Arkkipiispa Tapio Luoman ruoska käy kivuluaasti kirkkoon

Ei kai niin Ev. Lut. kirkko kuin muutkaan kirkkokunnat lahkoista puhumattakaan ole kuin Vatikaani sukupuolisine rötöstelyineen ? !  Näyttää organiasaatoiden pyhyyden piilossa elevän kaiken maailman tussujen metsästäjät.

Arkkipiispa Tapio Luoma on rohkea ja esimerkillinen mies !

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/978c644e-f95d-4378-83d8-b6eb6b33085c

18 vastausta artikkeliin “Arkkipiispa Tapio Luoman ruoska käy kivuluaasti kirkkoon”

  1. Tämäkin vielä –
    En osaa arvostaa nuoria pappeja
    sillä heillä on vielä liian vähän viisautta
    joka tulee iän myötä.
    No kaikki eivät ole alalle soveliaita
    eikä sitä korjaa edes ikääntyminen…

  2. Olisihan se hienoa että kirkon miehet ja naiset erottuisivat muista ammattiryhmistä tässä asiassa edukseen

    1. Missä herrat sitten rötöstelevätkin on hienoa että joutuvat kiikkiin, monella alalla kyllin kauan rötöstelleet meidän piikkiin. Enkä panisi vastaan vaikka muutkin kuin herraluokan rötöstelijät joutuisivat vastuuseen pahoista teoistaan mutta totta kai herrojen tekemät rötökset ovat kaikkein veriruskeimmat jos ei nyt puhuta puhtaan ideologisesti jolloin jo hernevarkauskin on paha

  3. Kukin olkoot uskossaan onnellisia tyrkyttäminen on asia jota ei tarvii tehdä

    Veljeni oli lestaadiolainen mutta hän ei omaa uskoaan kellekkään tyrkyttänyt koskaan terv tepivaari

    1. Jos Tepi löytäisit valtavan aarteen, niin varmasti pitäisit suusi kiinni, ettei kukaan veisi sitä sinulta, mutta se kuitenkin jäisi tänne, kun sinulta henki lähtee!
      Olisit varmasti onnellinen, kun kukaan muu ei voisi hyötyä siitä!?

        1. Ote Pirkanblogin oelisäännöistä:
          Sana on vapaa siinä laajuudessa mitä Suomen laki sitä tarkoittaa. Erimielisyys on sallittua ja jopa suotavaa

      1. Noinkin voit luulla kun ei tunne ihmistä ja elää vain uskolleen eikä muuta sitten olekkaan terv tepivaari

  4. Aihe lienee laajempi kuin Luoman alue?
    Valkeakoskella on kuulemma iso kirkko jonka olemassaolosta
    riitelee kirkkovaltuutetut ja pappeja vaihtuu, niinettä
    mietin onko itse uskonto jäänyt taka-alalle?

  5. Tuo nyt on paljolti iltapäivälehtien tekemää tikusta asiaa. Mukaan on kaivettu kaikki kirkkokuorosta ja leirialueen yövalvojasta lähtien. Todellisten kohujen määrä on hyvin pieni, yksi alkoholiongelmainen pappi ja omituinen isonen jonka rikos taisi olla tyttöjen suihkuhuoneen oven aukaisu. Siinä ei periaatteessa ole mitään ongelmaa jos isonen on täysi-ikäinen kunhan osaa käyttäytyä. Mutta kun iltapäivälehdet päättävät tehdä jostain juttuja niin kaikki käännettään, ihan kuin kirkon ja rippileirien kauhea ongelma olisi jos kirkkokuorossa sattuu jotain, leirikeskuksen ulkopuolinen vartija on epäasiallinen tai jos pari leirillä olevaa poikaa tappelee. Nyt on sitten rippileirille meno vaarallista juu.

      1. ”Vakava ongelma” on iltapäivälehtien lööpit. Missä tahansa työpaikassa sattuu joskus joku alkoholisti tai muuten omituinen, pari tapausta tuo ikävää julkisuutta koska ”paha kello kauas kuuluu” mutta ei ole mikään suuri ongelma jollaista iltapäivälehdet ovat yrittäneet rakentaa nyt kun Matti Nykäsestä ei enää saa juttuja eikä säälläkään voi aina pelotella.

  6. Tapio Luoma vaan haluaa silittää myötäkarvaan jotta lehdet eivät saisi lisää vettä myllyyn vielä siitä ”ettei arkkipiispakaan välitä kauheasta skandaalista”. Jos arkkipiispa olisi haastanut iltapäivälehtien ”kärpäsestä härkäsen” niin lööpit olisivat selittäneet kuinka ”arkkipiispa vähättelee ongelmaa”. On pienemmän riesan tie esittää että juu, tämä ”vakava ongelma” korjataan,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *