Hallitus nurin ja Sipilän opein eteenpäin.

Kerrankin Kurvisen kanssa samaa mieltä. Jos Orpolla olisi munaa ja olisi mies eikä akkavallan peukalon alla, ottaisi oppia Sipilästä. Demaritkin varmaan saataisiin taakse. Ei, kun RKP mukaan ja tämä kököhallitus vaihtoon, saataisiin Suomi kuntopolulle.

PS. älkää tunkeko tänne niitä ”pernereitä”ja soineja, panen roskiin.

Antti Kurvinen ehdottaa Petteri Orpon hallitukselle Juha Sipilän ratkaisua – Politiikka – Ilta-Sanomat

10 vastausta artikkeliin “Hallitus nurin ja Sipilän opein eteenpäin.”

  1. Sipilä taisi olla ylimielinen ja kaatui – Purra on ylimielinen ja aika näyttää…
    Keskusta Kurvisineen painui alhaisiin lukemiin ulostuloja tehtailemaan.

  2. Sipilästä, joka loi poliittisen uran myrkyttämällä työntekijöitään ja lahjomalla terveystarkastajia – ja lopulta lakkauttamalla Yleltä sen ohjelman joka tämän paljasti?

    Sipilän rinnalla Marin oli taivaan lahja, joka sentäs siihen aikaan vielä välitti ihmisistäkin tuon tuosta.

    1. Sipilää ei ole tuomittu mistään myrkyttämisistä tai väärinkäytöksistä. Joku Ylen lölvintä olisi voinut jäädä tekemättä.
      …mutta nyt Purra on myrkyttänyt koko yhteiskunnan, Orpo pyörittelee ja imee peukaloaan. Kaikki menee päin helvettiä.
      Sipilä on kuin Jorma Ollila, joka saa asiat tapahtumaan kun sovitaan. Samaa voi sanoa Marinista.
      Kepulla sinänsä ei ole väliä, kunhan ryhtyisivät porukassa kaatamaan hallituksen.

  3. Kommentoidaan tännekin tasapuolisuuden hengessä, että kun Heikki haukut naiset sekä ”akkavallan”, niin ei minua oikeastaan kiinnosta sen jälkeen paskaakaan, mitä kirjoittelet.

    Kun itsetarkoituksena täällä alustalla on riitely ja säälittävä huomionhaku kaiken aitouden ja kaikkien kanssaihmisten kustannuksella, teette kaikki itse itsestänne pellejä, eikä sille kukaan muu mitään mahda.

    1. ..vai haukun naisia ? Mihän kehun Marinia.
      Purra ?
      Ei nainen myrkytä koko kansaa. Naisessa on aina osuus äitimäisyyttä ja huolenpitoa. Tämä ei täytä naisellisia ominaispiirteitä.

      1. Sivistyksen parissa aikuiset reflektoivat toisilleen itsemuotoilemiaan ajatuksia, koska ovat kiinnostuneita ymmärtämään asioita ja kiinnostuneita itsestään ja toisistaan ihmisinä; lukevat mielellään uudenlaisia näkökulmia ja kommentteja omiin ajatelmiinsa, koska molemmin puolin kunnioittava ajatusten vaihdanta rikastaa omaa ajattelumaailmaa. Ja kirjoittavat omin sanoin vaikeita konsepteja auki, koska sellaisessa kehittyy oma itsenäinen ymmärrys, kun itse näkee vaivaa asioiden sanallistamiseksi. Tapahtuu produktiivista vuorovaikutusta ja kehitystä.

        Pirkan blogeilla aikuiset, omiin uskomuksiinsa ja elämiinsä lukkiutuneet aikuiset miehet purkavat turhaumiaan netissä toisia haukkumalla, ajatellen sen edustavan yhteiskuntakritiikkiä, odottaen että yksi kaikkein törkein ja ilkeämielisin tulee näyttämään esimerkkiä, jota sitten laumana ulistaan lapsenomaisella riemulla perässä sanasta sanaan toistellen.
        Tapahtuu taantumista koulukiusaavan, hormonimyrskyistä haisevan esiteini-ikäisen poikajoukon tasolle, joka ei kykene muuhun kuin angstiseen riitelyyn, salaa rajojen rikkomiseen ja itsetarkoitukselliseen uhmaan/kapinointiin.

    1. Sipilän rikastuminen on se tapa, millä oikeaan aikaan businesnenät kaikkine suhteineen, verkoistoineen ovat olleet hereillä. Mutta tarvitaan hermoja ja erinomaista kykyä nähdä tulevaisuuteen ja businestuuriakin. Matkalla on usein monia epäonnistumisiakin. Se on myös Nokian menestyksen tarina.

  4. Eli siis huijaamalla ja veronmaksajilla maksattamalla eteenpäin?
    Eihän se ole edes uutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *