Hyi suomalaiset, ei ”meidän hyvä hallitusohjelmamme” meitä tarvitse

Hyi ! Me suomalaiset olemme turhia hallitukselle. Me aiheutamme sille vain kuluja. Me, kun Suomen pelastaneen ex- sotaväen lapset vanhenemme massoittain. Meitä saa olla vain hallitusohjelman mukainen määrä kustannuksiltaan. Me katsos kun olemme syntyneet vain ”meidän hyvää hallitusohjelmaamme varten”.

Hyi suomalaiset ! Lisääntykää vain sen verran, että kuolette pois hyvissä ajoin, teette vain tuloja, ettekä kustannuksia. No, hautajsisukulut kun säästätte, ettei ”meidän hyvä hallitusohjelmamme” kärsi.

Kolumni | Meidän suomalaisten hallituksella on vain yksi ongelma: me suomalaiset.

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000010643902.html

5 vastausta artikkeliin “Hyi suomalaiset, ei ”meidän hyvä hallitusohjelmamme” meitä tarvitse”

  1. Tärkeintä on päästä tunnissa Turkuun ja päällystää itäsuomeen tietä jota kukaan ei käytä.
    – Hallitus joka unohti kansan.

  2. ”SEN LISÄKSI, että me suomalaiset vain sitkeästi jatkamme olemassaoloamme Suomen hallituksen toiveiden vastaisesti, me suomalaiset pääsimme yllättämään Suomen hallituksen sillä, että me vanhenemme. Joka päivä ja joka ikinen yö eteenpäin kulkeva aika tuo ikävuosia lisää meistä jokaiselle.”

    — Filosofi Luce Irigaray on esittänyt, miten meillä naisjumalallisilla ajallisuus ei olisikaan lineaarista, vaan syklistä. Hän ei ollutkaan ratakiskoillaan suoraa puksuttava suomiveturi tuut-tuut!

  3. Meitä vanhuksia pyritään vähentämään priorisoimalla hoitojamme niin että emme tuottain kuluja.
    Aika paljon siirrytää palliatiiviseen joka on yksi tapa ja toinen on pitää pitkässä jonossa kolmas on nostaa palvelujen hintaa…

  4. Kyllä tällainen konservatiivinen ja toiseuttava äijäpolitiikka on saanut itse kunkin miettimään, että kuinkakohan moni nainen on miettinyt, että lähtisikö mieluummin Ruotsiin. Itseäni kiinnostaisi asua Ranskassa, tykkään sen kulttuurin ihmisistä ja ilmasto voisi toimia minulle paremmin kun Suomen talvi ja liukkaus on minulle vaarallista kammottavuutta.

    1. Suomipakoisuus on niitä tappavimpia tauteja, ainakin Suomelle.

      Korkealoulutetut hipsivöt muille maille.

      Vasemmisto taisi takavuosina pohtia, miten pakoon pötkiviltä saisi perittyä takaisin valtion maksaman koulutuksen kustannukset.

      Yksi vaihtoehto olisi, että lukukausimaksu korotettaisiin aluksi kymppitonniin. Köyhille lainattaisiin rahat menolippuun Ruotsiin.

      Lipponen aikoinaan mainosti Ruotsissa opiskelemista. Ruotsillahan olisi varaa kustantaa, kun eivät ole langenneet eurotukseen.

      Li

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *