EU ripittii Suomea rasismista jo 2021. Mutta nyt mennään oikein vauhdilla Impivaaraan lainsäädäntöhankkeissa.

Suomessa löysäillään oikein vauhdilla rasismilainsäädäntöä, koska persut ovat rasisteja.

Mitähän pitäisi tehdä – lopetetaan yksi puolue kokonaan, niin ei ole enää mamman helmaa, jonka alta voisi huudella törkyturpaisia, ei pelle Jani Mäkeläkään.

https://yle.fi/a/74-20110388?utm_source=social-media-share&utm_medium=social&utm_campaign=ylefiapp

27 vastausta artikkeliin “EU ripittii Suomea rasismista jo 2021. Mutta nyt mennään oikein vauhdilla Impivaaraan lainsäädäntöhankkeissa.”

  1. Oikeuslaitos on tärkeä monessa asiassa. Idiotismia siellä ei kuitenkaan voida korjata.

    Yksi tutkimus sanoo että Suomi on maailman vähiten rasistisia maita. Toinen sanoo että eniten. Molemmat ovat fiilispohjaisia tietoja.

    Itse kannatan liberalismia. Sananvapaus on tärkeämpää kuin mielipahalta suojelu. Niin kauan kun ei mennä uhkailuihin tai haittaa aiheuttavan valheellisen tiedon levittämiseen, antaa ihmisten olla idiootteja.

    Kyllä, heille voisi monelle määrätä sakot. Siitä tulee maksettavaa sitten ehkä se 200 euroa. Samalla on käytetty poliisin ja oikeuslaitoksen resursseja 200 000 eurolla.

  2. Ovatko Euroopassa muut kuin kansallissosialistit ja sosialistit esittäneet demokratioissa laillisesti toimivien puolueiden lakkauttamista sitten 1930- luvun loppupuoliskon?

    1. Se voidaan tehdä mallilla Tampere, siististi:
      Kaikki puolueet, jotka allekirjoittavat koko poliittisen ohjelman, tulevat mukaan johtokoalitioon( hallitukseen).
      Jotka eivät, ulos kuten persut Tampereella.

      1. Pitemmällä ajanjaksolla tällainen toimii demokratiassa vain sillä edellytyksellä, ettei päätöksenteon ulkopuolelle eritetyn puolueen ajamat näkemykset nouse enemmistön mielestä tärkeiksi. Mikäli enemmistö jossain vaiheessa alkaakin kääntyä eristetyn puolueen kannoille, valta-asema voi vaaleissa keikahtaa, ja aiemmin syrjitty puolue voi saavuttaa vaikka yksinään enemmistöaseman.

        Esimerkiksi tällä hetkellä monissa länsimaissa maltillisten puolueiden edustama asenne, joka vähättelee maahanmuuton negatiivista lieveilmiöistä, sataa suoraan radikaalien puolueiden laariin. Mitä pidemmälle maltilliset puolueet ohittavat kansalaisten huolen pelkällä olan kohautuksella, sitä useampi äänestäjä alkaa harkita vaihtoehtoista äänestyskäyttäytymistä. Jos tällainen kehitys jatkuu riittävän pitkään, radikaalien puolueiden valtaanpääsy voidaan estää vain luopumalla demokratiasta, sillä muussa tapauksessa kansa on lopulta valmis äänestämään ketä/mitä tahansa saadakseen ns. äänensä kuuluviin.

        1. Maahanmuutto on vain sellainen juttu, että se on fakta, jonka yli ei ikinä enää päästä. Sellaista Impivaaraa ei ole.
          Meidän suurin ongelmamme on kotoutus ja vastenmielisyys ja halveksinta kotoutukseen esimerkkinä persut.
          Paras tapa on satsata heidän omakieliseen opetukseen sopeutua maahan, kulttuuriin, tapoihin ja kielen opiskeluun. Muuten meidät ottaa paisuva ohraleipä.

          1. ”Paras tapa on satsata heidän omakieliseen opetukseen sopeutua maahan, kulttuuriin, tapoihin ja kielen opiskeluun. Muuten meidät ottaa paisuva ohraleipä.”

            Jaha, mitä kuvittelet tähän asti tehtäneen?

            Tulokset ovat kyllä näkyvissä.

            1. Ei yhtään oikeaa toimenpidettä ! Eli omakielinen varhais- ym. sopetumiskoulutus. Nyt tungetaan lapset ym samoihin kouluihin täysin ummikkona että voidaan halveksua .
              Heillä on operuskykyistä väkeä omasta takaa taydennyksinä suomalaiset opastajat / opettajat ja tulkit.

              1. Aha…

                Vai, että tuollaista ei ole sitten tehty.

                No mitäpä minä Persu voisin tästäkään tietää🤣🤣🤣

        2. Toni, vihervasemmistolaisten ahtaissa mielissä, äänestäjät vaikuttavat olevan uhka demokratialle

  3. Olen hyvin vastenmielinen kotoutusta kohtaan.

    Aivan eri syystä kuin persut tosin. Oma syyni on siihen että se on kallista ja tehotonta. Tämä perustuu lukuisten ja taas lukuisten maahanmuuttajien kanssa keskusteluun, sekä kotoutuskoulutusta tekevien työntekijöiden kanssa keskusteluun.

    Siitä on tehty korruptioautomaatti.

    1. Kotoutuksen pitäisi tarkoittaa pakollista suomen kielen opiskelua, Suomen historian ja kulttuurin opiskelua, suomalaisen kulttuurin opiskelua ja aSuomen lakien opiskelua.
      Sitä se ei nykyään ole.
      Mahdollinen oleskeluoikeus pitää sitoa näiden opintojen suorittamiseen.

      1. Kerrankin oikein !
        Se vaan ei tapahdu suomalaisissa, suomenkielisissä koluissa ummikkkona, vaan syrjäytää loputkin.
        Malli on aivan sama kuin Suomessa venäjänkielinen, saksan, ranskan, englannin ja ruotsinkieliset koulut.
        Nyt tarvitaan vain 2- 3 uutta kieltä. Omassa väessään heillä on kokeneita jo 2. polven mamuja opettajiksi perusasioille äidinkielellään.

        1. Emme tarvitse uusia kieliä.
          Tarvitsemme sen, että nämä tulijat joutuvat opettelemaan Suomen kielen.

          1. Et taas ymmärtänyt. Suomenkielen opiskelu ja kirjoittaminen sekä perusasioiden ymmärtäminen tapahtuvat vain ohjattuna kouluissa.
            Siihen tarvitaan opetusta äidinkielellään.

            1. Sikäli, kuin olen ymmärtänyt, näille maahantulijoille sitä suomen opetusta annetaan pääosin muualla, kuin kouluissa – ja toki heidän kieltään osaavien opettajien toimesta.

        2. Etkö nyt edes useasta vinkistä ymmärrä, että Suomessa on pirun pitkään ollut varhaiskasvatuksessa kuin myös koulussakin esim.arabian, somalian jne.kielistä opetusta /avustusta kotiutumisen edistämiseksi ja siinä on käytetty myös mm. lasten vanhempia apuna.

  4. Eiköhän Suomi ainakin kohta ole unionin rasistisin maa, kun rajat vuotavat kuin seula.

    Kohta shiiat, sunnit, juutalaiset, mustalaiset, somalit ja bantut jahtaavat toisiaan Helsingin ja Tampereen kaduilla ja lähimetsissä, ehkä kauimmaisissakin.

  5. Vasemmistoliberaalien rasismimeuhkaaminen on kokenut inflaation. Kansa kaikkialla tietää, että rasismimeuhkaaminen perustuu kriittiseen rotuteoriaan eli kulttuurimarxismiin, jonka pitkä marssi läpi instituutioiden on jäänyt kesken. Kiitos konservatiivisen korjausliikkeen!

    Jos haluaa tietää missä niitä aito-oikeita rasisteja piilee eniten (länsimaissa), kannattaa lukea somalilaisen ihmisoikeusaktivistin Ayaan Hirsi Alin kirja ”Neitsythäkki”.
    Jos joku ihmettelee miksi feministit/vasemmistolaiset ovat hiljaa tästä kirjasta, tietää vastauksen luettuaan kirjan.

  6. Vasurit ovat ymmärtämättömlä möllyköitä, jotka pilaavat yhteiskuntarauhan sekä lyhyellä että pitkällä tähtäyksellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *