12 vastausta artikkeliin “Vasuripellet taas vauhdissa”

  1. Kuuntelin taannoin erästä Ylen sarjaa liittyen kolonialismiin ja tähän historiaan.

    Eräässä jaksossa perusteltiin miksi Suomi on yhtä paha kuin siirtomaavallat.

    Peruste on tämä: aikanaan Suomen ulkomaankaupassa käytettiin hopearahoja ja hopeasta osa oltiin tuotu maista jossa sen kaivamiseen oli käytetty orjavoimaa.

  2. Kaiken suttaaminen ei ole hyvää käytöstä lainkaan ja antaa kuvan ihmisen nolla älykkyydestä

    Noita on aika ajoin milloin missäkkin päin mm Tampereella sotketaan tasasin välein Mannerheimin patsas terv tepivaari

  3. Olen lukenut taannoin Rakel Liekin sponsoroimien kolumnistien tai blogaajien kirjoituksia Yle-uutiset sivustolta, joissa kirjoituksissa Ruotsin alusmaa Suomi linkitettiin kolonialismiin, koska Suomi tuotti tervaa kolonialismia harjoittavien purjelaivojen tarpeisiin ja taisi siellä joki Kongon Oskarikin seikkailla – –

    Isovihan aikana (1700-1721) Venäjä miehitti Suomea neljän vuoden ajan. Tuolloin, historioitsija Teemu keskisarjan mukaan 350.000 asukkaan maasta venäläiset veivät 30.000 suomalaista naista ja lasta orjiksi Venäjälle. Osa naisista päätyi miehittäjien bordelleihin.
    Kolonialismia kerrakseen.

  4. ”Tiina-Rakel Liekki (ent. Tiina-Rakel Koponen, s. 20. syyskuuta 1979 Suonenjoki), taiteilijanimeltään Rakel Liekki, on suomalainen media-alan toimija, kuvataiteilija ja toimittaja. Liekki työskentelee Ylen uutis- ja ajankohtaistoimituksessa kolumnien ja blogien tuottajana.

    Aiemmin Liekki työskenteli muun muassa toimittajana Yle Uutisten verkkotoimituksessa sekä tuottajana, toimittajana ja televisiojuontajana Yle Kioskissa. Hän on myös työskennellyt markkinointi- ja viestintäpäällikkönä Nenäpäivä-kampanjaa järjestävässä Nenäpäivä-säätiössä sekä toiminut kolumnistina ja radiojuontajana.” – Wikipedia.

      1. Pornoile sinä omassa kammmarissasi, kikkelin vilkuttajat telkkarissa.
        Seksuaalinevojat vasataanotollaan ja hierojat thai-klubeilla.
        Anna ja Osmo Kontula ovat tutkineet näitä tohtoreiksi saakka.

  5. Rakel Liekillä ei ole media-alan koulutusta. Lähes kaikki hänen värväämistään kolumneista/blogisteista ovat punavihreän ideologian kannattajia, mikä kyllä näkyy Ylen kirjoituksista. Kansalla ei ole velvollisuutta rahoittaa punavihreän ideologian propagandakanavaa.

  6. Tapaus Rakel Liekki eli kuinka punavihreä Yle kiistää olevansa punavihreä.

    Sosiaalisessa mediassa ja YouTubessa on vellonut jo monta päivää keskustelu Yleisradion kolumnistien vasemmistolaisuudesta. Luonnollisesti Yle on omilla verkkosivuillaan ollut täysin hiljaa kohusta. Tohina alkoi maanantaina, jolloin Perussuomalaisten Suomen Uutiset kertoi verkkokolumnien sensuurista. Esimerkkitapaukseksi lehti nosti hallitusta moittineen professori Janne Saarikiven kolumnin, jonka Yle kieltäytyi julkaisemasta. Perjantaina hullunmylly lähti uusille kierroksille Liberan sisältöjohtaja Tere Sammallahti (kok.) nostamasta videosta, jossa tarkastellaan Ylen kolumnistien yksipuolista poliittista suuntausta, jota voi kutsua vasemmisto-feminismiksi.

    Syy, miksi lähes kaikki kolumnistit ovat antikapitalistisia vihervasemmistolaisia, johtuu SDP-taustaisesta Ylen tuottajasta Rakel Liekistä, joka pääsee yksinvaltaisesti vaikuttamaan kolumnistivalintoihin. Hänellä ei ole media-alan ammattitutkintoa eikä muutakaan akateemista korkeakoulututkintoa, mutta tästä huolimatta hänet on valittu Ylen uutis- ja ajankohtaistoimituksen tuottajaksi.

    Ei ole sattumaa, että Rakel Liekki nimitettiin tehtäväänsä sen jälkeen kun Merja Ylä-Anttila aloitti Ylen toimitusjohtajan pestin syyskuussa 2018. Yle Watch varoitteli punamädättävästä Ylä-Anttilasta jo huhtikuussa 2018, jolloin hänen valintansa toimitusjohtaksi varmistui. Tuolloin ilmestyneessä kirjoituksessa Maanpetturikommunistia ylistävästä ylioppilaasta Ylen uusi toimitusjohtaja kerrotaan Ylä-Anttilan ensimmäisestä antamastaan haastattelusta toimitusjohtavalinnan jälkeen. Haastattelussaan hän lupasi muitta mutkitta lisätä Ylen monikulttuuripropagandaa ja marginaalivähemmistön identiteettipolitiikkaa – -.

    https://ylewatch.blogspot.com/2020/05/tapaus-rakel-liekki-eli-kuinka.html

    1. Ei se olekaan,.
      Se on nyt puna- ja vähemmistöjoukkojen edustaja järjestään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *