”Rahaa on” on vähän sama kuin sanoittaisiin, että kepu ei petä koskaan.

Vasemmisto kiljuu kitapurjeet punaisena sitä, että Orpon hallitus on huonoin ja vihamielisin hallitus koko 2000 luvun.

Mutta kun pyytää vasemmistolta vaihtoehtoja nykyisen hallituksen ohjelmalle, niin kaikkeen annetaan vaihtoehdoksi vain EI…..jaa mutta on siellä sentään tunnin juna ja maahanmuuton voimakas lisääminen sinne, jossa jo ennestäänkin on yli 300000 kansalaista haluamassaan kyykyssä, hakemassa soittajille soppaa Kelan nälkäluukuilta.

Kyllä Orpon hallitus tiesi minkälaisen perinnön se Marinin vasemmistohallitukselta sai aloittaessaan, mutta että se oli näin paha kuin mitä nyt ollaan nähty, niin sitä ei uskonut pahimmatkaan pirun seinämaalarit edes unissaan.

Ja varmasti Orpon hallitus tiesi senkin, että heidän kannatuksensa tulee tippumaan siitä mitä se oli eduskuntavaaleissa, koska kukaan ei halua luopua mistää saavutetuista eduistaan, kun on jo viisitoista aikaisempaa vuotta eletty kuin hullu mies Huittisista ja periaatteella,  että kyllä valtio kyydin maksaa.

Mutta kun tekemättä ei voi jättää ja  kuten on aikaisemminkin nähty, että oikeisto se joutuu aina rakentamaan uuden talon kivijalasta harjaan kalliolle, kun vasemmiston hiekalle rakentama pytinki kaatuu jo ensimmäiseen pohjoisen tuulen henkäykseen, nyt sitten valittavat, että kuinka kylmä on köyhän kyykyssä kyykkiä, kun se kusi  housuissa lakkasi lämmittämästä.

Tottahan se taas kuten aikaisemminkin, että tämä vasemmiston itkuvirsi ja oikeistolla pelottelu uppoaa kuin veitsi vanhukseen ja taas ollaan vaaleissa vetämässä sitä samaista punaista viivaa äänestyslappuun, josta on aina ollut ja on katastrofi seurauksena.

Kansalaiset näyttävän uskovan, että kun oikein tanssitaan sadetanssia vasemmiston toteemien ympärillä, niin pian sataa taivaalta mannaa kaikkien tarpeisiin, vaikka tästä tanssista ei ole aikaisemmin eikä tule jatkossakaan seuraamaan muuta, kuin palanut maa  tanssikenkien tallatessa.

Nyt on Oro I.nen ja jos ei tule Orpo II.nen, niin sadetanssi saa jatkumonsa ja taas jatketaan kuten aikaisemminkin, että oikeisto lopulta siivoaa vasemmiston jätökset.

11 vastausta artikkeliin “”Rahaa on” on vähän sama kuin sanoittaisiin, että kepu ei petä koskaan.”

  1. Ei opposition kannata mitään vaihtoehtoja kertoa puupäähallitukselle. Se tekee kaikista ehdotuksista huolimatta näitä puupäisiä juttujaan ihan vain kiusatakseen kunnon kansalaisia.

    1. Oppositio on esittänyt vaihtoehtonsa, mutta kun ne ovat aivan yhtä tyhjän kanssa niin eihän niitä kukaan vakavissaan ota.

      On muutoin hieman noloa kitistä siitä, että hallitus ei kuuntele ja uhota sillä, että ei hallitukselle ei kannata mitään vaihtoehtoja esittää.

      Toki kun oikein trollaa niin voi olla itsensäkin kanssa eri mieltä 🤣🤣🤣

  2. Kyllä nyt pitää kaikkien rukoilla, olipa uskossa tai ateisti, että taivaan isä antaisi kansalaisille edes pienen hippusen sitä kuuluisaa maalaisjärkeä, että punakynät pysyisivät piironginlaatikossa vaalipäivänä, eikä enään kuviteltaisi suolenmutkan täyttyvän sadetanssista sirkusteltan ympärillä.

      1. Siinä punaiset ja vihreät puupäät tanssivat keskeään hurmoksessa kuvitellen olevansa viiasuden keskittymä.

    1. Niin Mika, ei tarvitse olla edes taloustieteilijä kuten Tervala on, kun minäkin pöljä näen ja olen aina nähnyt mihin johtaa vasemmistolainen talouspolitiikka.
      Kansanomaisesti nimittäisin sitä läpipaska ideologiaksi, jossa heti kun on syönyt mahansa täyteen, niin pitää lähteä riulle.

      1. Suomessa on hallitus toisensa jälkeen jakanut joillekin ryhmille jotain kivarahaa ilman, että tuota kivarahaa oltaisiin ansaittu, joten sitä on lainattu.

        Sosiaaliturva on kokonaisuudessaan kasvanut ja venynyt ja saajia on enemmän kuin maksajia.

        Kun valtio on elänyt 15 vuotta velaksi niin pitää olla aivan idiootti ellei ymmärrä, että se vaan loppuu joko vapaaehtoisesti tai pakolla.

  3. Niin, Suomea mainostetaan maailman onnellisempana kansana, mutta minä sanon, että pitää kyllä olla ”vähän onnellinen”, jos punaiselle viivalle antaa talonsa avaimet, sillä sen seurauksena kolkuttelee kyllä ulosottomies porstuassa.

  4. Kun se asia tuosta onkin väittämä maailman onnellisin maa ei siinä ole kukaan kansasta sanonut puolta sanaa

    Mitä taas tulee hallituksiin ei koskaan tule hallitusta josta koko kansa tykkäisi reilu puolet voi olla terv tepivaari

  5. Kokonaan eri juttu onkin tuo pettäminen mielestäni ei yksikään puolue ole tuosta asiasta vapaa

    Vaan vaalien jälkeen petetään ihan kun se nyt on ollut maan tapa eikä siihen muutosta tule terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *