Vasemmiston sotkuja ei pakenemalla siivota.

Noin yleisesti ottaen, jos joku joutuu ( heitä on paljon )  tekemään työtä sellaisessa paikassa, jossa se muistuttaa suoranaista kivireen vetämistä, koska se sotii niin voimakkaasti omaa maailmankatsomusta vastaan ja johon hyvä palkkatasokaan ei tuo tyydytystä, kun henki haisee pahalle.

Otan nyt näin yhtenä katsomosta huutelijana pari esimerkkiä tuolta politiikan puolelta, jossa työ jota tekee on kuin jatkuvasti roikkuisi löyhässä hirressä.

Henriksonskan perse ei kestänyt kuin vuoden päivät persulaista merivettä ja lähti yhtä nopeasti kuin mustalainen työvoima toimistosta Brysselin hautuumaalle varjelemaan poliittista ”arvohipiäänsä”.

Oli se varmaan järkytys Henriksonille, kun oma työmaa vaihtui äärivasemmisto hallituksesta äärioikeistolaiseksi ja kuten sanoin, niin vuoden hän kesti persulaisessa kaulakeinussa.

Toinen  joka Henriksonin lailla tahtoo nyt pois hallituksesta  joka tekee perussuomalaista politiikkaa, kun ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella on Mykkänen.

Mykkänen on sitä kokoomuksen sateenkaari vihreätä siipeä ja hän on ollut aina välillä vihreämpi kuin vihreät itsessään, niin ei ole sitten ihme että haluaa itselleen eläkeviran Espoon kaupunginjohtajana ja jossa ei tarvitse olla huolissaan joka neljäs vuosi äänestäjien armeliausuudesta.

Eihän se hallitusohjelma kaikilta osiltaan ole myöskään persuissa hurraa huutoja saanut aikaan, mutta kun se ohjelma on nyt kuitenkin ainoa tie hyvinvointiyhteiskuntamme pelastamiseksi myös tuleville sukupolvillemme, joten rintamakarkureiksi emme ryhdy, sillä jos sen tekisimme, niin se olisi sama kuin pyydettäisiin vihervasemmistoa syömään.

Ja on tämä oikeistohallituksen ohjelma demarileiriinkin aiheuttanut jatkuvan puukkojen yön, kun osa eduskuntaryhmästä näkyy menevän jo vasemmistoliitosta vasemmalta ohi.

Mutta vaikka pelkoja monet kokee Suomen tulevaisuudesta, niin demarit eivät sitä koe, heidän suurin pelkonsa on, että Orpon hallitus onnistuu tavoitteissaan minkä se on itselleen asettanut.

11 vastausta artikkeliin “Vasemmiston sotkuja ei pakenemalla siivota.”

  1. Vartiainen ei hae jatkokautta Helsingin pormestariksi ja vaikka Elina Valtoselle ei tuotakkaan vaikeuksia toimia hallituksessa perussuomalaisten kanssa, niin olen antanut itselleni kertoa, että hän olisi kiinnostunut pormestariudesta.

  2. Tarvitaan nopeasti uusi laajapohjainen hallitus ja Suomen pahin jarrumies PS ulos esimerkkinä Tampere.

    Laskusuhdanteen aikana tarvitaan kasvuinvestointeja, satsauksia, uutta työuskoa, oikeudenmukaista verotusta myös yläpäähän, yritysverotuksen uutta strategiaa, ei rajuja leikkausia ml. mielialat. Työtä ja tekijöitä ulkomaita myöten.
    Koko hallitusohjelma on perustunut edellisen hallituksen menestyksen kumoamiseen liioitetulla ”velkavalehtelullaan”.
    Eli suurin osa hallitusohjelmasta on vain poliittinen muistomerkki vain jo 1, 5 v ikäisenä
    ”meidän hyvänä hallitusohjemana kirjauksineen”, vaikka aika ajoi ohi kauan sitten.

    Tämä ”potaskamyrsky” vasemmisto vs. oikeisto tai oikeastaan äärioikeisto on käsittämätöntä soopaa päivästä toiseen.

    Vielä kerran persut ulkoruokailuun vedelle ja vanikalle.
    Muille raikasta italialaista minesrtonikeittoa tai intialaista inkiväärikanaa tai thaimaalaista korianteriherkkua.

  3. Arvi kokee ministerin toimen jotenkin ylevänä ja pyyteettömänä, toki olisihan se hienoa jos varsinkin hyvät, maan parhaaseen fokusoivat ministerit pysyisivät paikallaan koko hallituskauden ajan.
    Mutta kyllä vähän ymmärrän ihmisen halua päästä asemiin jotka itselleen hyväksi kokevat, sananlaskukin tästä toteaa että eteenpäin elävän mieli.
    Myös kansanviisaudet kuten mummo ottamassa tilaisuudesta vaarin tai silloin on taottava kun rauta on kuumaa ovat ikään kuin vinkkejä vireälle ihmiselle elontaipaleellaan, kovin moni saamattomuuttaan tai vähään tyytyvänä luonteena nukkuu onnensa ohi

    1. Oletko Matti sitä mieltä, että Henriksonin lähtöön ei hallituksen arvot olleet pointimena.
      Ja Mykkäsen lähtöaikeisiin yksi, ei ainut poinnin on varmasti hallituksen politiikka siltä osin, joka on ”persukynällä kirjoitettu” ja jota hän on vastentahtoisesti hammasta purren toteuttanut.

      1. En minä tuollaisia pohtinut, varmaan hyviä pointteja, ajattelin yksinkertaisuuttani vain yleisellä tasolla kaikkien ihmisten osalta että eteenpäin elävän mieli.

        1. Se on Matti hienoa että olet laaja-alainen, vaikka tässä blogissani pääpainon asetinkin niihin ristiriitaisuuksiin joita kyseiset ministerit hallituksessa kokivat omiin arvoihinsa nähden.
          Mutta voi olla, että arvioni ei osukkaan maaliin ja syyt heidän lähdöilleen ovatkin niitä joita kommentissasi kuvasit, vain he itse tietävät sisimmässään totuuden, jota he eivät varmasti meille paljasta.

  4. Ilmeisesti hallitusohjelma ei ole kaikkien hallituksessa olevien mieleen…

    1. Monipuoluehallituksessa ohjelmat ovat aina kompromisseja, osin lehmänkauppojen tuloksista koostuvia

      1. Eihän tämä ole edes mikään monipuoluehallitus, vaan puhdas täysoikeistohallitus jopa äärioikeistohallitus sen heikon kokoomusjohtajan ollessa vietävissä kuin pässi narussa vain vallahimossaan.

        1. Tämä Heikin kommentti on sitä samaa vanhan toistoa ja minutkin se vetää sanattomaksi, joka sentään olin kansakoulussa äidinkielen kirjoituksistani kympin oppilas.

  5. Tämän päivän jommassa kummassa iltapuluista vasemmistolaiset esittivät ” vaihtoehtonsa” jotka ovat ihan sitä samaa tyhjää kuin mitä se on ollut eduskunnan keskusteluissa.
    Tyhjät päät tuottavat tyhjiä puheita.

    Saksa on kärsinyt Hitleristä 90 vuotta, toivottavasti Suomi pääsee vähemmällä Marinin perinnöstä, mutta oli kyseessä minkä tahansa sortin sosialistista niin aina kansa kärsii jälkipyykistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *