Vasemmisto hakkaa päätään rasismi mäntyyn.

Kun pitää kiitosta antaa niin annan sitä.

Kiitän niitä tahoja, jotka taas ovat aloittaneet jokavuotiset ajojahdit totuudenpuhujista, eli perussuomalaiset rasisteiksi leimaten, joten parempaa kannatusvankkureiden vetäjää emme voisi muualta saadakkaan, kun ovat nämä, jotka rasistin näkevät kaikissa jotka heidän totuuttaan eivät pidä ainoana oikeana.

Kun tiedän, että enemmistö kansasta on sentään vielä tolkun väkeä, niin he kyllä näkevät tämänkin rasismikampanjoinnin taakse, jonka tarkoitus on vain saada perussuomalaiset pois hallitusvastuusta heidät rasisteiksi leimaten ja koska kuten ollaan nähty, niin perussuomalaiset eivät vastuutaan väistä hyvinvointivaltion puolustajana hallituksessa, vaikka tuotaisiin kuinka paljon olkiukkoja huutamaan, että ristiin naulitse.

Ei perussuomalaisten tarvitse olla huolissaan kannatuksestaan niin pitkään, kun riittää jatkossakin näitä jotka teloituskomppanijoita keräävät kun näkevät jo omassa varjossaankin rasistin.

Näkeehän se nyt sokee Reettakin, että kun oppostiolla ei ole faktaan perustuvia vaihtoehtoja nykyiselle hallitusohjelmalle, niin sitten pitää pramille tuoda illuusioita ja uskomuksia, jotka kyllä osoittavat vain tuojien epätoivoa omasta tulevaisuudestaan, kun hallitus ei kaadu tähän(kään) olkiukkoon, niin jäljelle jääkin sitten vain taistelu opposition herruudesta neljän vasemmistopuolueen kesken.- sdp,kepu, vihr, vas….no nämä samathan veivät edellisenä neljänä vuotenakin jo  suomineitoa kuin kuoriämpäriä.

Onhan se perussuomalaisten asioista sanova  ja kirjoittava tyyli hieman kansanomaista, mutta ei se rasismia kyllä ole, vaikka se siksi leimataan niiden taholta, jotka totuuden piilottaakseen puhuvat kansalaisille vain poliittista kapulakieltä, eli siansaksaa.

Maahanmuuton ympärillehän tämä syyttely kohdistuu, eli  jos massa maan tavalla tai maasta pois katsotaan rasismiksi, niin se ei ole utopisteille muuta kuin pelkoa siitä, että perussuomalaisuus tulee vallitsevaksi kaikissa kansankerroksissa ja heidän kuplassaan happi loppuu.

7 vastausta artikkeliin “Vasemmisto hakkaa päätään rasismi mäntyyn.”

  1. Otin Heikin oksennuksen pois, hän sai jo edellisissä blogeissani tarpeeksi riehua, jotain rajaa sentään oksennuksellekkin.

  2. ”Kriittinen rotuteoria kehittyi 1970-luvulla, kun Yhdysvaltain kansalaisoikeusliikkeen vaatimukset afroamerikkalaisen väestön oikeuksien puolesta alkoivat täydentyä uusilla vaatimuksilla, jotka koskivat diskursseja eli tapoja, joilla asioista puhutaan. Kriittisen rotuteorian teoreetikot, kuten Richard Delgado ja Jean Stefancic, katsoivat, että liikkeen oli aika ylittää liberaalin yhdenvertaisuuden vaatimukset, missä kaikkien yhdenvertainen kohtelu oli ihanteena. Ihmistä ei tullut tarkastella yksilönä vaan ryhmänsä edustajana. Kriittinen rotuteoria pohjautuu osittain kriittiseen teoriaan, jota kehittivät 1920-luvulta lähtien niin sanottu Frankfurtin koulukunta. Koulukunnan keskeisiä taustavaikuttajia olivat esimerkiksi Karl Marx ja Sigmund Freud, joiden ajattelua he yhdistelivät omiin teorioihinsa.

    Kriittisen rotuteorian mukaan rotu on sosiaalinen konstruktio eli kulttuurinen luokitus, jota käytetään ei-valkoisten ihmisten alistamiseen.” – Wikipedia.

    Kriittinen rotuteoria on rasismimeuhkaamisen isä ja äiti.
    Kuten wikipedia-artikkelista ilmenee kyse on kulttuurimarxilaisten ”hyvistä töistä”. Se pitkä marssi läpi instituutioiden.

    1. Kiitos Lasse lukumiehen kirjoituksestasi blogiini, minä kun kirjoittelen vain sillä perstuntumalla jota olen elävässä elämässäni nähnyt ja kokenut.

  3. Mikko Paunio 14.2.2021.
    SDP omaksui kriittisen rotuteorian ja hylkäsi meidät tavalliset suomalaiset (Usari sensuroi artikkelin)

    Suomen Sosialidemokraatinen Puolue (SDP) on yhdessä useiden muiden puolueiden ja suomalaisten sekä länsimaalaisten instituutioiden tavoin omaksunut Yhdysvalloissa luodun kriittisen rotuopin. Tämä äärivasemmistolainen oppi lähtee ajatuksesta, että valkoinen heteroseksuaalinen mies on syyllinen kaikkeen maailmassa esiintyvään yhteiskunnalliseen epäoikeudenmukaisuuteen ja sortoon.

    https://oikeamedia.com/o1-154200

  4. Aina kun vasemmistolaiset vinkuu, on tehty jotain oikein. Oli vinkumisen aihe sitten ihan mikä tahansa.

    Omakotitalossa asumisessa yksi parhaita puolia on se, että joka sortin sosialistit pysyvät aidan tuolla puolen.

  5. Kuten tiedetään kulttuurimarxilaisten pitkän marssin läpi instituutioiden tarkoitus on pehmittää länsimaiset yhteiskunnat siirtymään auvoon ja kommunismiin. Km:n vahvimmat valtit tässä touhussa on rasismivouhotus, feminismi, holtiton maahanmuutto.

    Niinpä Orpon hallitus (päämaali perusuomalaiset) pitää saada nurin keinolla tai toisella, jotta demarit ja muut orwellilaisen dystopian ystävät pääsisivät toteuttamaan tavoitetta korvikeneuvostoliitosta.
    (Tätä taistelua orwellilainen dystopia vastaan konservatiivinen korjausliike, käydään kaikkialla lännessä. Mihin suuntaan vaaka kallistuu, se ratkaistaan Yhdysvalloissa tai Britanniassa eikä siihen mene enää pitkään, luulen ma.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *