eukkosi joutui kokemaan lähdön tuonpuoleiseen kunniamurhan kautta. Islamin oppien mukaan musliminainen on arvossaan ylempi kuin kristityt joten nainen häpäisisi suvun ja islamin kunnian.

      Muslimimies voi ottaa haaremiinsa niin monta kristittyä akkaa kuin suinkin kykenee. Tämä olisi suvulle ja islamille kunniaksi, koska mies on islamissa perheen hidalgo.

      Vähämieliset (?) vasemmiston kanaset eivät pysty ymmärtämään lukemaansa tekstiä, vaan kaakattavat omiaan päivästä päivään. Taikka sitten heillä on hirveä hinku haaremiin.

      Olen keksinyt ongelmaan ratkaisun. Rupean elämäntapamormoniksi ja perustan haaremin.

      Laitan lehteen ilmoituksen:

      Arvon naiset, olen perustanut haaremin, kaikki asiasta kiinnostuneet, ottakaa pikaisesti yhteyttä, sillä paikkoja on rajoitetusti.

  5. On tämä Orpo täydellinen persujen perässä vetämä NAHJUS

    AL:
    ”Kokoomuksen hämmästyttävälle maahanmuuttoasenteelle ei ole muuta selitystä kuin hallituksessa istuvien perussuomalaisten rauhallisena pitäminen. Päähallituspuolueen luulisi pystyvän perustelemaan myös valtiovarainministeri Riikka Purralle (ps.), että investointien saamiseksi Suomeen ja maan talouden kankeamiseksi ylöspäin myös ulkomaisten työntekijöiden pitää tuntea olonsa Suomessa oikeasti tervetulleiksi ja turvalliseksi. Siitä se tuottavuuskin kasvamaan lähtee.”

    1. Heikki,- Asia on kun ajetaan, laki niinkuin luetaan.
      Asia vaatii ymmärrystä, tanssiminen rallatusta.

    2. Joskus kannattaisi lukea oleellinen:

      ” – Niin sanottu kolmen tai kuuden kuukauden sääntö uudelleen työllistymiselle on käytössä myös muissa Pohjoismaissa ja osassa EU-maista jo nyt ja myöhemmin kaikissa uuden EU-sääntelyn myötä, eikä se näissä maissa ole ollut este työperäiselle maahanmuutolle.”

      Montako EU direktiiviä Suomi on jättänyt toteuttamatta?

  6. 3kk sääntö on isossa osassa Eurooppaa, myös pohjoismaita, yleinen normi. Jostain syystä Suomessa se on ongelma, ei muualla.

    Ei sillä, maahanmuuttopolitiikka on surkeaa. Turvapaikanhakijoiden osalta ei mitään rajaa mutta koitapa tulla töihin niin byroslavia käy päälle kuin yleinen syyttäjä.

    1. Muiden Pohjoismaiden maahanmuutto on aivan eri mittakaavassa kuin Suomi.
      Se on pelastanut niiden työn ja talouden, joten heillä on varaa rajoittaa .

      1. Osittain ihan totta, mutta silloin puhutaan aidosta työperäisestä maahanmuutosta, joka on ollut tärkeää sekä Ruotsille, Norjalle ja jossain määrin myös Tanskalle.

        Ruotsille erityisesti 70-luvulla ja vielä 80 luvun alussa, Norjalle hieman myöhemmin kuin myös Tanskalle.

        Suomessa ei toki ole kuin yksi puolue, joka kannattaa aitoa työperäistä maahanmuuttoa.

        Mitä tulee tähän hetkeen niin maahanmuutto ei suinkaan näyttele muiden pohjoismaiden Suomea paremmassa taloudellisessa tilanteessa juuri minkäänlaista roolia ja muussakin yhteydessä lähinnä holtiton maahanmuutto korostuu lähinnä negatiivisessa mielessä.

        On hyvä huomata se, että muilla pohjoismailla on omat valuutat, eivätkä kaikki ole edes EU: n jäseniä, tuskin koskaan edes haluavat olla.

  7. Suomi pyörii jo nytkin usella alueilla vain ja ainoastaan maahamuuttajien varassa ja niin on jatkossakin. Heillä on perhe elätettävänään niinkuin suomalaisillakin.
    Töitä, töitä ja tekijöitä.
    Siivoojat, taksit, bussikuskit, sairaalatyöntekijät, avustajat, kapakoitsijat, rakennusala, marjanpoimijat, maatalous… foodoorat…
    … mutta myös suuri osa yksityisen terveydehoidon hammaslääkäreistä, yleislääkäreistä ja hoitajista.

    1. Kyllä hinnoittelun osaavat.
      Nukutushoito 500€/tunti, minimi 2 tunyia ja hoidot päälle eli 1500-2000€ per kerta.
      Kyllä pienituloinenkin iloiten maksaa………

        1. Ostaa joo. Myös sutta ja sekundaa.

          Vaimoni kävi vajaa kaksi vuotta sitten Tempo Dentissä saamassa hoitoa hammasongelmaansa kaupungin ostamana palveluna. Piti tehdä kunnollinen leukaluun puhdistus, kiinnittää hampaat luuhun ja rakentaa tukisilta hampaiden paikallaanpysymisen varmistamiseksi.

          No pieleen meni. Ongelma ei poistunut, hampaat heiluivat edelleen operaation jälkeen ja olivat vaarassa irrota. Kuitenkin tämä Tempon puoskarointi maksoi vaimolleni reilun tonnin.

          Tänä keväänä hän hakeutui omalla kustannuksellaan Hammasklinikka Kruunuun hoidattamaan samaa vaivaa maksaen melko sievoisen summan kyseisestä hoidosta. Mutta pakkohan nuo Tempon puoskaroinnin jäljet oli korjauttaa. Homma hoitui hyvin ja palvelu oli hyvää ja asiallista.

          Kunpa vain olisi ennalta tiennyt näiden ostopalvelujen tason, niin olisi jättänyt Tempo Dentin väliin ja säästänyt senkin tonnin omakustanteiseen hoitoon.

          Oma kokemukseni on niin, että yksityiset toimijat ottavat näitä kaupungin maksamia asiakkaita täytetöiksi silloin kun itse tai vakuutuksen avulla maksavia asiakkaita ei ole riittävästi. Valitettavan usein kohtelu on myös sen mukaista Ei toki saa yleistää, mutta kertakin epäasiallista kohtelua on liikaa.

          1. Vaitettava juttu. Tuo on ollut iso operaatio. Normaalioperaatioissa hoitavat panoraamakuvauset ym ok.
            Itse en ole Tempossa ollut. Mutta monessa muussa enemmänkin rutiinijutuissa.

  8. On sikamsista riistoa houkutella tänne osaajia köyhistä maista.

    Meidän pitäisi löytää keinoja pitää kiinni omista korkeakoulutetuistamme, etteivät ne menisi kehitysapuna Suomea vauraampiin maihin.

    Voi vittu. Oikein tulee paha mieli, kun en tullut pyrkineeksi aikoinaan Suomen Salomoksi. Höntinpuoleiset poliitikot karkoittavat älyä omaavat maasta.

      1. Onhan se kiva, että ikään kuin puolivahingossa aika ajoin kerrot mitä kaikkea todellisuudessa kannatat esim . julkisen rahan käytön suhteen, koska varmasti olet perillä tahoista joita Andersson luettelee.

        Joskus toki tulee mieleen, että voiko nämä äärivasemmistoa edustavat nuoret Samia mitään mitä ei menisi sukkana sisään?

        1. Siis nämä äärivasemmistoa edustavat nuoret naiset sanoa,

          ennustava teksti tekee omiaan

  9. Mitä väärää yhteiskunnan toimivuuden suhteen Andersson sanoi ?
    Pitäisihän tuon niin oikean kun vääräkin käden ymmärtää, mikä on yhteiskunnan tehtävä julkisen ja yritysten jne.. suhteen.
    Persuilla kun on vain oma agendansa ajaa yhteiskunta sekasortoon. Agenda, joka ei mahdu mihinkään yhteisesti hyväsyttävään raamiin.

    1. Kuten sanoin on kiva kun aika ajoin kerrot mitä todellisuudessa kannatat ja minkälaista rahankäyttöä.

      Uskot siis myös vasemmiston linjauksiin yhteiskunnan tehtävistä julkisen sektorin ja yritysten suhteen?

      Voitko ihan nimeltä mainita jonkun vasemmistolaisen politiikkaan tukeutuneen valtiollisen menestystarinan?

  10. On hieman vaikea olla huvittumatta siitä miten yksityisessä liike-elämässä suuria projekteja johtanut monialaosaaja puolustaa sosialismia tienä onneen.

    Anderssonin ihannointia ei taasen voi kuin suoraan nauraa.

  11. Niinpä niin, sosialismin opeilla kohti uutta nousua!

    Joko osaat nimetä sen vasemmistolaisen valtiollisen menestystarinan?

      1. Aha, juurihan sinä kehuit Anderssonin oppeja yhteiskunnan vastuista niin julkisen kuin yritysten osalta, eikö Andersson ole sosialisti ja eikö hän aja sosialismia?

        Väitteesi siitä, että Perussuomalaiset kannattaisivat kansallyssosialismia kertoo syvästä tietämättömyydestäsi niin Perussuomalaisten kuin kansallissosialismin osalta.

        1. Turha kinata natonalistien, kansallissosialistien kannattajien persujen kanssa.
          Tulos näkyy jo nyt mihin persut on Suomea viemässä, äärimmäiseen köyhyyteen.
          Ei Andersson kuin kukaan muukaan Suomea ole viemässä sosialismiin, paitsi muutama änkyräkommunisti. Mutta he ovat näkyämätön pieru saharassa varsinaisen kansanvaaran, persujen rinnalla.

  12. Tämä menee hra Mikan kanssa samaksi soseeksi kuin aikaisemminkin ja henkilöön. Eiköhän tämä juttu ole käsitelty ja kaikki tarpeellinen sanottu. Loppu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *