RKP pitäisi laittaa ruotuun, hallituksen kaatumisen uhallakin.

Alvariinsa saa lukea medioista virkaatekevän hallituksemme osalta, että kuka milloinkin on hallituksessa kenenkäkin panttivankina.

Itse olen huomannut päähallituspuolueiden, kokoomuksen ja perussuomalaisten välisen  hallitusyhteistyön toimivan ns. kuin junan vessa, vaikka heidän eräät keskeiset tavoitteet jonka hallitusohjelmaan ovat saaneet, eivät olekkaan riemunkiljahduksia saanut aikaan omissa kannattajakunnissa.  Mutta kun paperi on neljän puolueen yhteiskompromissi, niin tämä ymmärretään ainakin kolmen hallituspuolueen osalta, ainoastaan Rkp.lle se tahtoo tuottaa ongelmia.

No, miksi se tuottaa ongelmia ankkalammikon polskuttelijoissa, se johtuu tietenkin siitä, kun hallitus tekee perussuomalaistenkin näköistä politiikkaa, mihin he eivät ennen vaaleja sanoneet koskevan pitkällä tikullakaan.

Toinen tekijä on se, että nyt he haluavat esiintyä kokoaan suurempana hallituksessa ja pakottavat muut kolme puoluetta panttivangikseen, koska hallitus pysyy pystyssä tai kaatuu heidän vaaankieliasemastaan johtuen.

Kokoomuksen, Perussuomalaisten ja Kristillisen yhteistyössä ei kukaan ole toistensa panttivankina, eikä koko ajan narista jokaisen pilkun paikasta, sillä kysymyksessä on kuitenkin hyvinvointivaltion pelastuspaketti ja muulla tavoin sitä ei pelasteta kuin viemällä hallitusohjelma maaliin kaikkia niitä pilkkuja myöden mitkä on yhdessä sovittu.

Kyllä tämän määkimisen mitä oppositiosta kuuluu ministeriaitioihin, niin luulisi olevan vastenmielistä kuunneltavaa ”vasenkätisillekkin”, mutta mitä vielä, he määkivät hallituspuolueena hallituksen sisällä, eikä se määkiminen kuin näyttää lisääntyvän, vaikka yksi hallituksen musta lammas lähti Brysseliin, niin nykyinen näkyy olevan sitäkin mustempi.

Kun ajatellaan, että tämä kyseinen pieni marginaalipuolue sai hallitukseen jopa kolme omaa ministeriä, niin kova hinta jouduttiin maksamaan oikeistohallituksen synnystä, vaikka en vasenkätisiä kyllä itse oikeakätisinä pidäkkään.

Onhan siinä Orpolla työsarkaa, kun oppositio ampuu kaikkea mikä liikkuu ja tähän puna-armeijan kuoroon yhtyy hallituksen vasenkätisetkin, huutaen että laukaus laukaus laukaus.

Vasenkätisille  kun on vielä muista hallituspuolueista poiketen annettu sellainen etu, että yksi heidän edustajansa  saa olla opposition mukana äänestämässä hallitusta nurin.  On aikoihin eletty.

3 vastausta artikkeliin “RKP pitäisi laittaa ruotuun, hallituksen kaatumisen uhallakin.”

  1. Pitäiskö myös peruss laittaa ruotuun?
    – No Orpo pelastaa asia ei koske hallitusta…

  2. Kokoomuksen ja perussuomalaisten hallitusyhteistyö on ainoa tapa pitää punaiset paholaiset pois niistä pöydistä, jotka haluavat hyvinvointivaltion olevan hyvintiyhteiskunta myös tulevaisuudessa.
    Olen sanonut niille perussuomalaisille, jotka eivät ole tyytyväisiä hallituksen toimintaan että, toinen vaihtoehto on sitten vasemmiston mukana olo hallituksessa, sitäkö te sitten haluatte kun niin narisette ja yhdytte vasemmistolaisten itkijänaisten/miesten tyhjiin tynnyreihin jotka koilisevat mäessä.

  3. Hurreille olisi syytä tehdä selväksi se, että joko he ovat hallituksessa tai eivät ole.

    Mikäli osaavat hiihtää niin suksikoot vi…

    Vaasaan😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *