Paniikkia punikkileirissä, se on hyvä, siitä tiedämme onnistuneemme.

Kun nyt on saanut reilun vuoden seurata maamme politiikan tähtitaivasta hallitus oppositio näkökulmasta, niin täytyy kyllä sanoa, että miehet riitelevät, eivät asiat.

Tarkoitan tällä sitä, että hallitusohjelma itsessään ei ole opposition vastustuksessa se keskeinen tekijä, vaan vastustus kumpuaa ennen kaikkea siitä,  kuka on niitä päätöksiä tekemässä, eli perussuomalaiset.

Nähdäänhän se jo mediankin kirjoitteluissa, että Purra on kaiken pahan alku ja juuri ja harvoin jos koskaan ketään muuta, ei edes pääministeriä syyllistetä, vaikka hallitus kantaa hänen nimeään.

Nytkin ollaan jo nähty eduskunnassa vasemmisto/kepun vaatimassa epäluottamuslauseita persuministereille mitä ihmeellisimmällä argumenteilla, ja rasismi nyt sopii joka lähtöön keppihevoseksi vasemmiston korttipakasta.

Näkeehän sen jo opposition ja median ulostuloissakin, että se on persukivi mikä siellä kengässä kivistää, kun tavan takaa kuulee kokoomuksen ja Ruotsalaisten suuntaan huudettavan, että kuinka te kehtaatte tehdä yhteistyötä persujen kanssa, ei ne päätöksen sisällöt niinkään saa otsasuonia pullistumaan punikeilla, vaan persujen istuminen ministeriaitiossa.

Minä katson hallituksen onnistuneen aina päätöksissään sitä paremmin silloin, mitä voimakkaampi mölinä vasemmalta kuuluu ja media kissankokoisilla otsakkeilla heitä peesaa.  Silloin itse olisin vähän huolissani hallituksen tekemistä päätöksistä, jos eduskunnan opposition suunnalta kuulee nuppineulan putoamisen permannolle.

Väitän, tai olen itseasiassa täysin varma, että hallitusta vastustetaan 90% siksi, että siellä on mukana puolue jota vasemmisto/kepu ja median sylikoirat eivät kykene itselleen hyväksymään ja 10% johtuu hallitusohjelmasta.

Ja kyllä se taas se puna-armeijan kuoro on voimiensa tunnossa kun istuntokausi pärähtää käyntiin ensikuun alussa ja kuinkas muuteen, niin rasismilla aloitetaan syysistuntokaisi, eli siitä mihin se kesällä lopetti.  Saas nyt sitten nähdä, että kuka persuministeri seuraavaksi joutuu  toverituomioistuimen syyniin rasismista ja vaikka inflaatio laskee, niin rasismi ei tee inflaatiota punikkien korttipakkaan.

 

8 vastausta artikkeliin “Paniikkia punikkileirissä, se on hyvä, siitä tiedämme onnistuneemme.”

  1. En uskalla edes ajatella, että mikä olisikaan tulevilla sukupolvillamme tulevaisuus, jos vasemmistolainen sulle mulle jakopolitiikkaa olisi saanut jatkumonsa viime eduskuntavaaleissa.
    Ei millään muulla ryhmällä Suomessa mene niin hyvin kuin menee eläkeläisillä, joilla on varma, tasainen kuukausitulo, olipa sitten maassa nousu tai laskukausi.
    Minä olisin valmis antamaan vaikka tonnin eläkkeestäni kuukaudessa yhteiseen kassaan, jos kaikki ne yli 300000 työtöntä tekisivät tonnin vastiketyön kuukaudessa yhteiskunnan hyväksi.

  2. Jos ja kun on tonni ylimääräistä niin sen voi antaa ilman ehtoja heti.
    Eläkeläisissä on suuri joukko jotka elävät niukkuudessa jopa heille voisi antaa.

  3. Oppositio on vaihtoehtonsa esittänyt, eli tyhjät päät ovat tuottaneet tyhjiä puheita.

    Jotain sekin kertoo, että jos median taivastelu upppaisi kansaan niin demarien gallup-kannatus pitäisi olla luokkaa 30+%, mutta ei ole, eikä tule olemaan.

    Epäsosiaalissessa mediassa vihervasemmistolaiset ankeuttajat ovat toki äänekkäitä, mutta kaikkein äänekkäimillä on aina kaikkein vähiten sanottavaa ja se on nähty.

  4. Vihervasemmistolla on oma kupla niin sekaisin ”marista”, että kaikki ovat vihollisia, jotka ovat heistä oikealla.

    1. Siitä pitää vihervasemmistolaisille poliitikoille antaa tunnustusta, että ovat vielä itseäänkin yksinkertaisempia ihmisiä kohderyhmäkseen ja pystyvät heitä viemään kuin kuoriämpäriä.

  5. ”Suomen talous on saatava kuntoon. Se on Juha Tervalan mukaan vääjäämätöntä. Istuvaa hallitusta on kritisoitu kovista leikkauspäätöksistä. Tervalan mukaan muiden puolueiden pitäisi kiittää istuvaa hallitusta siitä, että se on tehnyt vaikeita päätöksiä muiden puolesta.

    Juha Sipilän johtama hallitus teki kipeitä päätöksiä, mutta sai Suomen julkisen talouden tasapainoon. Kun Antti Rinne (sd.) ja Sanna Marin (sd.) olivat pääministereinä, Suomi jatkoi velkaantumista.

    Juha Tervalan mukaan Sdp oli pitkään sitoutunut rakentamaan laaja-alaista hyvinvointivaltiota kestävästi. Hänen mukaansa Antti Rinteen ja Sanna Marinin johtama hallitus teki tähän linjaan poikkeuksen ja lainaa otettiin suhteettomankin paljon.”

    ”Työperäinen maahanmuutto ei ole ainoa kasvun tae
    Suomen pitäisi hakea kasvua. Istuvaa hallitusta on syytetty siitä, että se leikkaa kasvusta tilanteessa, jossa markkinatilanne on ennestäänkin hankala. Juha Tervalan mukaan hallituksen leikkaukset eivät ole pitkällä aikavälillä leikanneet kasvusta.

    Suomi harmaantuu kovaa vauhtia ja uudet ikäluokat ovat toinen toistaan pienempiä. Demografista kehitystä on vaikea kääntää nopeilla konsteilla. Yhtenä tehokkaimmista ratkaisuista on nähty työperäisen maahanmuuton. Juha Tervalan mukaan olisi syitä katsoa muitakin vaihtoehtoja.

    – Ne taloudet, joissa väestö on vanhentunut, niin teknologinen kehitys on parempaa. Se johtaa siihen, että talouskasvu henkeä kohden muodostuu paremmaksi. Se johtuu siitä, että työikäisestä väestöstä on pulaa, niin joudutaan investoimaan teknologiseen kehitykseen, Tervala sanoo.

    – Elinikiemme pidentyessä suurempi osa väestöstä on eläkkeellä pidempää. Sen pystyy kompensoimaan täysin pidentämällä työuria. Se poistaa ongelmia paljon paremmin kuin työperäinen maahanmuutto, joka sekin ajan myötä on ikääntyvää väestöä.”

    https://www.verkkouutiset.fi/a/taloustieteilija-vaatii-poliitikoilta-keskustelua-siita-mihin-suomen-rahat-riittavat-muiden-puolueiden-pitaisi-kiittaa-hallitusta/#be319a50

  6. ”Tervalan mukaan muiden puolueiden pitäisi kiittää istuvaa hallitusta siitä, että se on tehnyt vaikeita päätöksiä muiden puolesta”
    Näinhän meno meillä nelivuotiskausittain aaltoilee, nyt näiden kahden hallituksen aikana vähän tavallista isommat tyrskyt.
    Jos ja kun nykyinen hallitus saa vähän valtiontaloutta kuriin on seuraavalla helppoa kalastella suosiota hölläämällä veronkiristyksiä.
    Erikoista tässä aaltoilussa on se että tulevakin, varsinkin jos on vasemmistovetoinen, häviää taas vaaleissa kun aikana on loppu.

    Kyllä kansa tietää mikä on oikein ja hyvä neljän vuoden välein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *