Ollaan niin itsenäisiä että oikein itkettää.

Suomessa toimii kansan valitsema eduskunta, joka on TOISEKSI ylin lakeja ja asetuksia toimeenpaneva elin maassamme ja jos jokin laki ja asetus mitä eduskuntamme tekee ei ole ylintä valtaa käyttävän rajojemme takaisen keskuskomitean mieleen ja heidän perustuslakinsa mukainen, niin se muutetaan sellaiseksi, tahdoimmepa sitä tai emme.

Joten on itsensä pettämistä kun sanotaan Suomen olevan suvereniteettinen itsenäinen valtio, sillä mikäs se sellainen itsenäisyys ja suvereniteetti on, jossa parlamenttimme on alisteisessa asemassa Brysselin keskuskomitealle.  Ja jos mallioppilas meinaa joskus potkia yli aisan, eli katsoo maan edun olevan ennen keskuskomitean etua, niin rangaistushan siitä seuraa.

Tälläkin hetkellä kun Orpon hallitus on Suomen laittanut ns.nälkäkuurille, niin se tekee sen siksi, koska jos se ei sitä tekisi, niin sen tekisi sitten sellainen isäntä, joka ei kyselisi enään että onko piialla vilu.

Stilasliitto Natoon kun liityimme, niin myös meidän omat puolustusvoimamme ovat sille alisteisessa asemassa, sitä en sano että onko se hyvä vai huono asia, sanokoon minua viisaammat  kypäräpapit sen.  Jos Naton myötä saamme rauhassa Suomessa elää niin se on tietenkin hyvä asia.  Siitähän voidaan taittaa peistä loputtomasti puolesta ja vastaan, että olisiko rajamme pysynyt rauhallisena myös kuten se oli pysynyt jo yli 80 vuotta ilman Natoa, siihen ei nyt vastausta saada, vain oletuksia.

Onhan se vähän irvokasta, kun omien köyhiemme ääni korvessa huutaa leipää, niin keskuskomitea vaatii vielä meidän ottavan lisää suita ruokittavaksi taakanjakodirektiiviin vedoten.  En kyllä enään tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, kun aikaisemmin näitä elintasopakolaisia nimitettiin rikkaudeksi ja nyt ne ovatkin sitten taakkoja direktiivin mukaan.

Voidaanhan Suomessa juhlia itsenäisyyttä jatkossakin mikäs siinä, mutta jos Suomen ja EU.n lippu pitäisi nostaa yhteen salkoon vallanjako perusteen mukaisesti, niin ylinpänä liehuisi EU.n lippu ja Suomen lippu roikkuisi puolitengossa.  Omassa lipputangossani ei koskaan tule hulmuamaan muu kuin siniristi lippu ja jos minut pakotettaisiin salkoon nostamaan EU.n  tähtilippu, niin sen jälkeen antaisin Husgvarnani laulaa ja soittaa säkkijärven polkkaa kintaat kädessä lipputangon kylkeen. ( Sama koskee ihmisoikeus-jihadistien sateenkaarilippua )

Pahaltahan tämä nyt näyttää tämä maailman meno jatkossakin ja olimmepa yksin tai yhdessä, niin entistä turvattomammaksi Suomalaiset itsensä tuntevat ja kun oikein ahistaa, niin kenenkäs niskavilloissa sitä kiinni ollaan kuin toisen Suomalaisen kun naama ei miellytä, vaikka oma peili on vino.

Nytkin ollaan jo siitä asti kun Orpo hallituksensa kasasi, niin puolet kansasta on vaatinut uusia vaaleja. Mutta ehkäpä vasemmisto haluaisi palattavan takaisin Urkin aikaan, jolloin UKK päätti kuka päätöksiä tekee hänen ohjeensa mukaisesti, vaikka pahat kielet nyt väittävätkin että Moskovassa se päättäjä istui kuten nyt on tätä nykyä Bryssel.

Saas nyt sitten nähdä, että kuinka monilla miljardeilla tulevana syksynä ”mafia” rokottaa valtiontalouttamme, kun heidän vaalikarjaansa uhkaa joutuminen työmarkkinoiden käytettäväksi.  Minä kun olin tuolla aamulenkilläni eilen, niin vastaani tuli hyvin kalpea mies jonka tiesin olevan vapaaehtoisesti työtön, niin kysyin häneltä että mikäs nyt noin kalpeaksi on hänet tehnyt niin hän sanoi nähneensä pahaa painajaista, sanoin että et kai vain meinannut painajaisessasi joutua työhön, niin hän sanoi että paljon pahempaa,  meinasin  joutua ylitöihin.

 

4 vastausta artikkeliin “Ollaan niin itsenäisiä että oikein itkettää.”

  1. Se tuppaa vain niin olemaan, että se/ne jolla/joilla on tehoikkaimat aseet ja armeijat, niin se myös laatii rauhanehdot, olipa ne sääntöperäistä maailmanrauhaa edistäviä tai ei.
    Jos väestöperäisesti katsotaan, niin noin 70% maailman väestöstä elää jonkun muun kuin demokraattisen valtio-opin mukaan, eli niin kuin me sen ymmärrämme.

  2. Kun tarkastellaan itsenäisen valtion tunnusmerkkejä niin kyllähän e herättää kysymyksiä vähintäänkin Suomen itsenäisyyden asteesta.

    Meillä ei ole omaa valuuttaa, Suomen keskuspankki vaikkakin on näennäisesti itsenäinen on kuitenkin EKP: n alainen. Budjettivaltamme on rajoitettua EU: n sääntöihin ja EU: lla on tarpeen tullessa oikeus siihen puuttua. Kaikessa lainsäädännössä on huomioitava sen EU yhteensopivuus ja merkittävä osa lainsäädännöstä tulee asetusten muodossa EU: sta.

    Listaa voisi jatkaa loputtomiin ja todeta vielä päälle, että EU pyrkii kaiken jo olemassa olevan lisäksi kahmimaan kansallista valtaa keskitetysti EU: lle yhä enemmän ja enemmän, ihan joka sektorilla.

    NATOn suhteen olen Arvi kanssasi jokseenkin eri mieltä enkä näin ollen miellä Suomen puolustusvoimien olevan alisteisia Natolle.

    1. Niin Mika,- En tunne tarkasti Nato-Suomi sanakirjaa sotilaallisen johtamisen järjestelmästä, mutta ajattelin asiaa siltä kantilta, että kun haimme turvaa ja turvatakuita Natosta, niin kuvittelisin meidän olevan myöskin johtojärjestelmässä sotilasliiton doktriinien alaisia.

      1. Arvi, en tunne asiaa minäkään sen syvemmin, mutta sen tiedän, että jokainen NATO jäsen, Islantia lukuunottamatta on aina ensijaisesti itse vastuussa omasta puolustuksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *