Uskovalle ei ole nykyään tilaa majatalossa.

Nykyään kun joku sanoo uskovansa Jumalaan, häntä pidetään jos ei ihan seinähulluna, niin jonkin sortin sekopäänä kuitenkin.

Mutta näistä edellämainistuista vertauksista huolimatta minä sanon uskovani Jumalaan.

Sen olen pannut merkille, että sellaiset ihmiset jotka lakkaavat uskomasta Jumalaan…..he eivät lakkaa uskomasta johonkin, vaan he uskovat mitä tahansa.

Meniköhän tässä nyt arvin aamukahvi aforismi joillekkin väärään kurkuun…….toivottavasti.

 

13 vastausta artikkeliin “Uskovalle ei ole nykyään tilaa majatalossa.”

    1. Samaa huuhaapotaskaa, kuin muutkin kirjoitelmasi!
      Pitää olla TOSIUSKOVAINEN, että voi uskoa noihin juttuihin! Sulla on varmaankin ihan oma aasintuntija, joka kertoo näitä juttuja!?

      1. Jehoviinko täällä pitää uskoa ja 144 taivaaseen pääsijään.
        Tai että saa kuolla mieluummin kuin tehdä hengen pelastavaa verensiirto.
        Ja, että nainen on miehen orja ja lastentekokone.
        Näitä ne raamatusta poimivat tyhmille puujumalaan uskoville.

        1. Olet siis jutellut Jehovantodistajien kanssa, etkä ole kuunnellut heitäkään!? Ei ole kyllä syytäkään kuunnella!

          3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
          3:17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
          3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.

          https://raamattu365.fi/bible/rk/1jn/4

  1. Tutkimattomat ovat Herran tiet, niitä ei tiede ole pstynyt sen paremmin todentamaan kuin kumoamaankaan ja oma uskoni lähtee sellaisten henkilökohtaisten tapahtumien kautta, jotka eivät ole tieteellä todennettavissa, vaan ne on rukouksen kautta Herran armosta tullut osakseni.

  2. Onneksi meillä on uskonnonvapaus, vaikka joskus vaikuttaa siltä, että se ei koske yhtälailla kristinuskoa kuin jotain muuta…

    Usko on jokaisen oma asia ja vaikka raamatullinen Jumala ei henkilökohtaisesti ole minulle merkittävä niin on se minulle hyvin tuttu ollut lapsesta saakka.

    Hyvin läheinen mummoni oli syvästi ja samalla aidosti uskossa oleva ihminen ja lukuisat ovat ne kerrat kun hänelle Raamatusta katkelmia luin.

    Hyvä ystäväni on ortodoksinen pappi ja lukuisia kertoja olen erään kirkkoherran kanssa kalassa käynyt, eväsleivät matkassa mukana.

    Enemmän kuin kerran olen istunut kuolevan vuoteen äärellä niin hänen kuin myös omaisten tukena ja kyllä usko niissä tilanteissa tahtoo esiin nousta vaikka sillä ei muutoin olisi sijaa ollut.

    Oma Jumalani asuu metsässä, merellä, rannoilla,
    puiden oksilla ja tuulien syleilyssä.

  3. Minun uskoni ei ole julistuksen omaista, uskoni on minun ja Jumalan välinen henkilökohtainen suhde, jossa hän on minun Jumalani, eikä minulla ole muita jumalia.

  4. On aivan selvä asia että se joka uskossa on ei sitä kellekkään tyrkytä

    Veljeni oli sellanen mutta ei tuo minulle asiaa tyrkyttänyt koskaan

    Kukin olkoot uskossaan onellisia terv tepivaari

    1. Jokaisen, joka todella uskoo, pitäisi kertoa uskostaan!
      Kuka jättäisi varoittamatta, jos näkee jonkun olevan vaarassa?
      Ihmiset, jotka eivät tunne vapahtajaansa, ovat todella suuressa vaarassa, menossa helvettiin!

      28:18 Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.
      28:19 Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen
      28:20 ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.”

  5. Ei se Veikko noin ole minuun nuot paatossanat ei tehoa mitenkään on vaan niin ettei uskoaan kannata kelekkään tyrkyttää terv tepivaari

    1. En halua ketään pakottaa mihinkään, mutta varoitinpahan vain!
      Sitten on myöhäistä rypistää, kun on housuissa!

  6. Uskovalla on velvollisuus varoittaa!

    Hes. 3:18 Jos minä sanon jumalattomalle: sinun on kuolemalla kuoltava, mutta sinä et häntä varoita etkä puhu varoittaaksesi jumalatonta hänen jumalattomasta tiestänsä, että pelastaisit hänen henkensä, niin jumalaton kuolee synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi.

    PS. 3:19 Mutta jos sinä varoitat jumalatonta ja hän ei käänny jumalattomuudestansa eikä jumalattomalta tieltänsä, niin hän kuolee synnissänsä, mutta sinä olet sielusi pelastanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *