Vasemmiston ja median koomikoiden kyyneleet.

Perussuomalaisten tulee tästä Taviolle esitettävästä epäluottamuslauseesta tehdä hallitus kysymys, sillä onhan se nyt ennen kuulumatonta, että vastuuministeri kun ei tarpeeksi syvään kumarra sateenkaarilipun nähdessään, eikä suostu Pride toteemin ympärillä tanssimaan sadetanssia, niin hän joutuu toverituomioistuimen tuomittavaksi.

Junnilan tämä hyeenalauma onnistui syrjäyttämään, mutta jos nyt kokoomus ja ruotsalaiset yhtyy sosialistien Taviolle esitettyyn epäluottamuslauseeseen, niin se tietää että hallituksen lusikat menevät uusjakoon ja hyvässä tapauksessa uusiin vaaleihin.

Ainoa joka tässä hallituksen kaatuessa häviää on Suomen kansa, sillä se tietää vain paluuta sellaiseen hallitukoalitioon, jossa ollaan sekaisin ”marista”.

Ja jos joku on varmaa tässä yhteiskunnassa, niin se on varmaa, että uudet vaalit eivät ainakaan perussuomalaisten eduskunnan paikkajakoon tule vaikuttamaan alenevasti, sillä tälle opposition ihmisoikeus-jihadistien teloituskomppanijoille eivät kyllä tolkun Suomalaiset lämpene.

Vihersosialisteilla kun ei ole Orpon hallitusohjelmaan esittää mitään uskottavaa vaihtoehtoa, niin taas yritetään sateenkaaren päästä löytää puhtaat pöksyt, kun vanhat ovat edestä keltaiset ja takaa ruskeat.

Maa on syvässä taantumassa, kiitos osaltaan edellisen hallituksen, niin silti pitää eduskunnasta tehdä sirkus,  joka ei kyllä hurraa huutoa herätä tolkun kansalaisissa.  Jos vihersosialisti näillä sirkustempuillaan uskoo kuplansa pullistelevan uusista äänestäjistä, niin luultavammin siinä käy niin, että kolme vasemmistopuoletta vain puukottavat toisiaan selkään, se on sitä nollasumma peliä.

 

8 vastausta artikkeliin “Vasemmiston ja median koomikoiden kyyneleet.”

  1. Tavion ei tarvi hallituksen ministerinä toteuttaa hallituksen ohjelmaa?

    1. Niilo, kerrotko missä kohdassa hallitusohjelmaa mainitaan verovarojen käyttäminen ukrainalaisten homostelijoiden tukemiseen?

  2. Tavio on edesauttanut kehitysyhteistyö ministerinä Ukrainaa suurilla humanitaarisilla summilla , jotka ovat juuri niille ryhmille suunnattu joista sosialistit nyt repivät pelhousujaan.
    Tavio on kehitysyhteistyön suunnan muuttanut pois niistä maista, jotka tukevat Venäjää ja kohdistanut humanitäärisen avun sodasta kärsivän Ukrainn hyväksi.
    Tämä on hallituksen linja jota Tavio toteuttaa huolimatta sosialistisista pilkun nus……..viilaajista.

  3. Ei voi kuin nauraa vihervasemmistolaisille moraaliposeeraajille, jotka ilman häpeän häivää tanssivat sodassa kuolleiden ukrainalaisten haudoilla .

    Ministeri Tavion kesäkuussa tekemään päätökseen nokkela älyiset vihervasemmistolaiset havahtuvat syyskuun loppupuolella ja silloinkin vain ja ainoastaan siksi, kun Maikkari uutisoi asiasta.

    Kansalaisfoorumeilla verkkotrollit ryömivät koloistaan valittamaan miksi Suomi ei käytä kansalaisilta kerättyjä verovaroja ukrainalaisten homostelijoiden kerhotoimintaan.

    Mitähän mahtaisi kadunmies asiasta ajatella? Siis jos joskus kadunmiestä haastateltaisiin, eikä aina sitä ihan sattumalta paikalla ollutta vihervasemmistolaisten kunnallisvaaliehdokasta.

  4. Kun osa on hallituksessa ja osa oppositiossa mitä siitä tulee

    Mutta ne joiden pitäisi olla hallituksessa ei voi samaan aikaan olla sekä hallituksessa että oppositiossa terv tepivaari

  5. Ukrainan suurlähettiläs Olga Dibrova:

    ” Thank you
    @VilleTavio
    for this important decision to support millions of internally displaced persons in 🇺🇦 as a result of rf occupation and destruction of cities and villages across Ukraine.
    It will help our people to make it through the winter with hope and strength 🇺🇦🤝🇫🇮”

  6. Muslimit kiittävät. Pridekulkueet ovat suoraa vittuilua muslimeille.

    Vapaa sekstailu tekee tästä maasta tautisen. Hiviäkin kohta joka toisella. Niillä toisilla on kuppa, joka yleistymässä, kansantauti klamydia, joka vie lapsionnen, tippuri, joka on herrasmiesten tauti, keenerisankkeri ja mitä niitä nyt on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *