Perussuomalaiset tekevät ne kusisimmat duunit.

Noin yleisesti siivoojia ei arvosteta työpaikoilla, vaikka jos heitä ei olisi niin sen seurauksena hukkuisimme paskaan.

Ja nyt kun tällä viikolla ilmestyi kyselybarometri, jossa kansalaisilta kyseltiin heidän mielipidettään puolueista imagollisessa mielessä, niin ei se ainakaan minulle ole yllätys, että perussuomalaisiin suhtaudutaan puolueista kaikista negatiivisemmin.

Sillä minä katson ja näen tällä hetkellä perussuomalaiset siivoojan asemassa hallituksessa, jossa heidän ministerinsä sitä suurinta vasemmiston jättämää sontakasaa joutuvat/saavat olla siivoamassa.

Purra, Juuso, Rantanen/Ranne etunenässä.

Ja kun katsotaan toisen hallituksen pääpuolueen eli kokoomuksen imagoa kansan silmissä, niin ei se ole ollenkaan mikään ihme että kansalaiset tykkää, sillä kokoomuksella on sellainen hallinnollinen värisuora hallussaan, joiden hallintoalat nauttivat parlamentaarista yksituumaisuutta halki koko laajan isänmaan

Presidentti, pääministeri, puolustusministeri ja ulkoministeri, siinä ei rahojen perään kysellä että mitä maksaa, kun turvallisuudesta on kyse.

Mutta kauhea parku on joka pennosesta jonka Purra joutuu valtion kassaan keräämään muilta sektoreilta ja suurin ministeriö eli sos,-ja terv. huolto ministeri Juuso on paljon vartiana, kun perinnöksi sai kepuhimmelin kaikkine ylimitoitettuine lakeineen ilman hajuakaan millä ne rahoitetaan.

Ja senkin tiedän nähdyn ja kuullun perusteella varmuudella, että jos ei perussuomalaiset olisi nyt siivoojan roolissa hallituksessa, niin entistäkin syvemmälle valtio hukutettaisiin vasemmisto paskaan.

Sehän on selvä että ei ne siivoojat yleensä tule työpaikoilla huomatuksi, vasta silloin se poru alkaa kun he puuttuvat.

Nyt perussuomalaisten päälle syljetään, mutta kyllä se historoitsija Teemu Keskisarja vielä näyttää kansalaisille faktat, että ilman perussuomalaisten mukanaoloa Suomalaiset olisivat uineet vasemmistolaisessa kusialtaassa, nyt kusiallasta tyhjennetään että jälkipolvet eivät joutuisi vasemmistovirtsaa nielemään.

9 vastausta artikkeliin “Perussuomalaiset tekevät ne kusisimmat duunit.”

  1. Väittääkö vielä joku tätä vasemmiston ja kepun oppositiokuoron internationaalia kuunnellessaan, että heistä olisi laulamaan kipaletta, ”Ainahan on maksettava eikös juu, mitä tässä maailmassa velkaantuu”…….

  2. Toinen toistaan huvittavampia kyselyitä julkaistaan medioissa lähes päivittäin ja samaan aikaan ollaan huolissaan ulkoparlamentaarisesta vaalivaikuttamisesta muualla maailmassa.

    Ihan hyvin meillä vedetään 😂😂😂

  3. Kun sanotaan että Pisatutkimuksissa on Suomen nuoriso tippunut kärkipaikalta joukkoon ne muut.

    Mutta ei ole kehumista aikuisväestönkään lukemisen ja kuullun ymmärtämisessä, kun tämä sosialistien ja kepun höttöutopia uppoaa kuin kuumennettu naskali voihin kaikkiin niihin, joiden makuukammariin on ripustettu Marinin kuva huoneentauluksi ja haetettu Pielaveden torpan multaa pihan apilapenkkiin muistuttamaan suomettumisen ajan ”vapaudesta”.

    1. Arvi, olen kanssasi samaa mieltä ja ennen kaikkea älyllinen laiskuus vaivaa ihmisiä. Ei jakseta miettiä mitä luetaan tai kuullaan ja näin monet aivan älyttömät esitykset menevät sukkana sisään.

      1. Niin, sosialisti tekee kaikkensa ettei Orpon hallituksen ohjelma saisi lihaa luunsa ympärille.
        Sosialistien tavoite on, että Suomessa pitää olla tasa-arvo jossa kaikki ovat yhtä köyhiä.

  4. Tässä voi olla historiallinen syy. Moni muistaa 1990-luvun laman ja mitä ”säästöt” meinasivat silloin. Se meinasi äärimmäistä korruptiota, firmojen myymistä kepulaisille ilmaiseksi ja velkojen jättämistä viattomille, itsemurhien räjähdysmäistä kasvua, ym. Lopulta säästöt eivät edes auttaneet maata.

    Liian moni muistaa tämän ja siten näkee aina punaista kun hallitus tekee tiukkaa talouspeliä.

    Hyvin ymmärrettävää sinänsä, etenkin kun tuo aika lähihistoriastamme on vieläkin puimatta. Hädin tuskin alamme vasta käsittelemään sadan vuoden takaisia tapahtumia.

    1. 1985 1 210
      1986 1 310
      1987 1 366
      1988 1 405
      1989 1 413
      1990 1 512
      1991 1 493
      1992 1 451
      1993 1 397
      1994 1 387
      1995 1 388
      1996 1 247
      1997 1 322
      1998 1 228
      1999 1 207
      2000 1 165

      Itsemurhien räjähdysmäinen kasvu on mielestäni hieman liioittelua.

      1. Tilastokeskus. Vuosiluku ja itsemurhien määrä.

        Itsepintaisesti on myös esitetty, että jopa 14500 yrittäjää teki itsemurhan 90- luvun laman seurauksena.

        No jokainen ymmärtää esitetyn mahdottomuuden kun katsoo Tilastokeskuksen itsemurhalukuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *