Vasemmisto hyökkää, jos sitä ei riisuta aseista.

Nyt on meneillään yhteiskunnassamme vasemmistolaisten uloparlamentaaristen voimien vallankumous, jossa tavoitteena on kaataa parlamenttimme demokraattisesti valittu enemmistöön nojaava oikeistohallitus.

Kaikki lähtee kaikkea vastutamalla mitä hallitus tekee ja päättää, sillä ei ole mitään väliä kuinka se mitouttuu heidän oman hyvinvointiinsa, vastustetaan jo vastustamisen ilostakin siitäkin huolimatta, että ovat katkaisemassa heitä ruokkivaa kättä.

Tätä ruikuttamista on nyt rohee vuosi kuunneltu  eduskunnassa ja johon ovat liittyneet kaikki vihervasemmistolaisten pyhät lehmät ja juottovasikat, jotka jostain kumman syystä on hyväksytty nauttimaan yhteiskunnan koskemattomuuden suojaa.

Suurimpana kirkujana ja airueena lähti liikkeelle hallitusta vastaan vasemmistolaistet lakkokenraalit eunukki armeijoineen ja on turhaa odottaa että he olisivat aseensa laskemassa vaikka hallitus heistä selkävoiton saavuttikin. Nyt he vetävät hetken henkeään ja laittavat laastarit avohaavojensa päälle ja niinhän sitä sanotaan, että haavoitettuna peto on vaarallisimmillaan.

Toinen yhteiskunnan koskemattomuuden ja vasemmiston pyhä lehmä on Yle, joka eduskunnan alaisena laitoksena ja  verorahoitteisesti on päästetty muodostumaan ikäänkuin valtioksi valtiossa, joka elää omaa elämäänsä aallon harjalla vasemmistolaista internationaalia painottaen ja riippumatta siitä mihin suuntaan yhteiskunnan taloudelliset vuosikvarttaalit sojottavat.  Näkeehän sen nyt sokee Reettakin, että Ylen koskemattomuutta puolustaa vasemmisto, koska Yle toimii valtakunnallisesti vasemmiston vaalivankkureiden vetäjänä vaalien ulkopuolellakin 365 päivänä vuodessa.

Sitten yhtenä vasemmiston pyhänä juottovasikkana on tietenkin kulttuuriväki kaikensorttisine vapaamatkustajineen ja apurahoilla punaviinejä pikku- sormi pystyssä lipittäviä elämäntapa taiteilijoineen, joille normaali työnteko on tuntematon käsite.  Mutta kyllä ne silloin lähtee naamaansa vääntelemään mutkalle toreille, kun oikeistohallitus uhkaa vaihtaa heidän uransa elämäntapaintiaanista siihen, jossa valtio ei enään niitä ilmaisia kyytejä ja lounaita maksele.  Suomessa kulttuuri kukoistaa jatkossakin ja sellainen kulttuuri joka ei pysy hengissä muuten kuin valtion tekohengittämällä, niin sellainen joutaa kuollakkin.

Sitten nämä kaikensortin JSN .nät ja muutkin vasemmiston ja median journalistiset äänitorvet kirkuvat kuorossa, että Suomi on menossa Unkarin tielle, vaikka itse ovat juuri sananvapautta rajoittamassa toisinajattelijoilta, rinnastaen ne vihapuheeksi.

Vaikka nyt Suomessa onkin oikeistohallitus vähän vasta raapaissut tätä vasemmisopaskan sontakasaa, niin tämä Maxin kulttuurivallankumous on päästetty kyökin  kautta kammarin puolelle, että se vaatiikin useamman oikeistohallituksen maahamme jatkossakin, ennenkuin rutto saadaan kitkettyä lopullisesti irti suomineidon kropasta.

Eihän sitä tavallinen tallaaja huomaa heti arjessaan tätä vasemmistopaisetta perseessään ja se uskoo yleensä siihen kuka kovemmalla äänellä ja suuremmalla suulla huutaa ensimmäisenä ja se on vasemmistolainen puna-armeijan kuoro.

Nyt pitää oikeistohallituksen olla erityisen tarkkana ja valveilla, ettei vasemmistomyyrät enään käytä kyökin ovea salin puolelle päästäkseen.

22 vastausta artikkeliin “Vasemmisto hyökkää, jos sitä ei riisuta aseista.”

  1. Arvi tunnustautui aikaisimmin jo äärioikeistolaisesksi ja fanaattisuus näytyää vain kasvan ja blogit pitenevän.
    Kun tämä yksisarvinen politiikka on viemässä Suomen täysin upoksiin, mikset ota mallia, miten yhteistuumin tämä maa saatsisiin jaloilleen.
    Tämä yksissrvinen persupolitiikka heikon kokoomuksen kyljessä on nähty ja hirveät jäljet jäävät siivottaviksi tuhoineen kymmenelle seuraavalle hallitukselle, jotka eivät voi olla ei vasemmisto- eikä oikeistohallituksia, vaan koalitiohallituksia, joissa
    kaikki ottavat vastuun.
    Koetahan siltä pohjalta tehdä blogi, jos osaat.

    1. Sinä Heikki jatkat jargoniasi yhteisestä koalitiosta, mutta mikäs koalitio se on jossa sinä mitoitat perussuomalaiset sen ulkopuolelle.
      On turhaa minulle puhua opettavaisuudesta, se on vähän sama kuin lähtisit opettamaan lintukoiraa uimaan.

      1. Te ette ota vastuuta mistään, vaan vastustatte kaikkea uutta ja kehittävää, investointeja jne. Haluatte palata menneisyyteen.
        Tampere on ainoa kaupunki Suomessa, jossa on koalitiohallitus voimissaan ja joutuu tappelemaan jopa hallitusta vastaan sen kurjistamispolitiikassa. Mutta menee kuitenkin paremmin kuin missään muualla ml. Sote- Pirha, joka etenee kuin juna yli vaikeuksien.
        Persut eivät ole hyväksyneet yhteistä ohjelmaa ja ovat sen vuoksi päätöksistä ulkona.
        Pysykööt siellä mutta, miksi hel…ä se voi olla Suomen hallituksessa ? Siksi, että meillä on heikko kokoomuslainen pääministeri, Orpo, jolla ei ole muuta poiittista tavoitetta kuin olla ja roikua pääministerinä. Suomella ei väliä.

  2. JSN-mediat ovat järjestään oikeisto- omistuksessa. Niin ovat Suomen huutiset ja Verkkomediat US:uineen.
    Miksi syötät pajunköyttä ? Vasemmistomedioita ei käytännössä ole kuin Demari ja KU.

    1. Tällä Niilon lauseella vasemmisto perustelee itselleen oikeuden laittomuuksilleen.

  3. Kevään lakkolaiset olisi ehkä pitänyt laittaa syytteeseen valtiopetoksen yrityksestä. Onhan se mahdollista myöhemminkin, sillä valtiopetoksen vanhenemisaika on 10 vuotta.

      1. Hallitus toimi heille kuuluvin valtuuksin joka sille vaaleissa on suotu, eikä alistunut uhkailun ja painostuksen edessä, vaikka tikut vasemmiston perseessä uhkasivat lakkoilun seurauksena johtaa kuolioon vasemmiston vasemmanpuoleisessa pakarassa..

          1. Hallitushan on päin vastoin toimillaan nostamassa teollisuuden työntekijöineen ylös siitä apatiasta ja taantumasta, joka edellisiltä hallitukselta on viimeiset parikymmentä vuotta jäänyt tekemättä, kukin omia saavutettuja etujaan puolustaen ja hyysäten povellaan.
            Nyt hallitus palauttaa Suomen kilpailukyvyn sille tasolle, jossa verokkimaammekin on yhteiskuntansa hyvinvointia vahvistaneet.

        1. Hallitus ei ole saanut ohjelmalleen mitään kansan mandaattia. Kansa antoi mandaatin vai puolueiden lupauksille, jotka pettivät toinen toisensa jälkeen ja totaalisesti hallitusohjelmassa valheiksi !
          Se siitä kansan mandaatista.

              1. Älä nyt enempää munaa itseäsi puheillasi, sillä eihän hallitus voi hirttää itseään kaikkeen ennen vaaleja luvattuun, sillä maailma muuttuu Heikki(seni), täytyy elää ajassa.

              2. Missähän ajassa hallitus on elänyt. Senn kello jätättää, aika muuttuu, mutta mitään ei tapahdu kuin velka kasvaa, tuoloja ei näy, ei töitä, kansan usko on mennyt samoin kuin yrityselämän.
                Älä naurata enempää.

              3. Kyllä minä sen ymmärrän, että halusi on palata Marinin aikaiseen sirkukseen, mutta ne huvit on nyt lopettu ja keskitytään työn ja yrittämisen kautta yhteiskunnan vakauttamiseen, jossa sinun kaipaamasi sirkustakin voi harjoittaa täydellä vatsalla ilman velkaa.
                Joten, yritätkä tappaa minut nauruun väitteinesi.

              4. On aivan turhaa sinulle edes rautalangasta vääntää, kun ei mitään muuta saa vastaukseksi kuin EI EI ja vielä kerran EI.

  4. Jos vasemmisto hyökkää sanoilla, antaa hyökätä. Se on heidän tehtävä.

    Vielä en ole merkkiä nähnyt että pientä nujakointia pahempaan väkivaltaan olisivat Suomessa ryhtyneet.

    1. Eikös ne viime kevät talvella aiheuttanut jo muutaman miljardin loven valtiontalouteen lakkoilemalla, kun yrittävät vaihtaa nykyisen hallituksen oman suunsa mukaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *