Sosialistit katsomossa ovat tae yhteiskunnan uudistamiseen.

”Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen”.

En nyt kuolemaksenikaan jaksa muistaa kuka näin on lausunut ja missä yhteydessä.

Mutta sen olen huomannut, että Petteri Orpo on tämän ottanut politiikkansa keskiöön, sillä hän on tunnustanut tosiasiat, että ainoastaan perussuomalaisten kanssa hallituksessa voidaan tämä yli viisitoista vuotta kestänyt velkaantumisen kiihtyvä kierre katkasta ja kääntää takaisin kestävälle uralle, jossa kaveria ei jätetä.  Sillä kestävällä ja terveellä pohjalla oleva kansantalous on köyhän paras ystävä, ei mitkään Kelan nälkäluukut kuten vasemmisto markkinoi omassa punakantisessa aapisessaan.

Vielä vuonna 17 Orpo nukkui onnensa ohi, kun kieltäytyi hallitusyhteistyöstä Jussi Halla-ahon perussuomalaisten kanssa, mutta tarvittiin vielä noin viisi vuotta, että Orpo tunnusti tosiasiat, että jos hyvinvointiyhteiskunta aijotaan säilyttää, niin se ei tule koskaan onnistumaan sosialistien kanssa tehtävällä hallitusyhteistyöllä, siinä otetaan aina yksi askel eteen ja kaksi taakse.

Monet epäilivät ja epäilevät vieläkin, että perussuomalaiset kyllä lähtevät hallituksesta ovet paukkuen kun tosiasiat iskevät päin kasvoja, mutta mitä vielä, perussuomalaiset lienevät hallituksessa se vahvin lenkki, joka muiden puolueiden heikkona hetkenä neuvoo ottamaan jalan pois jarrupolkimelta ja painamaan kaasua vaikka alla on kesärenkaat ja suussa nastahampaat.

Perussuomalaiset ovat suurin duunaripuolue ja kun sosialistit kieltäytyivät kaikesta yhteistyöstä perussuomalaisten kanssa, niin samalla he lunastivat pitkäksi aikaa lipun oppositon orsille muistelemaan loistavaa menneisyyttään.

Sillä viisitoista vuotta kestänyt velkaantumisemme ei oikene vielä neljässä eikä edes kahdeksassa vuodessa, joten ainakin niin pitkään sosialistit saavat istua oppositiossa, että pääsevät sitten taas kirjoittelemaan hallituksensa fläppitauluun  että, ”rahaa on”.

Siinä käy todennäköisesti niin, että sitä mukaa kun köyhät vähenevät nälkäluukuilta työn pariin, niin samaan tahtiin tulee vähenemään myös sosialistien kannatus, sillä ei se köyhän elintaso nouse persettä penkiin hinkaamalla..

Hyvin menee mutta menköön…..ainakin niin pitkään kun sosialistit huutavat katsomossa.

 

16 vastausta artikkeliin “Sosialistit katsomossa ovat tae yhteiskunnan uudistamiseen.”

  1. Demarit ovat koettaneet korporaationsa kanssa kaataa Orpon hallitusta jo sen kokoamisesta lähtien, mutta näyttää siltä että heidän oma pesänsä muistuttaa kahden kerroksen väkeä, jossa Marinin henki leijailee yhä voimakkaampana ja iso-Antti on joutumassa nurkkaan lapioimaan puulusikalla sattumia sopastaan.

  2. Vihersosialistisessa kuplassa harrastetaan poliittista sukurutsausta ja tietäähän sen millaisia lapsia siitä syntyy.

  3. Kyllähän se jotain kertoo kun kommunisti Kontulakin katsoo paremmaksi jättää eduskunnan kun havahtui ymmärtämään, että edessä ei ole kun niukkuuden jakamista, eikä siinä tunteilu auta vaan tarvitaan järjen käyttöä.

    https://yle.fi/a/74-20111130

  4. Kaikki menee päin helvettiä, ihas kaikki, mihin hallitus koskee. Ja taas elinkeinoelämä.

    Orpon hallituksen esitys saa tuomion yrityksiltä
    https://www.is.fi/politiikka/art-2000010702085.html

    Sitten kotouttaminen, jossa oma kielikoulutus idea,saa tukea, mutta persujen todellisuus on rasisimin pääideassa.

    Sitten sotketaan sotea olikein olan takaa.

    Kotoutuminen | Tutkija Purran kotoutumis­puheista: ”Halutaan tehdä Suomesta maa, johon ei haluta”: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010695280.html

      1. Kielikoulutus siten kun olen ehdottanut.
        Ei ummikkona suomalaiseen kouluun, mitä hän persuna varmaan tarkoittaa.

        ”Hän pitää yhtenä esimerkkinä lisäyksistä maahanmuuttajien velvollisuuksiin hallitusohjelman kirjausta siitä, että jatkossa myös pysyvän oleskeluluvan saamiseen vaadittaisiin suomen tai ruotsin kielen taito.”

        1. Saukkosen mielestä on lähtökohtaisesti oikein ajatella, että Suomessa asuvan ihmisen on tärkeää osata suomea tai ruotsia. Hänen mukaansa yhteiskunnan tulisi kuitenkin silloin tulla asiassa vastaan, ja joko järjestää kielikurssia itse tai ainakin rahoittaa sitä.”

          Niin, vaatimus on perusteltu ja toisin kuin tuosta voisi ymmärtää, kiekursseja ja rahaa tuohon on upotettu kyllä ihan merkittävästi, mutta kun joukossa on niin paljon luku ja kirjoitustaitoa vaille valmiita korkekoulutettuja ettei mikään raha riitä, ei meillä , eikä länsi naapurissa.

          Huvittavia Saukkonen rahan anelussa on se, että mies edustaa Helsingin kaupunkia ja vastuu asiassa siirtyy enemmän juuri kaupungeille.
          Helsingin tilinpäätös kyllä kestää rahan lappaamisen lähi-itä keskuksen hengailijoiden kielikoulutukseen, turha siitä on hallitusta syytellä.

          Mitä taasen tulee sinun esitykseesi niin et vaan millään vaivaudu ottamaan asioista selvää.

    1. IS linkkiin ei voi kuin todeta, että vähänkään asioita seurannut tietää hallituksen esityksessä uudelleen työllistymisen aikajanan olevan 3-6 kk riippuen tehtävästä ja se on ihan sama kuin muissa Pohjoismaissa ja sama kuin tulevassa EU -direktiivissä.

      Poliittinen IS toimittelija oli ehkä vahingossa unohtanut mainita tarinan pilaavat faktat.

  5. Se on ihan sama mitä rasismi-ideologian vangeille yrittää selittää.
    Suomen maine joka taholla on romahtanut tämä pers- hallituksen aikana.

    Sopeuttamista , yhteiskuntaan sekä kieltä opetetaan parhaiten ja nopeimmin systemaattisesti juuri esim. ”arabian tai somainkielisissä” kouluissa siltä tuleville.
    Olkoon tämä jauhaminen tässä.

    1. Opettele nyt hyvä mies käyttämään Googlea ja lue enemmän niin luulet vähemmän.

      Esitähän jotain faktaa Suomen maineen romahtamisesta joka taholla, mutta jätä kaikki vihervasemmistolainen hörhöily pois, koska sillä ei ole mitään merkitystä.

      1. Vai oikein ” arabian ja somaliankielisiä” kouluja 🤣🤣🤣

        Ei oikeesti voi muuta kuin nauraa.

        Ei sinulla ole minkäänlaista hajuakaan siitä mistä esität tietäväsi taas kerran ihan kaiken, mutta se toki ikään kuin kuuluu kuvaan.

        1. Punaviherpotaskan mukaan meille tulee rakentaa kaikille elintasoturisteille omat yhteisöt kouluneen ja hallintoineen – ja luultavasti sharia-lakeineen

          1. Juhak, huvittavinta on se, että eräs esittää älyttömyyksiä ihan vakavissaan😂

  6. Suomen surkein narusta vedettävä pääministeri, joka antaa periksi kaikille, ruotsalaisille kettutarhalaisille, närpiön punaposkille, kristillisten eheytykselle, persujen puujalkavitseille, vai
    saadakseen olla matoselkärankainen pääääämmmiiinnniiiisssttteeerrriii !

    Kommentti: Petteri Orpo on vienyt johtamisen uudelle ”ikisietämisen” tasolle – pääministeri nielee perussuomalaisilta kaiken pilkankin
    https://www.is.fi/politiikka/art-2000010702241.html

  7. Ja Haapalan mielipide on merkityksellinen syystä että?

    Eikös muutoin Haapalakin ole ollut natsipersurasisti ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *