Persuteatterin naamiot on riisuttu

Koko poliittisen käännytyslakiteatterin ”sankarit” ovat demarit, jotka saivat lain ja moraalin äänen kuuluviin moniäänisellä ja vahvoilla näkökulmillaan kuten esim. Timo Harakan puhe Eduskunnassa samoin kuin muiden vastustavien puolueiden argumentointi.
Samalla laskivat tarkkaan, että vastustajia on juuri sen verran, etteivät joudu kansakunnan ymmärtämättyömyyden sylkykupiksi.

Lakiahan ei mihinkään tarvita, vain persujen maahanmuuton peitenaamioksi.
Rajat pitää olla kiinni niin kauan kuin meillä on sotaa käyvä naapuri. Ei myöskään rajaviranomaisiamme pidä panna koko sopan tuomareiksi.
Venäjä kyllä keksii uusia temppuja ellemme sovi EU:n kanssa muutamasta yhteisesti sovitusta ja valvotusta ylityspaikasta, jotka eivät ole välttämättä Suomessa.

Nämä kuvat riisuvat persuteatterin naamiot:

Kuvakooste | Historiallinen äänestys päättyi Riikka Purran ja Mari Rantasen halaukseen – HS:n kuvaajat taltioivat tapahtumat: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010561131.html

16 vastausta artikkeliin “Persuteatterin naamiot on riisuttu”

  1. Joka toinen päivä, joka toinen poliittinen päätös, tai puhe, tai someviesti, tai vaatevalinta, on merkki siitä että kaikki tuhoutuu pysyvästi.

    Tuo jatkuva panikointi, tekivät sen persut tai vassarit, on niin turhauttavaa. Viikon ajan persut huutelivat tällaisia mielipuolisuuksia, nyt niitä huutaa mm. Harakka.

    Kukaan ei sano mitään. Kaikki vain huutavat ja dramatisoivat.

    Menkää harrastajateatteriin purkamaan tunteita!

    1. Minusta Harakka oli kaiken Eduskuntatyön, lainsäädönnön ja parlamentarismin ytimessä. Kannattaa kuunnella koko puhe ja miettiä sen sisältöä tarkkaan.

  2. Hirveen surullista oli sekin, kun tappoivat talvisodassa 200 tuhatta tänne pyrkinyttä turistia.

    Miten Lii Aa pystyy kestämään tällaista kansaa? Miksi ei muuta pois?

  3. Koville ottaa, kun kansa äänestää väärin ja kun vielä eduskunnan enemmistökin äänestää väärin!
    Tämän lisäksi: Kun Euroopassa ei ole edes uutta Angelaa, joka sanoisi: ”Tulkoon holtiton maahanmuutto!”

  4. HK avauksessa: ”Lakiahan ei mihinkään tarvita, vain persujen maahanmuuton peitenaamioksi.”

    1. Ei tarvita, rajat pysyvät kiinni, vai pyysikö putin persuja avaamaan rajat, että voisi lähettää tulijoita mielin määrin? Persut lupasivat, että juu, rajat on auki.

  5. Useampikin asiantuntija ylellä, rajavartioista kv-politiikan asiantuntijoihin, ovat todenneet että rajaa ei voi pitää pysyvästi kiinni. Minun puolesta toki voisi pitää kiinni.

    1. Eihän raja tosiasiassa ole kiinni.
      Se on lännessä auki aivan normaalisti.
      Itäpuolen voi edelleenkin vapaasti pitää kiinni rikkomatta mitään sopimuksia..

    2. Huomattava riski sisältyy raja-asemien avaamiseen.
      Niin on myös muut maarajat, vaikka laki pitää ne kiinni.
      Kyllä poikkeuskaki voi pitää rajat kiinni määräämättömän ajan, jos on ilmassa uhkaa.

      1. Ihmettelen että jos maarajat voidaan rauhan aikana pitää määräämättömän ajan kiinni että se ei olisi ongelma ja miksi hallitus ei olisi tarttunut tähän mahdollisuuteen, olisi paljolta säästynyt, Heikinkin tulikivenkatkuisilta haukuilta.
        Tunnustan että pohdin asiaa ilman kummempia taustatietoja ja opintoja aiheesta, ihan vaan sillä järjellä mikä minulle on suotu ihmettelen.

        1. Miksi Suomen pitää avata rajat kaiken uhallakin sotaa, meitäkin vastaan Natomaana käyvälle valtiolle ? Ei mene kyllä mitenkään jakeluun.
          Tämä ei ole mikään ihmisoikeuskysymys, vaan terroristi-puolustuspoliittinen kysymys, sitten vasta ihmisoikeudet.
          Tämä on puhtaasti persujen keppihevonen maahamuuttolakeihin, jossa puusilmäinen ja sokea Orpo on vallahimonsa menetyksen pelossa nulikkana persujen narussa pilaamassa taas kerran Suomen maineen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *