7 vastausta artikkeliin “Vasurien väkivalta on sitä ”parempaa””

  1. Mikäli Persu esittää moista niin sitä kirjoitetaan vähintän 20 vuotta aina vaalien alla.

  2. Luin tuon lehtijutun eilen. Ensimmäinen ajatus oli: tämä on vissiin sitä parempaa väkivaltaa., joka tuskin nostaa isompia otsikoita. Toinen ajatus oli. onkohan tarkoitus pää kiinni vai pää auki.

  3. Kaikkien väkivalta on tuomittavaa siitä ei erotella vasemman eikä oikeiston tekemisiä terv tepivaari

  4. Vasemmistoliiton Kaakkois-Suomen piirin puheenjohtajistoon kuuluva Esa Annala on saanut kyseenalaista julkisuutta. ”Tälleen äärivassarina (ei-kommunistina) tekee nykyään enenemässä määrin mieli sanoa, että kuolema persuille. Tällaisena 100-kiloisena ex-raksamiehenä voisin myös toteuttaa tämän fantasian aika helposti. Kertokaapa, että miksi ei.”

    Herättyään mies peruutteli puheistaan. ”Olen nyt poistanut Threads-päivityksen ja pahoittelut sitä. Syy miksi se oli vielä iltapäivällä näkyvissä on, että teen pelkkää yötyötä ja nukun päivät. Olen esimerkki, tietenkin huono sellainen, siitä, miten väkivaltaretoriikka on yleistynyt ja normalisoitunut poliittisessa diskurssissa,”

    Vaikka Esa Annala pahoittelee osuuttaan väkivaltaretoriikan yleistämisessä, Vasemmistoliiton Kaakkois-Suomen piirin puheenjohtaja Arja Tauria-Huttunen jatkaa samaa yleistämistä. Hän pahoittelee kyllä Annalan viestiä, mutta samalla hengenvedolla normalisoi Annalan retoriikkaa. ”Se oli sellaista retoriikkaa, mitä nykyään ei pitäisi käyttää, vaikka kaikkihan sitä nykyään käyttää, ikävä kyllä.”

    Tämä ”kaikkihan sitä nykään käyttää” on väkivaltaretoriikan normalisointia kaikkien yleisesti hyväksymäksi tavaksi ja voi koskea Tauria-Huttusen omaa sidosryhmää, mutta kaikki Suomessa eivät sitä todellakaan käytä.

    https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/timokohvakka/esa-annala-kuolema-persuille/

  5. Jocke Rantanen”Tuo koko tapaus oli täysin harkittua Annalalta. Mutta kysehän on siitä paremmasta väkivallasta.

    Vanha keino sanoa tarkoituksensa mutta sitten kieltää sanomansa:

    ”Voisin sanoa että olet täysi p…., mutta en sanokaan.”

    Todellisuudessa tuli jo sanottua.”
    Otanta tuon panemani linkin kommenttiketjusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *