Vasemmiston/kepun uskottavuus on pelkkä 0

Nyt kun Orpon neljän puoleen enemmistöhallitukselle ei oppositio ole kyennyt mitään  uskottavaa vaihtoehtoa esittämään, niin sitten he sotkeutuvat lillukanvarsiin kadonneen uskottavuutensa palauttamiseksi kansalaisten silmissä.

Mutta tässäkin kyllä oppositio lyö taas kirveensä kiveen, jos se kuvittelee kansalaisten lähtevän mukaan näihin  ulkopoliittisiin lillukanvarsiin, jossa Tavio toimi  kansan enemmistön tulkkina, eikä lähtenyt ensitöikseen sateenkaarilippua nostamaan Ukrainalaiseen lipputankoon sodan runtelemassa maassa.

Ja samoin tulee käymään tässä Lähi-Idän Israelia koskevassa äänestyksessä, josta kansalaiset ovat varmasti sillä kannalla Suomessa että,  EVVK.

Mutta antaa nyt opposition sotkeutua ihan itse ulkopoliittisiin lillukanvarsiinsa välikysymys ja luottamusäänestyksineen, sillä jos he kuvittelevat että heidän uskottavuutensa palautuu tämän heidän sirkuksensa myötä, niin kyllä se siinä mielessä toimii, että entistäkin makeammin kansalaiset saavat nauraa heidän epätoivolleen.

Ja niinhän siinä näyttää käyvän kepunkin kohdalla, että edelliset neljä vuotta yhtä jalkaa vasemmistohallituksessa ja nyt sitten samassa rintamassa sosialistien kanssa kaatamassa oikeistohallitusta.  Jos he tällä kuvittelevat uskottavuutensa paranevan, niin kyllä siinä tulee niin käymään pienestä Gallupnosteesta huolimatta, että sitä mukaan kun Orpon hallitusohjelma muuttuu lihaksi, niin kepun ajautuu yhä pahenpaan anorectiaan.

8 vastausta artikkeliin “Vasemmiston/kepun uskottavuus on pelkkä 0”

  1. Ja jos nyt halutaan joku syyllinen löytää näihin ulkopoliittiseen lillukanvarsiin, niin jäljet johtavat Mäntyniemeen.
    Sutubb lähti moittimaan ministeri Taviota, vaikka hän toimi ministerin suomin valtuuksin ja asetti Ukraina avut tärkeys järjestykseen ilman identiteetti poseerausta.
    Samaoin Stubb toimi Israel vastaisesti, kun hän Valtosen kanssa asettui terroristeja puoltavalle kannalle yhdessä mm. iranin ja venäjän kanssa.

    1. Sekin vielä. Ennemmin Tammerkoskesta vesi lakkaa virtaamasta, ennenkuin nykyiseltä oppositiolta lillukanvarret, joihin itsensä hirttää yhä uudestaan ja uudestaan.

  2. Tahatonta komiikkaa, sitä opposition toiminta on ja medioissa poliittiset toimittelijat heittävät bensaa liekkeihin, jotta bileet paranisi.

    Kun oppositio on aivan ulalla talouskeskustelussa, eikä heillä ole siihen mitään annettavaa niin tartutaan kuukausia sitten tehtyyn päätökseen Ukrainan osalta eli paikallisen Setan tuen tarpeisiin.

    No mikä kullekin on tärkeää.

    Suomi äänesti Israel äänestyksessä typerästi ja laittoi itsensä saman seuraan Venäjän. Iranin jne. kanssa, mutta oli maailma ei tähän kaadu ja hyvä, että Essayah jätti eriävän mielipiteen.

    Kuten kommunisti Kontulakin vapaasti lainaten totesi ” Suomessa konsensus on jo liian pitkällä ja eri mielipiteet pelottavat”, mennään tunteet edellä ja järki tulee perässä, opposition edustajille ei välttämättä edes silloin.

    1. Kun olisikin vain oppositio, vaan myös itse kokoomus ja krp. Persuilla ei ole vastuuta mistään.
      Mikähän lienee syy ? On todella ”vaikea” arvata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *