Omatunto ei puhdistu sillä, että pettää muut.

Kun Orpon hallitus perustettiin viime keväänä neljän puolueen ympärille, niin silloin lyötiin lukkoon hallitusohjelma jota kaikki noudattavat.

Näin tulisi olla myös hallituspuolueiden eduskuntaryhmissä ja en voi ymmärtää sitä, että jotkut hallituspuolueen edustajat saavat erivapauksia äänestellä hallitusohjelman ja ministereiden luottamusten vastaisesti, johonkin omaantuntoon vedoten. Mutta minä sanon, että silloin ei eduskunta ole heille se oikea paikka jossa omantunnon kolketta tyynnytellään sovitun vastaisesti ja itse tiedän kyllä heille sopivan nimityksen, eli he ovat RINTAMA KARKUREITA, piste.

Pitäisi olla tiukempi kuri hallituspuolueen edustajille, eli tulisi tehdä selväksi se, että hallitusohjelman ja ministereiden luottamuksen vastaisesti äänestämällä tulee erotetuksi puolueen eduskuntaryhmästä koko vaalikaudeksi, piste.

Hallitus kun on nyt vuoden päivät ollut virassaan, niin taitaa olla niin, että perussuomalaisten rivit ovat ainoana hallituspuolueena pysyneet suorina, eikä ole vaikeissakaan kysymyksissä huudettu omantunnon perään, kun suomineito rypee veloissaan.Kristilliset tyynnyttelivät omaatuntoaan alkoholikysymyksessä ja kokoomus ei antanut luottamusta yhtenäisenä Rydmanille, vaan sieltäkin löytyi yksi omantuntonsa lepyttelijä.  Ruotsalaiset nyt ovatkin sitten oma lukunsa, kun Biudi on hurskaudessaan jo puhdasoppisempi  kuin itse taivaan isä valtaistuimellaan.

Joka kuritta kasvaa se kunniatta kuolee ja jos minulta kysytään, niin  tällaiset rintamakarkurit ovat häpeäksi koko puolueelle. Mutta eihän sitä pitäisi sallia, että toisille annetaan erivapauksia kiillotella kilpeään äänestäjien suuntaan, kun omatunto ei anna yön päivän rauhaa.

Perussuomalaisia vasemmisto syyttelee lähes asiassa kuin asiassa vaalilupauksiensa pettämisestä, mutta minua he eivät ainakaan ole pettäneet ja vaikka vaikeitakin päätöksiä on jouduttu hallituksessa nielemään, niin hallitus on kuitenkin neljän puolueen yhteenliittymä. Sillä jos tinkimättä pitää kiinni siitä mitä on ennen vaaleja lausuttu vaalitenteissä, niin se on ainakin varmaa, että sellaiselle puolueelle ei kyllä valtioneuvoston ovet aukea.

Onhan tässä jo moraalinvartijan blogissa mittaa mutta sanon vielä, että tänään taas saadaan nähdä Biudin erikoiset rajalaista äänestettäessä, kun sädekehä hänen päänsä päällä loistaa  kumartaessaan vasemman laitapuolen kulkijoiden suuntaan.

36 vastausta artikkeliin “Omatunto ei puhdistu sillä, että pettää muut.”

  1. Hallitusohjelmaa tehtiin kuin Iisakin kirkkoa
    ja vaikeinta taisi olla sovittaa
    persut ja ruotsikieliset samaan pöytään.
    Kahnausta on riittänyt ja jatkuu edelleen.

  2. Oppositio olkoon sekaisin kuin käki kello ja äänestelköön kukin omantuntonsa mukaan, mutta hallituksen toimintaan ei sellainen sovi, sillä he kantavat kuitenkin vastuun yhteisesti ja ryhmästä poikkeaville tuolla alustuksessani taisin jo sopivan nimenkin antaa.

  3. – Persut petti kaikki- äänestäjänsäkin, kaikki !
    – Kokoomus seurasi pässien laumaa kuin narussa vain saadakseen Orpo pääministeriksi – valheilla.
    – KD petti raamatunlauseetkin
    vuorisaarnoineen.
    – RKP petti entistet hallituskumppaninssa ja moraalnsa mennä mukaan rasismia tukevaan porukkaan.
    Hallitus on pettänyt ja valehdellut ihan kaikki ja kaikessa.
    Ja tulos näkyy.

    1. Kuten jo edellä mainitsinkin, niin minä olen tyytyväinen hallituksen tekemiin päätöksiin kun muistaa lähtökohdat joista aloitettiin, sillä ilman perussuomalaisia jatkaisimme sillä samalla ”rahaa on” linjalla, jonka vasemmistohallitus otti ohjenuorakseen, vaikka valtion kassa huuteli ei oota.
      Sillä jos joku vielä kuvittelee että sinipuna olisi nostanut jopa köyhänkin kylmästä kyykystään, niin sosialiturvan etuuksia lisäämällä ei kyllä valtion kassavajetta saada pysähtymään, päin vastoin, valvontakomissio valvoisi Hotelli Tornissa.

      1. Hallituksella oli kohtuullisen hyvät lähtökohdat, mutta, valheilla ne muuttuivat kelvottomiksi, joihinka vain hölmöimmät uskoivat niin, että kaiken tuhoava leikkusrumba saatiin päälle.
        Kukaan ei osannut ennakoida mitään. Kukaan ei nähnyt mitään. Vain valheiden kiilto silmissä mennään pöpelikköön.
        Työllisyys, velkavuori, käännytyslaki, Yle ja vain lapamato Orpon kokoomuksen vetelällä kädellä läpsyteltynä.
        On siinä meillä sortinsakki !

    2. Täytyy olla täysin umpihaheli, jos antaa jihadistien vallata maamme

      Vantaa on vaarallisin kaupunkimme. Onkohan tällä yhteyttä siihen, että Ritva Viljanen, himomamuttaja, ja suomalaisten ”positiivinen syrjijä”, Tartsan suosikki, oli Vantaan kaupunginjohtajana vielä vuosi sitten?

  4. Niillä, jotka äänestävät hallituksen rajalakia vastaan, on omatunto solanahkaa. Tukevat ja myötäilevät Venäjän sotapolitiikkaa ja ovat salaa hyvillään, jos Suomessa asuvat venäläiset eivät pääse vieläkään rajan yli tapaamaan sukulaisiaan, ystäviään ja rakkaitaan (porvari muka kärsii).

    Jos tulee tiukka paikka, kansainväliset ihmisoikeussopimukset ovat paperia, jolla heitetään kuikkaa.
    Esim. Vuonna 2015 Ruotsi heitti Dublinin sopimuksella kuikkaa ja kuskasi ”siirtolaisia” junalasteittain Haaparantaan, josta nämä lampsivat avorivissä yli rajan Suomen puolelle. Katsoin tätä groteskia näytelmään televisiosta. Mietin: sanotaan että reissussa rähjäntyy. Tulijat (nuoria ja nuorehkoja miehiä) ovat tyylivaatteissa, parrat loistavat poissaolollaan, hiukset ovat kuin parturin jäljiltä. Jos nuo ovat pakolaisia, minä olen Jäkälä-Äytsin seita!
    ”Tiedän olevani vanhemman näköinen, mutta olen 17-vuotias”, yksi koneinsinööri julisti pääministeri Sipilälle ja Sipilä oli uskovinaan.

      1. Marxilaiset kääntävät ko. asian päälaelleen, jotta ei huomattaisi että heidän kätensä ovat punaiset ukrainalaisten verestä (luulevat että lahtari- Putin palauttaa kommunismin Venäjälle).

        ”Taisimme teurastaa väärän sian!”, sanoi Winston Churchill hetipian toisen maailmansodan loputtua.

        1. Lassen sanankäyttö saa hymynkareet suupieliini, vaikka vakavasta asiasta onkin kyse.
          Nytkin kun seuraa eduskuntakeskustelua raja/käännytyslain ympärillä, niin on se melkoista pelottelua vasemmistolla kansalaisten suuntaan oikeusvaltion romuttamisesta jos laki hyväksytään.
          Minusta suurempi vaara meidän suvereniteetillemme on jos lakiesitys kumotaan, sen seurauksena Kremlissä iloitaan ja tanssitaan ripaskaa.

  5. Yksikään politiikko ei ole luottamuksen arvoisia tavoite heillä on kuitenkin oma palkkio mahdollisimman suuri terv tepivaari

  6. Toistan, toistan. Hallitus ja tämä laki tekee rajavalvonnan työnkuvan ja vaatimukset mahdottomiksi.
    Jos laki hyväksytään, sitä ei pidä ottaa käyttöön ennenkuin on sovittu EU:n kanssa yhteisesti avoimet rajapaikat ja valvonta.
    Tämä ei ole mikään oikeisto- vasemmistokysymys, vaan venäjän virittämä ansa avata raja-asemia.
    Ja osaan persujen maahanmuumuttoon liittyvää propagandaa.
    Tämä hallitus on saavuttanut hölmöyden huippunsa ja toteuttaa putinin eripura-agendaa.

  7. Ilman oppositiota käännytyslaki ei olisi mennyt läpi.
    Kyllä persutkin tarvitsevat oppositiota ja se olisi hyvä muistaa uhotessa?

    1. Tällä lailla ei ole mitään merkitystä mihinkään.
      Kun rajat ovat kiinni, tänne ei moni tule, ei edes yritä, ei edes Venäjä.
      Jos raja avataan, on piru merrassa.

    2. Suomi edellyttää isänmaallisuutta myös oppositiolta.

      Punatulkku Lii Aa unohti tämän, koska pilasi maan mainetta ulkomaita myöden ja kiihotti ay-liikettä sabotoimaan ulkomaankauppaa ja kotimaisia palveluja.

    1. Vihreä päältä, punainen sisältä – haavisto ja pääosa virheistä…
      Onneksi kansa ymmärtää eron eikä tuosta punavirheestä ikinä tule presidenttiä.

  8. Pettyneille Ylen Teemalta tulee illalla klo 21.00 alkaen monikulttuurisuudella kuorrutettu elokuvaversio Dickensin klassikkoromaanista David Copperfield.

  9. Vaikka Antti on saanut paljon kuraa niskaansa hän silti piti päänsä eikä antanut periksi sosdemmien ihmisoikeustalebaaneille. Samalla voin antaa anteeksi Tytti Tuppuraiselle – kerrankin muu maailma ensin -ajattelu muuttui aidosti Suomi ensin – niin kuin kansalaisten mielestä pitää ollakin.

    Usko palautui siihen että että suomalainen parlamentarismi toimii.

    https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tapio-sakki/kiitos-antti-lindtman/

    1. Täysin tarpeeton laki, jolla ei ole mitään tekemistä Suomen turvallisuuden kanssa paitsi heikentävä.
      On meillä tyhmääkin tyhmempi hallitus.
      Vastustajat ovat oikeassa.
      Lindman ja Tuppurainen munivat pahemman kerran.

    1. Heikki se jatkaa hakemalla yhä vain lisää selkääntaputtelijoita blogiini, mutta minkäs minä sille mahda, kun järki loppuu niin……..

  10. Ei politiikolla ole sellasta kun omatunto ja tavoite oman edun valvonta

    Antakaa valtion kassaan vaikka puolue tuki jonka saatte siitä huomaisi ettei varmuudella anneta yksikään puolue terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *