Vasemmiston sirkuspellet valmiina naurattamaan.

Mediat näyttävät ennustelevan perussuomalaisten kohdalla, että hallitusohjelma tulee aiheuttamaan puolueessa oven avautuvan jatkossa kiihtyvään tahtiin vain ulos päin, mutta tämä on kyllä paremmin toive ja märkä päiväuni mitä punavihreä ”tutkiva” journalismi rukoilee polvet verillä tulevaksi.

Hallitusohjelma on hyvä, sen tietää jo siitä kun vihervasemmisto hyppii tasajalkaa ja kolme vasemmistopuoluetta on toistensa hiuspehkoissa kiinni, taistellessaan kuka siellä kukkona istuu opposition paskakasan päällä.

Iso Anttikin yrittää pitää aisoissa puolueensa ”Marin” siiven ja estää sitä kakkimasta aisalle, kun huomenna on markkinat ja sopanjako päivä Purran ikkunan alla.

On siinä poijaat seuraavat kolme vuotta melkoista tuskaa eduskunnan opposition orsilla, kun kaakatus voimistuu samaa tahtia, kun hallitusohjelma pääsee tavoitteeseensa hyvinvointivaltion jatkumoksi.

Tämä eduskunnan Arbuusi puolue, vihreä päältä ja punainen sisältä ( sdp,vihr,vass ) joutuu nyt vain kalastelemaan ääniä toisiltaan, sillä hallituspuolueiden vesiltä ei kalat kyllä lähde uimaan saastuneeseen ja hapettomaan ”punaiseen” mereen.

Kepu nyt on luku sinänsä ja tuskin nyt äänestäjät  puolueen puheenjohtaja vaihdoksen myötä lähtevät kannattamaan puoluetta, joka ei lähtenyt siivoamaan omia sotkujaan Orpon hallitukseen, vaan valitsi  toverien tapaan räksyttämisen oppositiossa.  Kyllä minua on suuresti naurattanut, kun eduskunnassa ainoa asia jota kepu esittää vaivaan kuin vaivaan, on parlamentaariset kahvia ja pullaa kokoukset.  Ei tarvitse katsoa kuin tätä parlamentaarista Yle kokoustamista, jossa opposition vastaus kaikkeen on…… EI saa leikata  Pravdasta.

Saas nyt sitten nähdä kun eduskunta aloittaa istuntokautensa tulevalla viikolla, että minkähän otuksen vasemmisto seuraavaksi väittää olevan perussuomalaisten kaksoisviestintää.  Olen antanut itselleni kertoa, että Saimaan norppaa ovat ehdottaneet  siksi, koska silläkin on viikset kuten oli ”Aatullakin”.

En varmasti paljoa erehdy sanoessani, että todennäköisesti jo ensimmäisellä viikolla eduskunnassa on epäluottamuslauseiden tulva valmiina hallitukselle ja tietenkin myös perussuomalaisille ministereille, kun eivät tarpeeksi uskottavasti suudelleet vasemmiston rasistista itkumuuria.

33 vastausta artikkeliin “Vasemmiston sirkuspellet valmiina naurattamaan.”

  1. Johtajan tärkein ominaisuus on rohkeus tehdä päätöksiä ( Orpo – Purra )

  2. Kohta tuulee ! Siinä tutisevat Lindmanin puntit, kun naiset ryskyttävät portit nurin.

    Niin kävi Tampereelakin, kun 4 naista kaatoivat omat ja kokoomuksenkin ja 1 tukki persujen rähjäsuut.
    Ne neljä erotettiin ryhmästä ja polvet verillä rukoiltiin takasin.
    Yhdestä tuli pääministeri, tuli tunnelit ja ratikat.

    Nyt kaatuu hallitus, kun akat ottavat vallan. Ja se ei ole kaukana !

    Nasima Razmyar haluaa kaataa hallituksen – paljastaa nyt uhmakkaan suunnitelman ja avaa välejään Sanna Mariniin
    https://www.is.fi/politiikka/art-2000010661837.html

    1. Rahanjaon mestarit vauhdissa.
      Suomen asioita ei haluta hoitaa, vaan haikaillaan vain vallankumoista seurauksista piittaamatta.
      Saisi tämä nazima painua kotimaahansa sen sijaan että vaatii Suomeen vapaata elintasoturistivirtaa.

    2. Razmyarilla on kova halu kaataa hallitus. Samaa halukkuutta esitti vihreiden Sofia Virta muutama päivä sitten. Molemmat kauhistelevat sitä, että nykyinen hallitus tuhoaa hyvinvointiyhteiskunnan sopeuttamistoimien myötä.

      Kun näiltä kellokkailta sitten kysytään, että miten he laittaisivat Suomen velkaantuvan talouden kuntoon niin laskeutuu syvä hiljaisuus. Ei heiltä eikä heidän puolueiltaan löydy vastauksia. Ei ratkaisun ratkaisua, jonka he kehtaisivat julkilausua.

      Jos esittää kritiikkiä hallituksen toimia kohtaan ja syyttää sitä vääristä toimista, niin kyllä silloin pitäisi itsellä myös olla esittää toimia, joilla saataisiin talous kuntoon.

      Helppo on pitää melua, mutta vaikeampi esittää varteenotettavia ratkaisuja.

      1. Niin kuin olen moneen kertaan todennut tälle hallitukselle ei kannata antaa mitään idea, ehdotusta tai vihjettäkään, koska niillä ei ole mitään vastakaikua saada kuin naljailua tai edes hajuakaan läpimenosta.
        Parempi olisi kaataa tämä totaliristinen synkkyyden kammio ennen kuin Suomi lopullisesti kaatuu.

        1. ”Niin kuin olen moneen kertaan todennut tälle hallitukselle ei kannata antaa mitään idea, ehdotusta tai vihjettäkään…”

          Ei taas järjen hiventäkään mukana, mutta saatanallinen mesominen 🤣🤣🤣

          Vihervasemmistolla ei vaan riitä kapasiteetti esittämään mitään järkeen käypää vaihtoehtoa, eikä sen paremmin heidän kannattajillaan.

  3. Vihervasemmisto on muuttunut huvittavasta naurettavaksi, kehitystä sekin.
    😂

  4. Olemme taitekohdassa. Hallituksen on kaaduttava. Meidän pitää tehdä kaikkemme sen eteen. Jokainen viikko ja kuukausi aiheuttaa Suomelle lisää tuhoa.
    Razmyar väittää, ettei hallitus ole pelastamassa hyvinvointivaltiota, vaikka se niin sanoo.
    – Hallitus haluaa tuhota hyvinvointivaltion. He haluavat palata maailmaan, jossa pärjääjät pärjäävät ja niiden, jotka eivät pärjää, ei tarvitse asua täällä ja kaikki voivat tehdä kolmea työtä.

    1. Onko Razmyar uusi jumalattaresi ?

      Missä ja mitä demarien vaihtoehdot ovat?

      Luvut puuttuvat ja vaikutuslaskelmat salataan.

      No heidän onneksi maassa on riittävästi yksinkertaisia nielemään ihan mitä tahansa pöhköä kehtaavat esittää.

      1. Teille ei kerotta mitään, kun aapinenkin on vieras. Olen toistanut, toistanut, mutta kun olette juuri niitä impivasralaisia, joille mikään ei mene kaaliin.

        1. ”Teille ei kerotta mitään, kun aapinenkin on vieras. Olen toistanut, toistanut, mutta kun olette juuri niitä impivasralaisia, joille mikään ei mene kaaliin”

          Totta, olet toistanut ja toistanut, mutta ei ne pehmeät puheet toistamisesta miksikään muutu.

          Yrität Goebbelsin taktiikkaa, kun samaa valetta toistaa tarpeeksi niin se muuttuu todeksi ja voi olla, että jossain rinnakkaistodellisuudessa niin myös tapahtuu, mutta ei se toimi kuin siellä

      2. Marin lähti käpykaartiin kuin kuppa Töölöstä, niin nyt huudetaan halle- lujaata, kun Rasisti Nasima karauttaa Purran ikkunan alle aaseineen tekemään punakapinaa.

        1. Ei tämä ole mikään ”kapina”, vaan nyt- enemmistöinen tavoite pelastaa Suomi ihmisille ja yrityksille tehdä työtä ja viedä Suomi taas oikealle tasapainoiselle tielle ja lopettaa velkahelvetti oikeudenmukaisesti.

          1. On se kumma että vasemmistolle kelpaa demokratia vain silloin kun ovat hallituksessa, mutta oppositiosta huutavat kurkku suorana että väärin äänestetty, että nyt pitää vaihtaa hallitus heidän suunsa mukaiseksi.
            Odottakoon nyt vasemmisto vain niinkuin muutkin puolueet seuraavia vaaleja kolmen vuoden päästä, jospa se kansa ei silloin äänestäisi väärin.

          2. Suomessa on edustuksellinen demokratia ja hallitus edustaa eduskunnan enemmistöä.

            Ymmärrän, että joillekin tietyn tyyppisille, usein vasemmalle kallellaan oleville, mutta muutoin ainakin fyysisesti verrattain terveille henkilöille demokratia tuntuu vaikealta ja raskaalta, mutta onneksi heitä on marginaalinen vähän.

              1. Jaa juu, Suomea johdettiin 4 vuotta vaiheilla ja vaaleissa vasemmisto yritti valehdella vielä monta kertaa enemmän, mutta ei enää uponnut.

                Tuuripääministeri Marin muutoin hävisi kaikki käymässä vaalit.

                🤣🤣🤣

  5. Kun täällä nyt eräs niin kovin vaahtoaa valehtelusta, niin kehotan häntä muistelemaan vuoden 2019 vaaleja. Vappusatanen toi silloin vaalivoiton ja hallitusneuvotteluissa lukikin sitten että ”rahaa on”.

    No kumpikin meni pieleen. Ei tullut eläkeläisille vappusatasta eikä kyllä ollut rahaakaan, vaikka sitä kyllä ansiokkaasti tuhlattiin seuraavat neljä vuotta.

    1. Juha U. paljonko sait ministeri Harakan lupaamaa ” bensiini rahaa” tilille?

      😂

      1. Eikös tuo ollutkin halloweenin aikaa, kun Harakka tuon tyhjän lupauksensa antoi. Timo ei kai saanut tarpeeksi karkkia, koska teki kepposen.

      1. Et nähtävästi edelleenkään ymmärrä valtiontalouden olevan jatkumo, se ei nollaudu kun valta vaihtuu.

        Kerro nyt ihmeessä kaappisosialistin vaihtoehto lukuineen?

        1. Nyt kyllä jännittää millaiset luvut Heikki lyö pöytään. Vaan saatanpa jännittää turhaan.

    1. Lindman tokokuussa ??? Höpö höpö.
      Sinä aikana työttyömyys on räjähtänyt, velka kasvanut ennätykseen ja kurjuus vain kasvaa.
      Kaikkea puppua se Lindman teille syöttääkin.
      Antaa Lidmanin sotkea teidänkin puurot väärään kurkkuun.
      Minä en ole demari.
      Teilläkään ei ole mitään lääkkeitä Suomen nostamiseen suosta.
      Minulla on ja olen sen aikaisemmin tänne johonkin kirjoittnut.
      Pitäkää tunkkinne.

      1. Eihän meillä tarvikaan olla, hallitus hoitaa asiat.

        Sinulla ei vaan ole taaskaan esittää mitään muuta kuin pehmeitä puheita.

        Miten kukaan viitsii päivästä toiseen osoittaa syvää tietämättömyyttään noin laaja-alaisesti?

          1. Ai sinulla on oikein ohjelma valtion kuntoon laittamisesta, laitahan ihmeessä linkki vai onko se kenties julistettu salaisiksi tai vaihtoehtoisesti Nobel komitean harkinnan alla seuraavaan talousnobeliin?

            1. Tässä pieni siivu siitä ohjelmani alusta:

              29.8.2024 19:11

              Se ei ole syy juustohöylälle. Sillä ja kaikilla pitäisi olla vaikutusta. Mutta ei, vain negatiivinen kaikilla rintamilla ja maakuvan täydellinen romahdus. Yhtään positiivista elementtiä hallituksen leikkausstrategia ei ole aikaansaanut, eikä saa. Se on valheellinen mantra jo alusta lähtien.
              Sen olisi pitänyt mennä niin, että julkiset hankinnat olisi ensin pantu kilpailutukseen ja osin saneeraukseen. Se olisi ollut asiantuntijoiden mukaan vähintään 10 mrd, jopa 15 mrd.
              Samanaikaisesti investoinit työhön ja uusiin tulonlähteisiin.
              Hallitus on ajanut Suomen täydelliseen kaaokseen ja henkiseekin lamaan.
              Tämä on ammattitaidoltaan surkein hallitus Suomen historisssa. Jopa Ahon-Viinasen hallitus oli ammattimainen joka pelasti
              Suomen oikeasta kriisistä, vaikkakin epäoikeudenmukaisesti jälkiselvityksineen.

              Minäkin olisin osannut panna opeillani ja porukallani tämän maan kuntoon paremmin kuin Orpo-Purra

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *