Raukat vain menkööt merten taa…..

Olen joskus, taikka aika useinkin antanut ”aivoni” ajatella, että on se Jumalan lykky ja Herran siunaus, että meillä Suomessa kaikki ne viisi naista ovat poissa niistä keskeisistä pöydistä, jossa Suomea koetetaan nostaa takaisin jaloilleen siitä moraalis/taloudellisesta rappiosta, jonka nämä viisi sateenkaari utopistia  ja kulttuuri Marxistista Suomivihaajaa olivat aikaan saaneet.

Marini ei mittään, Saarikko ei mittään, Ohisalo Andersson ei mittään, Henrikson ja Kulmuni ja mitä niitä onkaan, kaikista ei kerrassaan mittään…..

Mutta nyt taas voivat Suomalaiset nukkua yönsä rauhassa, sillä nyt on komento toinen, jossa kaikki päätökset mitä hallituksessa tehdään, niin tehdään Suomen ja Suomalaisten edut edellä, eikä niin kuten viime hallituksen viisikko toimi vain  muita miellyttääkseen mallioppilaan statusta rikkomatta.

Kaikilla nykyhallituksen neljällä puolueella on vahvoja naispolitikkoja ministereinä.  Mutta jos nyt vertaan edellisen hallituksen viittä naista niihin viiteen nykyisessä hallituksessa olevan perussuomalaiseen naisministeriin, niin en kyllä edellisen hallituksen viisikolle luovuttaisi taloni avaimia missään tilanteessa.

Mutta Purralle, Merelle, Rantaselle, Juusolle ja Ranteelle voisin taloni antaa asuttavaksi kun tiedän, että he luovuttaisivat kämpän minulle takaisin paremmassa kunnossa kun se oli sen saatuaan.

Ja kaksi miesministeriä  Rydman ja Tavio perussuomalaisista tukee näiden viiden naisministerimme päätöksiä, koska heillä kaikilla on yksi yhteinen tahtotila hallituksessa jota kohti mennään, eli Isänmaan etu aina asetetaan päätöksien lähtökohdaksi.

Kyllä Suomessa on taas vapaampi hengittää, kun voi sanoa olevansa isänmaan asialla ilman pelkoa toverituomioistuimien pyöveleitä.

Mutta kuten nähdään, niin vaikka tämä kyseinen viiden kolonna onkin lähtenyt/ajettu  maanpakoon, niin tämä suomalasuudelle haitallinen ”vieraslaji” ei ole lopullisesti kuollut ja kuopattu, se nähtiin jo kouriin tuntuvasti tässä rajalaki kysymyksessäkin, jossa Putinin pussiin pelattiin edes yhtään häpeämättä isänmaavastaisuuttaan.

Nyt Orpon hallitus toimii eturintamassa isänmaan hyväksi, eikä pakene Brysselin selän taakse piilloon vaikeanakaan hetkinä ja vie maaliin ohjelmaansa, vaikka ”punakhmeerit”  jo kalloja mittailevat.

Hyvin menee mutta menköön, kunhan ei ”merentakaisia” päästetä nousemaan takaisin maihin.

3 vastausta artikkeliin “Raukat vain menkööt merten taa…..”

  1. Olen vankasti sitä mieltä, että toisin ajattelu on isänmaallisuuden jaloin muoto.
    Ja eikös sitä lohikalaakin sanota jalokalaksi, kun se ui vastavirtaan.

    1. Eilen kauppareissullani juttelin puolitutun miehen kanssa ja keskustelu eteni tyhmyydestä viisauteen ja kaikkea siltä väliltä. Hän sanoi tunnistavansa viisaan miehen siitä, että se ei tee virheitä.
      Minä puolestani sanoin tunnistavani viisaan miehen siitä, että hän ei tee samaa virhettä toista kertaa.

  2. Kansanedustuslaitoksessa työskentelevien keskimääräinen mielenterveys paranee joidenkin mainittujen siirtyessä EU-parlamenttiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *